• Μοιραστείτε τη συναρπαστική συζήτηση με τους γύρω σας

    Μοιραστείτε τη συναρπαστική συζήτηση με τους γύρω σας
    ANATROPI.SUBSTACK.COM
    "Αν η Ευρώπη δεν ξυπνήσει, θα πεθάνετε όλοι", λέει η Ν
    “Facing the Beast” είναι ο τίτλος του νέου βιβλίου της Αμερικανίδας συγγραφέως και δημοσιογράφου Naomi Wolf, ένα βιβλίο για την "εμπιστοσύνη, το θάρρος και την αντίσταση σε μια νέα σκοτεινή εποχή". Ο δημιουργός του προγράμματος Flavio Pasquino την προσκάλεσε στο Edam για να μιλήσει, μεταξύ άλλων, για τη δημιουργία του νέου της έργου.
    0 Σχόλια 0 Μοιράστηκε
  • Οι ενέσεις Pfizer-BioNTech και Moderna mRNA ενέχουν και οι δύο αυξημένο κίνδυνο εμπύρετων επιληπτικών κρίσεων για τα παιδιά αμέσως μετά την ένεση. Όλες οι επιληπτικές κρίσεις που συνέβησαν δύο έως επτά ημέρες μετά τον εμβολιασμό αποκλείστηκαν από την πρωτογενή ανάλυση.

    Αν μπορούν να ελέγχουν το πλαίσιο της αναφοράς και να αποκλείουν τα πιο τρομακτικά στοιχεία, μπορούν να εξαναγκάζουν περισσότερους γονείς να μαχαιρώνουν τα μωρά και τα παιδιά τους με επικίνδυνες, πειραματικές ενέσεις mRNA και επίσης να μειώνουν την αμφισβήτηση, την αμφιβολία, το φόβο και το σκεπτικισμό που δίκαια έρχεται όταν οι άνθρωποι ανακαλύπτουν την αλήθεια.
    Οι ενέσεις Pfizer-BioNTech και Moderna mRNA ενέχουν και οι δύο αυξημένο κίνδυνο εμπύρετων επιληπτικών κρίσεων για τα παιδιά αμέσως μετά την ένεση. Όλες οι επιληπτικές κρίσεις που συνέβησαν δύο έως επτά ημέρες μετά τον εμβολιασμό αποκλείστηκαν από την πρωτογενή ανάλυση. Αν μπορούν να ελέγχουν το πλαίσιο της αναφοράς και να αποκλείουν τα πιο τρομακτικά στοιχεία, μπορούν να εξαναγκάζουν περισσότερους γονείς να μαχαιρώνουν τα μωρά και τα παιδιά τους με επικίνδυνες, πειραματικές ενέσεις mRNA και επίσης να μειώνουν την αμφισβήτηση, την αμφιβολία, το φόβο και το σκεπτικισμό που δίκαια έρχεται όταν οι άνθρωποι ανακαλύπτουν την αλήθεια.
    ANATROPI.SUBSTACK.COM
    FDA : ΥΨΗΛΗ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΑ ΚΙΝΔΥΝΟΥ για τα παιδιά, κατά τη &d
    Ο FDA προειδοποιεί για ΥΨΗΛΗ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΑ ΚΙΝΔΥΝΟΥ για τα παιδιά, κατά τη διάρκεια των πρώτων ημερών μετά τη λήψη εμβολίων Covid-19 από τις εταιρείες Moderna και Pfizer-BioNTech Δεδομένου ότι σχεδόν κανένα παιδί στο σύμπαν δεν αντιμετωπίζει την απειλή του θανάτου από το Covid-19, γιατί να πάρει το ρίσκο να κάνει ένα "εμβόλιο" mRNA γι' αυτό, όταν αυτά τα εμβόλια ενέχουν "σημαντικά αυξημένο" κίνδυνο επιληπτικών κρίσεων;
    0 Σχόλια 0 Μοιράστηκε
  • https://www.gazzetta.gr/gmotion/2319494/f1-fetel-den-pistepsa-pos-o-hamilton-tha-paei-sti-ferrari
    https://www.gazzetta.gr/gmotion/2319494/f1-fetel-den-pistepsa-pos-o-hamilton-tha-paei-sti-ferrari
    WWW.GAZZETTA.GR
    Φέτελ: «Δεν πίστεψα πως ο Χάμιλτον θα πάει στη Ferrari»
    Ο Γερμανός πρώην πρωταθλητής της Formula 1 δυσκολεύτηκε να πιστέψει τις αρχικές φήμες για την μετεγγραφή-βόμβα του Βρετανού στη Scuderia Ferrari.
    0 Σχόλια 0 Μοιράστηκε
  • https://www.gazzetta.gr/gmotion/2318078/motogp-oi-bathmologies-meta-gp-portogalias
    https://www.gazzetta.gr/gmotion/2318078/motogp-oi-bathmologies-meta-gp-portogalias
    WWW.GAZZETTA.GR
    Οι βαθμολογίες του MotoGP μετά το GP Πορτογαλίας
    Ο Χόρχε Μαρτίν πήρε ένα σημαντικό προβάδισμα στη βαθμολογία μετά την πτώση του Μπανάια.
    0 Σχόλια 0 Μοιράστηκε
  • https://www.gazzetta.gr/gmotion/2319576/wrc-se-rythmo-protathliti-o-robanpera-se-apognosi-i-hyundai
    https://www.gazzetta.gr/gmotion/2319576/wrc-se-rythmo-protathliti-o-robanpera-se-apognosi-i-hyundai
    WWW.GAZZETTA.GR
    Σε ρυθμό πρωταθλητή ο Ροβάνπερα, σε απόγνωση η Hyundai (vid)
    Ολοκληρώθηκε το πρώτο σκέλος του Ράλλυ Σαφάρι, με τον Φινλανδό της Toyota στην κορυφή και την Hyundai να αντιμετωπίζει προβλήματα από νωρίς.
    0 Σχόλια 0 Μοιράστηκε
  • Αν θέλετε να επιβιώσετε, τότε πρέπει να ζήσετε έξω από τους κακόβουλους νόμους. Αυτό δεν σημαίνει ότι θα είστε παράνομοι, αφού εξακολουθούν να ισχύουν όλοι οι παραδοσιακοί νόμοι, οι κοινοί νόμοι και οι νόμοι του Δημιουργού. Αυτό που σημαίνει είναι ότι : θα πρέπει να αγνοείτε τους κακοήθεις νόμους και να αποφεύγετε τους εφαρμοστές τους.

