• Η πράσινη παράνοια: Τώρα τα τρόφιμα θα παράγονται από το εργαστήριοΗ πράσινη παράνοια: Τώρα τα τρόφιμα θα παράγονται από το εργαστήριο...
    Η πράσινη παράνοια: Τώρα τα τρόφιμα θα παράγονται από το εργαστήριοΗ πράσινη παράνοια: Τώρα τα τρόφιμα θα παράγονται από το εργαστήριο...
    ANATROPI.SUBSTACK.COM
    Η 'λύση' για την 'επισιτιστική κρίση'...
    Watch now (2 min) | "Ασφαλή και αποτελεσματικά"
    0 Kommentare 0 Anteile
  • Το μήλο🍎 δεν πέφτει μακριά από τη μηλιά.

    Ο Χάντερ είναι γιος του Τζο Μπάιντεν, ο οποίος έκανε μπάνιο και κακοποίησε την κόρη του, Άσλεϊ... Τώρα, κυκλοφόρησαν φωτογραφίες και βίντεο του Χάντερ Μπάιντεν με ανήλικους και ανήλικες.

    Αυτά τα ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ πρέπει να κατηγορηθούν ΑΜΕΣΑ για εγκλήματα σε βάρος αυτών των φτωχών παιδιών.
    Το μήλο🍎 δεν πέφτει μακριά από τη μηλιά. Ο Χάντερ είναι γιος του Τζο Μπάιντεν, ο οποίος έκανε μπάνιο και κακοποίησε την κόρη του, Άσλεϊ... Τώρα, κυκλοφόρησαν φωτογραφίες και βίντεο του Χάντερ Μπάιντεν με ανήλικους και ανήλικες. Αυτά τα ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ πρέπει να κατηγορηθούν ΑΜΕΣΑ για εγκλήματα σε βάρος αυτών των φτωχών παιδιών.
    0 Kommentare 0 Anteile
  • 👉🏻https://anatropitora.blogspot.com/2023/05/blog-post_56.html
    👉🏻https://anatropitora.blogspot.com/2023/05/blog-post_56.html
    1
    0 Kommentare 0 Anteile
  • 🧨
    🧨
    0 Kommentare 0 Anteile
  • Οι ελεγκτές που εξέτασαν τα δεδομένα των ψηφοφόρων της Πολιτείας της Νέας Υόρκης αποκάλυψαν τόση απάτη, τόσους πολλούς άκυρους εγγεγραμμένους, τόση χειραγώγηση των συνολικών ψήφων και έναν μυστικό αλγόριθμο ενσωματωμένο στη βάση δεδομένων, ώστε η "Πολιτεία της Νέας Υόρκης" δεν μπορεί πλέον να θεωρηθεί νόμιμη πολιτεία, καθώς δεν έχει νόμιμα εκλεγμένη κυβέρνηση σχεδόν σε κανένα επίπεδο.
    Οι ελεγκτές που εξέτασαν τα δεδομένα των ψηφοφόρων της Πολιτείας της Νέας Υόρκης αποκάλυψαν τόση απάτη, τόσους πολλούς άκυρους εγγεγραμμένους, τόση χειραγώγηση των συνολικών ψήφων και έναν μυστικό αλγόριθμο ενσωματωμένο στη βάση δεδομένων, ώστε η "Πολιτεία της Νέας Υόρκης" δεν μπορεί πλέον να θεωρηθεί νόμιμη πολιτεία, καθώς δεν έχει νόμιμα εκλεγμένη κυβέρνηση σχεδόν σε κανένα επίπεδο.
    HALTURNERRADIOSHOW.COM
    AUDIT: New York Voter Data "Completely Untrustworthy" - State is no longer a legitimate state because it has almost NO legitimately elected government at any level
    Auditors reviewing New York State Voter Data have uncovered so much fraud, so many invalid registrants, so much manipulation of vote totals, and a...
    0 Kommentare 0 Anteile
  • Βρήκα ένα ενδιαφέρον απόσπασμα από τον Κίσινγκερ στο Συμβούλιο Ευγονικής του ΠΟΥ στις 25 Φεβρουαρίου 2009:

