«Όταν οι κυβερνήσεις φοβούνται τον λαό, εκεί υπάρχει ελευθερία. Όταν ο λαός φοβάται την κυβέρνηση, εκεί υπάρχει τυραννία»
Πρόσφατες ενημερώσεις
 • Υπάρχουν πολλοί από εμάς τώρα, που παρά το σκοτάδι, συνεχίζουμε αδιάκοπα να εκπέμπουμε το φως μας. Είμαστε καλύτεροι γι' αυτό, είμαστε πιο δυνατοί εξαιτίας αυτού και είμαστε πιο όμορφοι στην ανθρωπιά μας, από ποτέ άλλοτε.

  Τα τελευταία χρόνια ήταν πολύ έντονα, το λιγότερο που μπορώ να πω, και νιώθω σαν να έχω βιώσει μεγαλύτερο αριθμό διαφορετικών συναισθημάτων μέσα σε τέσσερα χρόνια, απ' ό,τι σε όλα τα προηγούμενα χρόνια της ζωής μου μαζί! Και αυτό ακόμη δεν έχει τελειώσει...!

  Η επιτάχυνση του χρόνου φαίνεται να έχει αυξήσει τον ρυθμό με τον οποίο οι εμπειρίες και τα συναφή συναισθήματα συνεχίζουν να παρουσιάζονται, τουλάχιστον έτσι φαίνεται.

  Τη μια μέρα είσαι ψηλά, την επόμενη μέρα είσαι κάτω, τη μια μέρα είσαι δυνατός, την επόμενη μέρα όχι και τόσο, τη μια μέρα είσαι αισιόδοξος, την επόμενη μέρα όλα είναι μελαγχολικά, τη μια μέρα νιώθεις ότι σε εκτιμούν, την επόμενη μέρα νιώθεις ότι σε αγνοούν, τη μια μέρα η νίκη είναι κοντά, την επόμενη μέρα είναι χιλιάδες χιλιόμετρα μακριά, τη μια μέρα νιώθεις ότι έχεις πετύχει, την επόμενη μέρα νιώθεις ότι απέτυχες... Φοβερό τρενάκι του λούνα παρκ!

  Υπάρχει μόνο μια σταθερά για μένα: η πίστη.

  Πίστη στον Δημιουργό μας, πίστη στην ανθρωπότητα, πίστη στον εαυτό μου. Πίστη ότι ήρθε η ώρα, πίστη ότι πρέπει, πίστη ότι έρχεται, πίστη ότι είναι γραμμένο, πίστη ότι είναι αληθινό.

  Η πίστη είναι αυτό που τροφοδοτεί το φως μας και το φως μας είναι αυτό που θα καθοδηγήσει εμάς και τους άλλους να βρούμε το δρόμο μας. Κάποτε ήμασταν χαμένοι, αλλά τώρα βρεθήκαμε, ήμασταν τυφλοί, αλλά τώρα βλέπουμε...
  Υπάρχουν πολλοί από εμάς τώρα, που παρά το σκοτάδι, συνεχίζουμε αδιάκοπα να εκπέμπουμε το φως μας. Είμαστε καλύτεροι γι' αυτό, είμαστε πιο δυνατοί εξαιτίας αυτού και είμαστε πιο όμορφοι στην ανθρωπιά μας, από ποτέ άλλοτε. Τα τελευταία χρόνια ήταν πολύ έντονα, το λιγότερο που μπορώ να πω, και νιώθω σαν να έχω βιώσει μεγαλύτερο αριθμό διαφορετικών συναισθημάτων μέσα σε τέσσερα χρόνια, απ' ό,τι σε όλα τα προηγούμενα χρόνια της ζωής μου μαζί! Και αυτό ακόμη δεν έχει τελειώσει...! Η επιτάχυνση του χρόνου φαίνεται να έχει αυξήσει τον ρυθμό με τον οποίο οι εμπειρίες και τα συναφή συναισθήματα συνεχίζουν να παρουσιάζονται, τουλάχιστον έτσι φαίνεται. Τη μια μέρα είσαι ψηλά, την επόμενη μέρα είσαι κάτω, τη μια μέρα είσαι δυνατός, την επόμενη μέρα όχι και τόσο, τη μια μέρα είσαι αισιόδοξος, την επόμενη μέρα όλα είναι μελαγχολικά, τη μια μέρα νιώθεις ότι σε εκτιμούν, την επόμενη μέρα νιώθεις ότι σε αγνοούν, τη μια μέρα η νίκη είναι κοντά, την επόμενη μέρα είναι χιλιάδες χιλιόμετρα μακριά, τη μια μέρα νιώθεις ότι έχεις πετύχει, την επόμενη μέρα νιώθεις ότι απέτυχες... Φοβερό τρενάκι του λούνα παρκ! Υπάρχει μόνο μια σταθερά για μένα: η πίστη. Πίστη στον Δημιουργό μας, πίστη στην ανθρωπότητα, πίστη στον εαυτό μου. Πίστη ότι ήρθε η ώρα, πίστη ότι πρέπει, πίστη ότι έρχεται, πίστη ότι είναι γραμμένο, πίστη ότι είναι αληθινό. Η πίστη είναι αυτό που τροφοδοτεί το φως μας και το φως μας είναι αυτό που θα καθοδηγήσει εμάς και τους άλλους να βρούμε το δρόμο μας. Κάποτε ήμασταν χαμένοι, αλλά τώρα βρεθήκαμε, ήμασταν τυφλοί, αλλά τώρα βλέπουμε...
  0 Σχόλια 0 Μοιράστηκε
 • 0 Σχόλια 0 Μοιράστηκε
 • Τον Δεκέμβριο του 2019 είχαν ήδη έτοιμα όλα τα εμβόλια - ΠΡΙΝ από το "ξέσπασμα του Covid". Η Επιχείρηση Warp Speed (https://anatropi.substack.com/p/360?utm_source=publication-search) θα έπρεπε να είχε ονομαστεί Επιχείρηση Time Travel...