    Αυτή δεν θα είναι μια μόνιμη κατάσταση πραγμάτων. Μόλις οι ίδιοι σκληροί κανόνες εφαρμοστούν στο σύνολο του εγχώριου πληθυσμού, τότε θα υπάρξει αυξανόμενη αντίσταση.

    Χρειάζεται ένα χρονικό διάστημα για να συνειδητοποιήσουν οι κοινότητες ότι δηλητηριάζονται. Όταν φτάσει αυτός ο χρόνος, τότε η εφαρμογή των κακόβουλων νόμων θα καταρρεύσει.

    ⚠️⚠️Διαβάστε περισσότερα»
    Αν θέλετε να επιβιώσετε, τότε πρέπει να ζήσετε έξω από τους κακόβουλους νόμους. Αυτό δεν σημαίνει ότι θα είστε παράνομοι, αφού εξακολουθούν να ισχύουν όλοι οι παραδοσιακοί νόμοι, οι κοινοί νόμοι και οι νόμοι του Δημιουργού. Αυτό που σημαίνει είναι ότι : θα πρέπει να αγνοείτε τους κακοήθεις νόμους και να αποφεύγετε τους εφαρμοστές τους. Αυτή δεν θα είναι μια μόνιμη κατάσταση πραγμάτων. Μόλις οι ίδιοι σκληροί κανόνες εφαρμοστούν στο σύνολο του εγχώριου πληθυσμού, τότε θα υπάρξει αυξανόμενη αντίσταση. Χρειάζεται ένα χρονικό διάστημα για να συνειδητοποιήσουν οι κοινότητες ότι δηλητηριάζονται. Όταν φτάσει αυτός ο χρόνος, τότε η εφαρμογή των κακόβουλων νόμων θα καταρρεύσει. ⚠️⚠️Διαβάστε περισσότερα»
    ANATROPI.SUBSTACK.COM
    Τι συμβαίνει όταν ένας "νόμος" στρέφεται εναντίον των
    Η προσοχή τώρα θα πρέπει να στραφεί στην προετοιμασία. Έχετε κυριολεκτικά 2 μήνες …
    0 Σχόλια 0 Μοιράστηκε
  • Πρώτα καταστρέφουμε την πραγματική οικονομία για να μην έχεις εισόδημα.