    "Μόλις το κοπάδι αποδεχτεί τους υποχρεωτικούς εμβολιασμούς, το παιχνίδι τελείωσε. Θα δεχτούν τα πάντα - αναγκαστική αιμοδοσία ή δωρεά οργάνων - "για το κοινό καλό". ..
    Μπορούμε να τροποποιήσουμε γενετικά τα παιδιά και να τα στειρώσουμε - "για το κοινό καλό"... Οι κατασκευαστές εμβολίων θα βγάλουν δισεκατομμύρια. Και πολλοί από εσάς σε αυτή την αίθουσα είναι μελλοντικοί επενδυτές. Αυτή είναι μια μεγάλη συμφωνία που κερδίζουν όλοι. Εξοντώνουμε το κοπάδι, και το κοπάδι μας πληρώνει για τις υπηρεσίες εξόντωσης.
    Βρήκα ένα ενδιαφέρον απόσπασμα από τον Κίσινγκερ στο Συμβούλιο Ευγονικής του ΠΟΥ στις 25 Φεβρουαρίου 2009: "Μόλις το κοπάδι αποδεχτεί τους υποχρεωτικούς εμβολιασμούς, το παιχνίδι τελείωσε. Θα δεχτούν τα πάντα - αναγκαστική αιμοδοσία ή δωρεά οργάνων - "για το κοινό καλό". .. Μπορούμε να τροποποιήσουμε γενετικά τα παιδιά και να τα στειρώσουμε - "για το κοινό καλό"... Οι κατασκευαστές εμβολίων θα βγάλουν δισεκατομμύρια. Και πολλοί από εσάς σε αυτή την αίθουσα είναι μελλοντικοί επενδυτές. Αυτή είναι μια μεγάλη συμφωνία που κερδίζουν όλοι. Εξοντώνουμε το κοπάδι, και το κοπάδι μας πληρώνει για τις υπηρεσίες εξόντωσης.
    0 Kommentare 0 Anteile
  • Έχετε ολοκληρώσει με τον θνήσκοντα πλέον "πολιτισμό", που ποτέ δεν κατάλαβε ποιοι πραγματικά είστε και πόσο επικίνδυνοι θα μπορούσατε να εξελιχτείτε γι' αυτόν... Έχετε τελειώσει με τον "πολιτισμό" που θέλει μόνο πόλεμο και πόλεμο και άλλο πόλεμο.

    Μαζί θα αρχίσουμε ένα νέο πολιτισμό, που θα εξελίσσεται σε κάτι με περισσότερο νόημα.
    Έχετε ολοκληρώσει με τον θνήσκοντα πλέον "πολιτισμό", που ποτέ δεν κατάλαβε ποιοι πραγματικά είστε και πόσο επικίνδυνοι θα μπορούσατε να εξελιχτείτε γι' αυτόν... Έχετε τελειώσει με τον "πολιτισμό" που θέλει μόνο πόλεμο και πόλεμο και άλλο πόλεμο. Μαζί θα αρχίσουμε ένα νέο πολιτισμό, που θα εξελίσσεται σε κάτι με περισσότερο νόημα.
    0 Kommentare 0 Anteile
  • https://www.youtube.com/watch?v=8JLzCqOHZgg
    https://www.youtube.com/watch?v=8JLzCqOHZgg
    0 Kommentare 0 Anteile
  • https://www.youtube.com/watch?v=jU6_FaO1iwU
    https://www.youtube.com/watch?v=jU6_FaO1iwU
    0 Kommentare 0 Anteile
  • https://primenews.press/
    https://primenews.press/
    0 Kommentare 0 Anteile