  🔗Θέλω να δω τον Ντόναλντ Τράμπ κρεμασμένο, όχι να δω το πρόσωπό του ή να ακούσω ξανά τη φωνή του. (https://anatropi.substack.com/p/b02?utm_source=publication-search)
  Τον Δεκέμβριο του 2019 είχαν ήδη έτοιμα όλα τα εμβόλια - ΠΡΙΝ από το "ξέσπασμα του Covid". Η Επιχείρηση Warp Speed (https://anatropi.substack.com/p/360?utm_source=publication-search) θα έπρεπε να είχε ονομαστεί Επιχείρηση Time Travel... 🔗Θέλω να δω τον Ντόναλντ Τράμπ κρεμασμένο, όχι να δω το πρόσωπό του ή να ακούσω ξανά τη φωνή του. (https://anatropi.substack.com/p/b02?utm_source=publication-search)
  0 Σχόλια 0 Μοιράστηκε
 • 🤫🇹🇷🇪🇺🤫Την ώρα που περιορίζουν και απαγορεύουν τα πολιτισμικά χαρακτηριστικά μας, τα οποία μας έκαναν διαφορετικούς μέσα σε ένα παγκόσμιο σύνολο, οι ευρώτεχνοκράτες χρηματοδοτούν στα 🤫κρυφά 🤫 προγράμματα για τον εξισλαμισμό της Ε.Ε!
  Μ.Δεναξά (https://t.me/anatropitora/8776)
  🤫🇹🇷🇪🇺🤫Την ώρα που περιορίζουν και απαγορεύουν τα πολιτισμικά χαρακτηριστικά μας, τα οποία μας έκαναν διαφορετικούς μέσα σε ένα παγκόσμιο σύνολο, οι ευρώτεχνοκράτες χρηματοδοτούν στα 🤫κρυφά 🤫 προγράμματα για τον εξισλαμισμό της Ε.Ε! Μ.Δεναξά (https://t.me/anatropitora/8776)
  0 Σχόλια 0 Μοιράστηκε
 • Η δυστοπία του Όργουελ είναι εδώ. Οι άνθρωποι είχαν τη δυνατότητα επιλογής. Να πάρουν ένα μη εγκεκριμένο "εμβόλιο", να αρρωστήσουν και να πεθάνουν- Ή να απολυθούν.

  Ο Andrew Moulton δεν έζησε για να δει αυτή την παρωδία να εκτυλίσσεται. Αλλά έριξε φως στο πόσο τοξικά είναι τα εμβόλια στην πραγματικότητα, και πώς η φαρμακοβιομηχανία και οι κυβερνήσεις μας δηλητηριάζουν εδώ και πολύ καιρό.

