• Ο τελευταίος θάνατος από τη «γρίπη των πτηνών» είναι «Covid» ξανά από την αρχή

    Χθες, τα κυρίαρχα μέσα ενημέρωσης ανέφεραν ευρέως ότι ένα νέο στέλεχος της γρίπης των πτηνών είχε προκαλέσει το πρώτο του θύμα, έναν 59χρονο άνδρα από το Μεξικό.

    Η μεγάλη είδηση εδώ είναι ότι το στέλεχος που φέρεται ως υπεύθυνο, το H5N2, δεν είχε φέρεται να είχε ανιχνευθεί ποτέ πριν σε ανθρώπους.

    Όλοι, από το CNN μέχρι το BBC, το Sky News και το ABC, προχώρησαν σε έναν τίτλο με αυτό το περιεχόμενο:
    Η πρώτη επιβεβαιωμένη ανθρώπινη περίπτωση της γρίπης των πτηνών H5N2 πέθανε, λέει ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας.
    Η βρετανική εφημερίδα I πήγε κατευθείαν στα σημαντικά ερωτήματα: "Υπάρχει η γρίπη των πτηνών στο Ηνωμένο Βασίλειο ; (https://inews.co.uk/news/health/bird-flu-present-uk-3096454)......

    Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο ...

    https://off-guardian.org/2024/06/06/the-latest-bird-flu-death-is-covid-all-over-again/
    Ο τελευταίος θάνατος από τη «γρίπη των πτηνών» είναι «Covid» ξανά από την αρχή Χθες, τα κυρίαρχα μέσα ενημέρωσης ανέφεραν ευρέως ότι ένα νέο στέλεχος της γρίπης των πτηνών είχε προκαλέσει το πρώτο του θύμα, έναν 59χρονο άνδρα από το Μεξικό. Η μεγάλη είδηση εδώ είναι ότι το στέλεχος που φέρεται ως υπεύθυνο, το H5N2, δεν είχε φέρεται να είχε ανιχνευθεί ποτέ πριν σε ανθρώπους. Όλοι, από το CNN μέχρι το BBC, το Sky News και το ABC, προχώρησαν σε έναν τίτλο με αυτό το περιεχόμενο: Η πρώτη επιβεβαιωμένη ανθρώπινη περίπτωση της γρίπης των πτηνών H5N2 πέθανε, λέει ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας. Η βρετανική εφημερίδα I πήγε κατευθείαν στα σημαντικά ερωτήματα: "Υπάρχει η γρίπη των πτηνών στο Ηνωμένο Βασίλειο ; (https://inews.co.uk/news/health/bird-flu-present-uk-3096454)...... Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο ... https://off-guardian.org/2024/06/06/the-latest-bird-flu-death-is-covid-all-over-again/
    OFF-GUARDIAN.ORG
    The Latest “Bird Flu” Death is “Covid” All Over Again
    Yesterday, the mainstream media widely reported that a new strain of Bird Flu had claimed its first victim, a 59-year-old man from Mexico. The big news here is that the strain allegedly responsible…
    0 Σχόλια 0 Μοιράστηκε
  • Οι Ελβετοί θα ψηφίσουν για το δικαίωμα στη σωματική ακεραιότητα στις 9 Ιουνίου 2024

    Τόσο η πρωτοβουλία όσο και η σύσταση των αρχών για ψήφιση θέτουν ένα πολύ παλιό φιλοσοφικό ζήτημα.