    Έπειτα, φορτώνουμε τα ακίνητα με μύριους όσους φόρους, για να καταστήσουμε την κατοχή τους, μαρτύριο. Τέλος ξεπαγώνουμε τους πλειστηριασμούς και ρίχνουμε τον φόρο μεταβίβασης για να τα κάνουν σκούπα τα σοσιαληστρικά funds των τοκογλύφων.

    Απλό, απόλυτο πλιάτσικο.

    📚Διαβάστε περισσότερα»
    Πρώτα καταστρέφουμε την πραγματική οικονομία για να μην έχεις εισόδημα. Έπειτα, φορτώνουμε τα ακίνητα με μύριους όσους φόρους, για να καταστήσουμε την κατοχή τους, μαρτύριο. Τέλος ξεπαγώνουμε τους πλειστηριασμούς και ρίχνουμε τον φόρο μεταβίβασης για να τα κάνουν σκούπα τα σοσιαληστρικά funds των τοκογλύφων. Απλό, απόλυτο πλιάτσικο. 📚Διαβάστε περισσότερα»
    0 Σχόλια 0 Μοιράστηκε
  • Ο Μητσοτάκης κατέστρεψε τις Ελληνορωσικές σχέσεις και η ύαινα τις Ελληνοσερβικές. Μας αποκόπτουν από τους φίλους μας, λίγο πριν από την επερχόμενη εθνική καταστροφή.

    Μας θέλουν ολομόναχους, αόπλους και απομονωμένους, αφημένους στη μοίρα που επέλεξαν για μας... Πάνε Κύπρος... Θράκη...Νησιά του Αιγαίου...

    Η Ελλάδα ΔΕΝ έχει μέλλον με όλους αυτούς . Έρχεται De facto εθνικός ακρωτηριασμός. Στημένη η σύγκρουση των κουμπάρων Μητσοτάκη-Μαρινάκη στη βουλή.

    Ο προβοκάτορας σαμποτέρ Μητσοτάκης ροκανίζει επίτηδες την ΝΔ για τη μεγάλη έξοδο.

    Ο ναρκο-έμπορος, αγκαλιάζει ολοκληρωτικά την ελεγχόμενη αντιπολίτευση με το θέμα των Τεμπών. Η αγορά της στοιχειωμένης Ελευθεροτυπίας υπό την ιδιοκτησία της Alter Ego, δηλαδή του Ευάγγελου Μαρινάκη, φανερώνει την επόμενη μέρα... Μια αλυσοδεμένη αντιπολίτευση στα μέτρα των βενιζελικών..Ο βενιζελικός γιδοβοσκός Πολάκης, ο βενιζελικός Ανδρουλάκης, ο gay βενιζελικός Κασσελάκης, ο βενιζελικός Γερουλάνος, ο βενιζελικός Αποστολάκης των Βαρδινογιάννηδων, η πασοκτζού Τζάκρη, ο πασόκος Ραγκούσης προορίζονται για τα μεγάλα σουξέ..με αντίπαλον δέος τον βενιζελικό ψυχάκια Δένδια της Ουκρανίας... την Όλγα των Βαρδινογιάννηδων.