  Συχνά ένας κομήτης διασχίζει τον νυχτερινό ουρανό και δεν τον βλέπουμε. Έτσι ο Andrew Moulton, ένας πραγματικός υπέρμαχος της αλήθειας και της ελευθερίας δολοφονείται και πετιέται στην τρύπα της μνήμης, ενώ τσαρλατάνοι και προδότες τιμώνται και ανταμείβονται πλουσιοπάροχα. Η κοινωνία μας είναι πολύ άρρωστη.
  Η δυστοπία του Όργουελ είναι εδώ. Οι άνθρωποι είχαν τη δυνατότητα επιλογής. Να πάρουν ένα μη εγκεκριμένο "εμβόλιο", να αρρωστήσουν και να πεθάνουν- Ή να απολυθούν. Ο Andrew Moulton δεν έζησε για να δει αυτή την παρωδία να εκτυλίσσεται. Αλλά έριξε φως στο πόσο τοξικά είναι τα εμβόλια στην πραγματικότητα, και πώς η φαρμακοβιομηχανία και οι κυβερνήσεις μας δηλητηριάζουν εδώ και πολύ καιρό. Συχνά ένας κομήτης διασχίζει τον νυχτερινό ουρανό και δεν τον βλέπουμε. Έτσι ο Andrew Moulton, ένας πραγματικός υπέρμαχος της αλήθειας και της ελευθερίας δολοφονείται και πετιέται στην τρύπα της μνήμης, ενώ τσαρλατάνοι και προδότες τιμώνται και ανταμείβονται πλουσιοπάροχα. Η κοινωνία μας είναι πολύ άρρωστη.
  ANATROPI.SUBSTACK.COM
  Ο νευρολόγος Andrew Moulden δολοφονήθηκε εξαιτίας της απ&o
  Οι τραπεζίτες, πρέπει να μας αρρωστήσουν και να μας υποδουλώσουν για να προστατεύσουν το πιστωτικό τους μονοπώλιο
  0 Σχόλια 0 Μοιράστηκε
 • Τίποτα από αυτά δεν είναι πραγματικά νέα πληροφορία. Η ΑΖ είναι γνωστό ότι προκαλεί θρόμβους αίματος εδώ και χρόνια, όχι μόνο στους κύκλους των "αντι-εμβολιαστών" αλλά και "επίσημα".

  ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΘΑ ΠΛΗΡΩΘΟΥΝ ΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΑΚΡΙΒΩΣ ΝΟΜΙΣΜΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΠΛΕΟΝ ΕΝΕΡΓΟΥΝ ΠΑΙΡΝΟΝΤΑΣ ΕΚΔΙΚΗΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΤΩΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΩΝ ΤΟΥΣ ΜΕΘΟΔΕΥΣΕΩΝ.

  ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΔΙΕΞΟΔΟΣ ΔΙΑΦΥΓΗΣ ΓΙΑ ΚΑΝΕΝΑΝ ΤΟΥΣ...
  Τίποτα από αυτά δεν είναι πραγματικά νέα πληροφορία. Η ΑΖ είναι γνωστό ότι προκαλεί θρόμβους αίματος εδώ και χρόνια, όχι μόνο στους κύκλους των "αντι-εμβολιαστών" αλλά και "επίσημα". ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΘΑ ΠΛΗΡΩΘΟΥΝ ΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΑΚΡΙΒΩΣ ΝΟΜΙΣΜΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΠΛΕΟΝ ΕΝΕΡΓΟΥΝ ΠΑΙΡΝΟΝΤΑΣ ΕΚΔΙΚΗΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΤΩΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΩΝ ΤΟΥΣ ΜΕΘΟΔΕΥΣΕΩΝ. ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΔΙΕΞΟΔΟΣ ΔΙΑΦΥΓΗΣ ΓΙΑ ΚΑΝΕΝΑΝ ΤΟΥΣ...
  ANATROPI.SUBSTACK.COM
  Η AstraZeneca μόλις απέσυρε το εμβόλιο Covid.... γιατί;
  Τι σας έκρυψαν για τα εμβόλια του ψευτο-Covid
  0 Σχόλια 0 Μοιράστηκε
 • 📢 Πώς οι γιατροί της Βρετανίας έγιναν οι Dr. Mengeles' της ψευτο-πανδημίας του κοροϊδοϊού