    Η ελβετική κυβέρνηση ανακοίνωσε πρόσφατα ότι το ελβετικό εκλογικό σώμα θα ψηφίσει στις 9 Ιουνίου για τη λαϊκή πρωτοβουλία “Για την ελευθερία και τη σωματική ακεραιότητα”, η οποία ουσιαστικά αντιτίθεται στον υποχρεωτικό εμβολιασμό.
    Οι Ελβετοί θα ψηφίσουν για το δικαίωμα στη σωματική ακεραιότητα στις 9 Ιουνίου 2024 Τόσο η πρωτοβουλία όσο και η σύσταση των αρχών για ψήφιση θέτουν ένα πολύ παλιό φιλοσοφικό ζήτημα. Η ελβετική κυβέρνηση ανακοίνωσε πρόσφατα ότι το ελβετικό εκλογικό σώμα θα ψηφίσει στις 9 Ιουνίου για τη λαϊκή πρωτοβουλία “Για την ελευθερία και τη σωματική ακεραιότητα”, η οποία ουσιαστικά αντιτίθεται στον υποχρεωτικό εμβολιασμό.
    CHILDRENSHEALTHDEFENSE.EU
    Οι Ελβετοί θα ψηφίσουν για το δικαίωμα στη σωματ
    Τόσο η πρωτοβουλία όσο και η σύσταση των αρχών για ψήφιση θέτουν ένα πολύ παλιό φιλοσοφικό ζήτημα. Πηγή: Essentiel News, originally published on March 28th, 2024 Η ελβετική κυβέρνηση ανακοίνωσε πρόσφατα ότι το ελβετικό εκλογικό σώμα θα ψηφίσει στις 9 Ιουνίου για τη λαϊκή πρωτοβουλία "Για την ελευθερία και τη σωματική ακεραιότητα", η οποία ουσιαστικά...
    0 Σχόλια 0 Μοιράστηκε
  • Η χειρότερη τιμωρία που μπορεί να επινοηθεί για τη Γαλλία, ατελείωτη, βασανιστική και χωρίς άφεση αμαρτιών ή συγχώρεση των υπερβολών, είναι να αναγκαστεί να ζήσει μέσα στα όρια των δυνατοτήτων της.

    Δεν απαιτείται ιδιαίτερη προσπάθεια. Η Standard & Poor's, αυτή η ατμομηχανή της οικονομικής παγκοσμιοποίησης, απλώς υποβάθμισε την πιστοληπτική ικανότητα της...

    Η χειρότερη τιμωρία που μπορεί να επινοηθεί για τη Γαλλία, ατελείωτη, βασανιστική και χωρίς άφεση αμαρτιών ή συγχώρεση των υπερβολών, είναι να αναγκαστεί να ζήσει μέσα στα όρια των δυνατοτήτων της. Δεν απαιτείται ιδιαίτερη προσπάθεια. Η Standard & Poor's, αυτή η ατμομηχανή της οικονομικής παγκοσμιοποίησης, απλώς υποβάθμισε την πιστοληπτική ικανότητα της...
    ANATROPI.SUBSTACK.COM
    Οι Αμερικανοί βάζουν τη Γαλλία σε μια τρύπα χρέου&sigmaf
    © RIA Novosti / Elena Karaeva Όλα τα υλικά Η χειρότερη τιμωρία που μπορεί να επινοηθεί για τη Γαλλία, ατελείωτη, βασανιστική και χωρίς άφεση αμαρτιών ή συγχώρεση των υπερβολών, είναι να αναγκαστεί να ζήσει μέσα στα όρια των δυνατοτήτων της. Δεν απαιτείται ιδιαίτερη προσπάθεια. Η Standard & Poor's, αυτή η ατμομηχανή της οικονομικής παγκοσμιοποίησης, απλώς υποβάθμισε την πιστοληπτική ικανότητα της Πέμπτης Δημοκρατίας. Στα τοπικά μέσα ενημέρωσης υπήρξε μια φυσική υστερία, διότι, φυσικά, κανείς εκεί δεν σκέφτηκε να διαβάσει προσεκτικά την αιτιολόγηση (αν και μακροσκελή) γιατί η Γαλλία (αυτή η γωνιά του "Κήπου της Εδέμ") αντιμετωπίστηκε με τόσο σκληρό τρόπο.
    0 Σχόλια 0 Μοιράστηκε
  • Nein Danke‼️‼️
    Nein Danke‼️‼️
    0 Σχόλια 0 Μοιράστηκε
  • ΕΝΑ ΣΥΣΤΗΜΑ ΠΟΥ ΣΕ ΟΔΗΓΕΙ ΣΕ ΑΔΙΕΞΟΔΑ ΚΑΙ ΣΕ ΔΟΛΟΦΟΝΕΙ ΔΕΝ ΤΟ ΣΤΗΡΙΖΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΝΤΑΣ ΣΤΙΣ ΟΡΙΣΜΕΝΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΙΔΙΟ ΠΛΑΣΤΕΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ ΑΛΛΑ ΤΟ ΠΟΛΕΜΑΣ ΜΕ ΤΑ ΔΙΚΑ ΣΟΥ ΟΠΛΑ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗ ΛΟΓΙΚΗ ΜΕΧΡΙΣ ΕΣΧΑΤΩΝ, Ο,ΤΙΔΗΠΟΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΚΟΣΤΙΣΕΙ.

    ΤΟ ΕΓΧΕΙΡΗΜΑ. Η ΓΝΩΣΗ, Η ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΣΤΑΣΗ ΚΑΙ Η ΚΟΙΝΗ ΜΟΙΡΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΟΡΙΣΟΥΝ ΤΗΝ ΕΚΒΑΣΗ ΤΗΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑΣ ΚΑΙ ΟΧΙ Η ΨΗΦΟΣ ΣΕ ''ΚΟΜΜΑΤΑ'' ΚΑΙ ΠΑΡΑΤΑΞΕΙΣ ΠΟΥ ΤΟ ΙΔΙΟ ΤΟ ''ΣΥΣΤΗΜΑ'' ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΕΠΙΒΟΛΗ ΤΩΝ ΑΠΑΝΘΡΩΠΩΝ ΕΠΙΔΙΩΞΕΩΝ ΤΟΥ, ''ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΑ'' ΚΑΙ ''ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΑ'', ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΩΝ ΛΑΩΝ ΠΟΥ ΑΚΟΜΑ ΕΙΝΑΙ ΣΟΚΑΡΙΣΜΕΝΟΙ ΑΠΟ THN ΠΡΟΣΤΥΧΙΑ,ΤΗΝ ΕΝΤΑΣΗ ΚΑΙ ΤΟ ΕΥΡΟΣ ΤΗΣ ΕΠΙΘΕΣΗΣ ΤΩΝ ΚΑΘΑΡΜΑΤΩΝ.

    ΟΛΑ ΠΛΕΟΝ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΩΝ ΛΑΩΝ.Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΘΑ ΔΩΣΕΙ ΤΗ ΜΑΧΗ ΤΟΥ. ΜΑΧΗ ΑΛΗΘΙΝΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ΟΠΩΣ ΜΕΡΙΚΟΙ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΠΕΙΣΟΥΝ...

    ΚΑΝΕΝΑΣ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ΨΗΦΙΖΟΝΤΑΣ... ✌🏻
    ΕΝΑ ΣΥΣΤΗΜΑ ΠΟΥ ΣΕ ΟΔΗΓΕΙ ΣΕ ΑΔΙΕΞΟΔΑ ΚΑΙ ΣΕ ΔΟΛΟΦΟΝΕΙ ΔΕΝ ΤΟ ΣΤΗΡΙΖΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΝΤΑΣ ΣΤΙΣ ΟΡΙΣΜΕΝΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΙΔΙΟ ΠΛΑΣΤΕΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ ΑΛΛΑ ΤΟ ΠΟΛΕΜΑΣ ΜΕ ΤΑ ΔΙΚΑ ΣΟΥ ΟΠΛΑ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗ ΛΟΓΙΚΗ ΜΕΧΡΙΣ ΕΣΧΑΤΩΝ, Ο,ΤΙΔΗΠΟΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΚΟΣΤΙΣΕΙ. ΤΟ ΕΓΧΕΙΡΗΜΑ. Η ΓΝΩΣΗ, Η ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΣΤΑΣΗ ΚΑΙ Η ΚΟΙΝΗ ΜΟΙΡΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΟΡΙΣΟΥΝ ΤΗΝ ΕΚΒΑΣΗ ΤΗΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑΣ ΚΑΙ ΟΧΙ Η ΨΗΦΟΣ ΣΕ ''ΚΟΜΜΑΤΑ'' ΚΑΙ ΠΑΡΑΤΑΞΕΙΣ ΠΟΥ ΤΟ ΙΔΙΟ ΤΟ ''ΣΥΣΤΗΜΑ'' ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΕΠΙΒΟΛΗ ΤΩΝ ΑΠΑΝΘΡΩΠΩΝ ΕΠΙΔΙΩΞΕΩΝ ΤΟΥ, ''ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΑ'' ΚΑΙ ''ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΑ'', ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΩΝ ΛΑΩΝ ΠΟΥ ΑΚΟΜΑ ΕΙΝΑΙ ΣΟΚΑΡΙΣΜΕΝΟΙ ΑΠΟ THN ΠΡΟΣΤΥΧΙΑ,ΤΗΝ ΕΝΤΑΣΗ ΚΑΙ ΤΟ ΕΥΡΟΣ ΤΗΣ ΕΠΙΘΕΣΗΣ ΤΩΝ ΚΑΘΑΡΜΑΤΩΝ. ΟΛΑ ΠΛΕΟΝ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΩΝ ΛΑΩΝ.Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΘΑ ΔΩΣΕΙ ΤΗ ΜΑΧΗ ΤΟΥ. ΜΑΧΗ ΑΛΗΘΙΝΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ΟΠΩΣ ΜΕΡΙΚΟΙ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΠΕΙΣΟΥΝ... ΚΑΝΕΝΑΣ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ΨΗΦΙΖΟΝΤΑΣ... ✌🏻
    0 Σχόλια 0 Μοιράστηκε
  • Στην παιδική μου ηλικία, έκλαιγα δυνατά για να πάρω ότι μου άρεσε.
    Τώρα που μεγάλωσα, κλαίω σιωπηλά για να ξεχάσω ότι θέλω.
    Καλημερα καλο σαββατοκυριακο σε ολους !!!
    Στην παιδική μου ηλικία, έκλαιγα δυνατά για να πάρω ότι μου άρεσε. Τώρα που μεγάλωσα, κλαίω σιωπηλά για να ξεχάσω ότι θέλω. Καλημερα καλο σαββατοκυριακο σε ολους !!!
    2
    1 Σχόλια 0 Μοιράστηκε
  • 0 Σχόλια 0 Μοιράστηκε
  • 1
    0 Σχόλια 0 Μοιράστηκε
  • Το τείχος της αδικίας δεν γκρεμίζεται από τη μια μέρα στην άλλη. Χρειάστηκαν χρόνια και χρόνια για να χτίσουν και να οχυρώσουν τα τείχη τους και το σύστημά τους, και σιγά σιγά καταρρέει και μπορούμε ήδη να δούμε κενά σε αυτά τα τείχη, όπου οι μαχητές της ελευθερίας έχουν διαπεράσει αυτά τα μεγάλα και ισχυρά τείχη και έχουμε ήδη κάνει κάποιες ρωγμές και κάποια κενά.