    Αργά αλλά σταθερά αρχίζουν και προετοιμάζουν τα πράγματα. Πολλά θα κριθούν στο επικίνδυνο μέτωπο της Ουκρανίας που οδηγεί σε εθνικές περιπέτειες...
    Ο Μητσοτάκης κατέστρεψε τις Ελληνορωσικές σχέσεις και η ύαινα τις Ελληνοσερβικές. Μας αποκόπτουν από τους φίλους μας, λίγο πριν από την επερχόμενη εθνική καταστροφή. Μας θέλουν ολομόναχους, αόπλους και απομονωμένους, αφημένους στη μοίρα που επέλεξαν για μας... Πάνε Κύπρος... Θράκη...Νησιά του Αιγαίου... Η Ελλάδα ΔΕΝ έχει μέλλον με όλους αυτούς . Έρχεται De facto εθνικός ακρωτηριασμός. Στημένη η σύγκρουση των κουμπάρων Μητσοτάκη-Μαρινάκη στη βουλή. Ο προβοκάτορας σαμποτέρ Μητσοτάκης ροκανίζει επίτηδες την ΝΔ για τη μεγάλη έξοδο. Ο ναρκο-έμπορος, αγκαλιάζει ολοκληρωτικά την ελεγχόμενη αντιπολίτευση με το θέμα των Τεμπών. Η αγορά της στοιχειωμένης Ελευθεροτυπίας υπό την ιδιοκτησία της Alter Ego, δηλαδή του Ευάγγελου Μαρινάκη, φανερώνει την επόμενη μέρα... Μια αλυσοδεμένη αντιπολίτευση στα μέτρα των βενιζελικών..Ο βενιζελικός γιδοβοσκός Πολάκης, ο βενιζελικός Ανδρουλάκης, ο gay βενιζελικός Κασσελάκης, ο βενιζελικός Γερουλάνος, ο βενιζελικός Αποστολάκης των Βαρδινογιάννηδων, η πασοκτζού Τζάκρη, ο πασόκος Ραγκούσης προορίζονται για τα μεγάλα σουξέ..με αντίπαλον δέος τον βενιζελικό ψυχάκια Δένδια της Ουκρανίας... την Όλγα των Βαρδινογιάννηδων. Αργά αλλά σταθερά αρχίζουν και προετοιμάζουν τα πράγματα. Πολλά θα κριθούν στο επικίνδυνο μέτωπο της Ουκρανίας που οδηγεί σε εθνικές περιπέτειες...
    0 Σχόλια 0 Μοιράστηκε
  • Ο Καραμανλής μας έβαλε στα μνημόνια. Εξαιτίας του Καραμανλή τα Ελληνόπουλα δεν κάνουν παιδιά. Αυτός μας βραχυκύκλωσε μονιμοποιώντας στο Δημόσιο όλους τους συμβασιούχους του Σημίτη. Αυτός καθιέρωσε τις άθλιες κομματικές συνεντεύξεις για πρόσληψεις στο Δημόσιο. Αυτός ρήμαξε τους νέους της χώρας, δουλειά χωρίς ένσημα και ασφάλεια. Πως; Αυτός καθιέρωσε τα ανασφάλιστα Προγράμματα Απόκτησης Εργασιακής Εμπειρίας (STAGE) στους νέους ανθρώπους χωρίς ΚΑΝΕΝΑ μέλλον!!! Για ένα ανασφάλιστο Πρόγραμμα (STAGE) ένας νέος άνθρωπος ήθελε Υπουργό!!! Αυτός ήταν η αφορμή να κυνηγηθούν πτυχιούχοι με νόμιμα πτυχία ως πλαστά!!! Αυτός ήταν που σνόμπαρε τις εξετάσεις του ΑΣΕΠ για τους νέους ανθρώπους. Που επενδύει ο Καραμανλής; ΣΤΗ ΛΗΘΗ.

    🔗Πηγή (https://noumer.blogspot.com/2023/12/blog-post_66.html)
    Ο Καραμανλής μας έβαλε στα μνημόνια. Εξαιτίας του Καραμανλή τα Ελληνόπουλα δεν κάνουν παιδιά. Αυτός μας βραχυκύκλωσε μονιμοποιώντας στο Δημόσιο όλους τους συμβασιούχους του Σημίτη. Αυτός καθιέρωσε τις άθλιες κομματικές συνεντεύξεις για πρόσληψεις στο Δημόσιο. Αυτός ρήμαξε τους νέους της χώρας, δουλειά χωρίς ένσημα και ασφάλεια. Πως; Αυτός καθιέρωσε τα ανασφάλιστα Προγράμματα Απόκτησης Εργασιακής Εμπειρίας (STAGE) στους νέους ανθρώπους χωρίς ΚΑΝΕΝΑ μέλλον!!! Για ένα ανασφάλιστο Πρόγραμμα (STAGE) ένας νέος άνθρωπος ήθελε Υπουργό!!! Αυτός ήταν η αφορμή να κυνηγηθούν πτυχιούχοι με νόμιμα πτυχία ως πλαστά!!! Αυτός ήταν που σνόμπαρε τις εξετάσεις του ΑΣΕΠ για τους νέους ανθρώπους. Που επενδύει ο Καραμανλής; ΣΤΗ ΛΗΘΗ. 🔗Πηγή (https://noumer.blogspot.com/2023/12/blog-post_66.html)
    0 Σχόλια 0 Μοιράστηκε
  • ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΤΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΟΥ ΙΣΤΟΡΙΚΟΥ Η.ΗΛΙΟΠΟΥΛΟΥ
    ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΤΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΟΥ ΙΣΤΟΡΙΚΟΥ Η.ΗΛΙΟΠΟΥΛΟΥ
    0 Σχόλια 0 Μοιράστηκε