  Παρακολουθήστε το λαμπρό Αποκαλυπτικό podcast του Paul Weston για τους γιατρούς και τους βουλευτές που πληρώθηκαν από τις μεγάλες φαρμακευτικές εταιρείες για να προωθήσουν τοξικές και ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΕΣ ενέσεις στα παιδιά μας :

  «Οποιοσδήποτε γιατρός χρησιμοποιεί τη θέση του για να προωθήσει τη βλάβη των παιδιών με αντάλλαγμα χρήματα θα πρέπει... να συλληφθεί, να διωχθεί και να φυλακιστεί αν και παλαιότερα θα τον κρεμούσαν…» 📢


  📢 Πώς οι γιατροί της Βρετανίας έγιναν οι Dr. Mengeles' της ψευτο-πανδημίας του κοροϊδοϊού Παρακολουθήστε το λαμπρό Αποκαλυπτικό podcast του Paul Weston για τους γιατρούς και τους βουλευτές που πληρώθηκαν από τις μεγάλες φαρμακευτικές εταιρείες για να προωθήσουν τοξικές και ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΕΣ ενέσεις στα παιδιά μας : «Οποιοσδήποτε γιατρός χρησιμοποιεί τη θέση του για να προωθήσει τη βλάβη των παιδιών με αντάλλαγμα χρήματα θα πρέπει... να συλληφθεί, να διωχθεί και να φυλακιστεί αν και παλαιότερα θα τον κρεμούσαν…» 📢
  ANATROPI.SUBSTACK.COM
  Πώς οι γιατροί της Βρετανίας έγιναν οι Dr. Mengeles' της ψευτ&
  Παρακολουθήστε το λαμπρό Αποκαλυπτικό podcast του Paul Weston για τους γιατρούς και τους βουλευτές που πληρώθηκαν από τις μεγάλες φαρμακευτικές εταιρείες για να προωθήσουν τοξικές και ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΕΣ ενέσεις στα παιδιά μας : «Οποιοσδήποτε γιατρός χρησιμοποιεί τη θέση του για να προωθήσει τη βλάβη των παιδιών με αντάλλαγμα χρήματα θα πρέπει... να συλληφθεί, να διωχθεί και να φυλακιστεί αν και παλαιότερα θα τον κρεμούσαν…
  0 Σχόλια 0 Μοιράστηκε
 • Το Ρεπουμπλικανικό Κόμμα της Αριζόνα κηρύσσει τις ενέσεις Covid-19 βιολογικά και τεχνολογικά όπλα, πέρασε το ψήφισμα απαγόρευσης του Jab! https://karenkingston.substack.com/cp/144104101

  Το Ρεπουμπλικανικό Κόμμα της Αριζόνα ψήφισε το ψήφισμα για την απαγόρευση του Jab, με το οποίο κηρύσσονται οι ενέσεις COVID-19 βιολογικά όπλα. Ένας βιολογικός παράγοντας, τοξίνη ή συσκευή που δεν προλαμβάνει τη μόλυνση, δεν προστατεύει από συμπτώματα ή ασθένειες, δεν χρησιμοποιήθηκε στο πλαίσιο νόμιμων και ασφαλών πειραμάτων σε ανθρώπους, αποτελεί σύμφωνα με τον ορισμό 18 USC 175 βιολογικό όπλο. Η Pfizer και ο FDA έχουν παραδεχτεί ότι αυτές οι δηλώσεις είναι αληθινές σε εσωτερικά έγγραφα, κυβερνητικές καταθέσεις και δικαστικές υποθέσεις, και παρόλα αυτά εξακολουθούν να εκφοβίζουν τους παγκόσμιους πολίτες ισχυριζόμενοι ότι οι ενέσεις mRNA είναι ασφαλείς και αποτελεσματικές. Ίσως αυτή η ιστορία να εμπνεύσει άλλους να περάσουν ένα ψήφισμα ή ένα διάταγμα ή να υποβάλουν ένα αίτημα για την απαγόρευση των ενέσεων mRNA. Ο Θεός να σας ευλογεί! https://karenkingston.substack.com/p/the-sheriffs-letter-to-criminally - Karen Kingston
  Το Ρεπουμπλικανικό Κόμμα της Αριζόνα κηρύσσει τις ενέσεις Covid-19 βιολογικά και τεχνολογικά όπλα, πέρασε το ψήφισμα απαγόρευσης του Jab! https://karenkingston.substack.com/cp/144104101 Το Ρεπουμπλικανικό Κόμμα της Αριζόνα ψήφισε το ψήφισμα για την απαγόρευση του Jab, με το οποίο κηρύσσονται οι ενέσεις COVID-19 βιολογικά όπλα. Ένας βιολογικός παράγοντας, τοξίνη ή συσκευή που δεν προλαμβάνει τη μόλυνση, δεν προστατεύει από συμπτώματα ή ασθένειες, δεν χρησιμοποιήθηκε στο πλαίσιο νόμιμων και ασφαλών πειραμάτων σε ανθρώπους, αποτελεί σύμφωνα με τον ορισμό 18 USC 175 βιολογικό όπλο. Η Pfizer και ο FDA έχουν παραδεχτεί ότι αυτές οι δηλώσεις είναι αληθινές σε εσωτερικά έγγραφα, κυβερνητικές καταθέσεις και δικαστικές υποθέσεις, και παρόλα αυτά εξακολουθούν να εκφοβίζουν τους παγκόσμιους πολίτες ισχυριζόμενοι ότι οι ενέσεις mRNA είναι ασφαλείς και αποτελεσματικές. Ίσως αυτή η ιστορία να εμπνεύσει άλλους να περάσουν ένα ψήφισμα ή ένα διάταγμα ή να υποβάλουν ένα αίτημα για την απαγόρευση των ενέσεων mRNA. Ο Θεός να σας ευλογεί! https://karenkingston.substack.com/p/the-sheriffs-letter-to-criminally - Karen Kingston
  0 Σχόλια 0 Μοιράστηκε
 • Πώς τα εμβόλια προκαλούν αυτισμό;