    Θα χρειαστεί χρόνος, αλλά θα συνεχίσουμε να κάνουμε κύκλους γύρω από αυτό το τείχος της αδικίας μέχρι να πέσει. Και θα πέσει γιατί δεν θα το αφήσω να συμβεί. Όχι εδώ, όχι τώρα, όχι στη δική μου βάρδια!

    Διαβάστε περισσότερα »
    Το τείχος της αδικίας δεν γκρεμίζεται από τη μια μέρα στην άλλη. Χρειάστηκαν χρόνια και χρόνια για να χτίσουν και να οχυρώσουν τα τείχη τους και το σύστημά τους, και σιγά σιγά καταρρέει και μπορούμε ήδη να δούμε κενά σε αυτά τα τείχη, όπου οι μαχητές της ελευθερίας έχουν διαπεράσει αυτά τα μεγάλα και ισχυρά τείχη και έχουμε ήδη κάνει κάποιες ρωγμές και κάποια κενά. Θα χρειαστεί χρόνος, αλλά θα συνεχίσουμε να κάνουμε κύκλους γύρω από αυτό το τείχος της αδικίας μέχρι να πέσει. Και θα πέσει γιατί δεν θα το αφήσω να συμβεί. Όχι εδώ, όχι τώρα, όχι στη δική μου βάρδια! Διαβάστε περισσότερα »
    ANATROPI.SUBSTACK.COM
    Δεν γίνεται να συμμορφωθείς για να ξεφύγεις από τη&
    🔳 ΑΠΟΜΑΓΝΗΤΟΦΩΝΗΣΗ ΤΟΥ ΒΙΝΤΕΟ : 💬 Τι πιστεύετε ότι πρέπει να κάνουμε για να προχωρήσουμε μπροστά; 🗯 Λοιπόν, το νούμερο ένα είναι ότι δεν μπορείς να συμμορφωθείς για να ξεφύγεις από την τυραννία. 💬 Το μάθατε αυτό. 🗯 Το έχω μάθει αυτό. Οι γονείς μου πέρασαν τον κομμουνισμό για 45 χρόνια. Υπέμειναν τον κομμουνισμό για 45 χρόνια. Για 45 χρόνια, προσπάθησαν να συμμορφωθούν με αυτόν, και αυτό γινόταν όλο και χειρότερο και χειρότερο και χειρότερο. Ποτέ δεν βελτιώθηκε.
    0 Σχόλια 0 Μοιράστηκε