  Προηγούμενες ανακαλύψεις που μπορούν να μας βοηθήσουν να κατανοήσουμε το σημερινό κύμα νευρολογικών τραυματισμών από πρωτεΐνες αιχμής.
  Πώς τα εμβόλια προκαλούν αυτισμό; Προηγούμενες ανακαλύψεις που μπορούν να μας βοηθήσουν να κατανοήσουμε το σημερινό κύμα νευρολογικών τραυματισμών από πρωτεΐνες αιχμής.
  WWW.MIDWESTERNDOCTOR.COM
  How Do Vaccines Cause Autism?
  Past discoveries that can help us understand the current wave of neurological spike protein injuries.
  1
  0 Σχόλια 0 Μοιράστηκε
 • 🚨💉Οι φορείς της Astra Zeneca παραδέχτηκαν στο δικαστήριο ότι το εμβόλιο Covid μπορεί να προκαλέσει πήξη αίματος .

  Αυτό σημαίνει ότι κάθε ένας αξιωματούχος Υγείας & Κυβερνητικός αξιωματούχος που ανέφερε «ασφαλές & αποτελεσματικό» εν γνώσει ή εν αγνοία του είπε ψέματα.

  Η Astra Zeneca αποσύρθηκε αθόρυβα από την αγορά μετά από αρκετές περιπτώσεις υψηλού προφίλ που προκάλεσαν θάνατο, εγκεφαλικά επεισόδια & θρόμβωση αίματος από το εμβόλιο.

  Ώρα να ανοίξουν οι αγωγές & οι δικαστικές διαδικασίες.

  Παρακολουθήστε : https://twitter.com/i/status/1784807856471978395
  🚨💉Οι φορείς της Astra Zeneca παραδέχτηκαν στο δικαστήριο ότι το εμβόλιο Covid μπορεί να προκαλέσει πήξη αίματος . Αυτό σημαίνει ότι κάθε ένας αξιωματούχος Υγείας & Κυβερνητικός αξιωματούχος που ανέφερε «ασφαλές & αποτελεσματικό» εν γνώσει ή εν αγνοία του είπε ψέματα. Η Astra Zeneca αποσύρθηκε αθόρυβα από την αγορά μετά από αρκετές περιπτώσεις υψηλού προφίλ που προκάλεσαν θάνατο, εγκεφαλικά επεισόδια & θρόμβωση αίματος από το εμβόλιο. Ώρα να ανοίξουν οι αγωγές & οι δικαστικές διαδικασίες. Παρακολουθήστε : https://twitter.com/i/status/1784807856471978395
  1
  0 Σχόλια 0 Μοιράστηκε
και άλλες ιστορίες