• 🆘❕🆘❕🆘❕🆘❕🆘❕

    💬 Αν δεν τονίζουμε το ζήτημα της βιο-ψηφιακής διακυβέρνησης και σύγκλισης -BIO-CYBER INTERFACE- σπαταλάμε το χρόνο μας και τον δικό σας, διαδίδοντας, ως επί το πλείστον, ψευδείς ψυχολογικές επιχειρήσεις.

    ‼️Τι συμβαίνει όταν συγχωνεύονται, η βιολογία και η ψηφιακή τεχνολογία ;

    Engineer Better Workers. Σημαίνει : Οικοδομήστε καλύτερους εργάτες μέσω της μηχανικής.

    Η Γονιδιακή Επεξεργασία ΔΕΝ είναι για την ευχαρίστησή σας, είναι για την αναδημιουργία των ανθρώπων κατ' εικόνα αυτού που έχει σχεδιάσει η 4η Βιομηχανική Επανάσταση.

    Το "βιολογικό όπλο" Covid είναι ένας δούρειος ίππος για το σκοπό αυτό, η αρχή πολλών περαιτέρω αλλαγών που θα έρθουν.

    Η συγχώνευση του βιολογικού με το τεχνολογικό σημαίνει την επανεπεξεργασία του γονιδιώματος προκειμένου να γίνουν τα δύο συμβατά.

    Πέρα από τη στείρωση μεγάλου μέρους του σημερινού πληθυσμού, η γενετική επεξεργασία είναι συνδεδεμένη με τα κινήματα του Υπερ-ανθρωπισμού και της Νέας Εποχής. Τα πάντα στα μέσα μαζικής ενημέρωσης σας ωθούν σταθερά προς αυτή την κατεύθυνση.

    "Η ψηφιακή τεχνολογία μπορεί να ενσωματωθεί σε οργανισμούς και τα βιολογικά συστατικά μπορούν να υπάρξουν ως μέρη των ψηφιακών τεχνολογιών. Η φυσική σύζευξη, ο χειρισμός και η συγχώνευση του βιολογικού και του ψηφιακού δημιουργούν νέες υβριδικές μορφές ζωής και τεχνολογίας, καθεμία από τις οποίες λειτουργεί στον απτό κόσμο, συχνά με αυξημένες δυνατότητες".

    ‼️Έχουν χρησιμοποιήσει την "τεχνολογία"τους για να δημιουργήσουν ένα σύστημα φυλακής που έχει τον έλεγχο των σωμάτων μας, το οποίο είναι συνδεδεμένο με ένα σύστημα ηλεκτρονικού πολέμου. (https://anatropi.substack.com/p/crypto-wban?utm_source=publication-search)

    🔗 https://anatropi.substack.com/p/bio-cyber-interface
    🆘❕🆘❕🆘❕🆘❕🆘❕ 💬 Αν δεν τονίζουμε το ζήτημα της βιο-ψηφιακής διακυβέρνησης και σύγκλισης -BIO-CYBER INTERFACE- σπαταλάμε το χρόνο μας και τον δικό σας, διαδίδοντας, ως επί το πλείστον, ψευδείς ψυχολογικές επιχειρήσεις. ‼️Τι συμβαίνει όταν συγχωνεύονται, η βιολογία και η ψηφιακή τεχνολογία ; Engineer Better Workers. Σημαίνει : Οικοδομήστε καλύτερους εργάτες μέσω της μηχανικής. Η Γονιδιακή Επεξεργασία ΔΕΝ είναι για την ευχαρίστησή σας, είναι για την αναδημιουργία των ανθρώπων κατ' εικόνα αυτού που έχει σχεδιάσει η 4η Βιομηχανική Επανάσταση. Το "βιολογικό όπλο" Covid είναι ένας δούρειος ίππος για το σκοπό αυτό, η αρχή πολλών περαιτέρω αλλαγών που θα έρθουν. Η συγχώνευση του βιολογικού με το τεχνολογικό σημαίνει την επανεπεξεργασία του γονιδιώματος προκειμένου να γίνουν τα δύο συμβατά. Πέρα από τη στείρωση μεγάλου μέρους του σημερινού πληθυσμού, η γενετική επεξεργασία είναι συνδεδεμένη με τα κινήματα του Υπερ-ανθρωπισμού και της Νέας Εποχής. Τα πάντα στα μέσα μαζικής ενημέρωσης σας ωθούν σταθερά προς αυτή την κατεύθυνση. "Η ψηφιακή τεχνολογία μπορεί να ενσωματωθεί σε οργανισμούς και τα βιολογικά συστατικά μπορούν να υπάρξουν ως μέρη των ψηφιακών τεχνολογιών. Η φυσική σύζευξη, ο χειρισμός και η συγχώνευση του βιολογικού και του ψηφιακού δημιουργούν νέες υβριδικές μορφές ζωής και τεχνολογίας, καθεμία από τις οποίες λειτουργεί στον απτό κόσμο, συχνά με αυξημένες δυνατότητες". ‼️Έχουν χρησιμοποιήσει την "τεχνολογία"τους για να δημιουργήσουν ένα σύστημα φυλακής που έχει τον έλεγχο των σωμάτων μας, το οποίο είναι συνδεδεμένο με ένα σύστημα ηλεκτρονικού πολέμου. (https://anatropi.substack.com/p/crypto-wban?utm_source=publication-search) 🔗 https://anatropi.substack.com/p/bio-cyber-interface
    0 Σχόλια 0 Μοιράστηκε
  • 1
    0 Σχόλια 0 Μοιράστηκε
  • Η μήνυση/αγωγή του ανεξάρτητου βουλευτή (πρώην FDP) και προέδρου του συνδικαλιστικού σωματείου good governance Gewerkschaft, Martin Luthe, κατά των πολιτικών και όχι μόνο υπευθύνων.

    Όπως αναφέρει η νομική ομάδα :

    Τα RKI files δείχνουν σαφώς ότι τα ανώτατα κλιμάκια της εκτελεστικής εξουσίας εξαπάτησαν το κοινοβούλιο, τα δικαστήρια, τα μέσα μαζικής ενημέρωσης και τους πολίτες προκειμένου να πραγματοποιηθούν οι "εμβολιασμοί".

    Η νομική μας ομάδα υπεράσπισης θεωρεί ότι πρόκειται για απάτη, εξαναγκασμό και σωματική βλάβη που τιμωρείται από το νόμο. Ως εκ τούτου, κατατέθηκαν σήμερα μηνύσεις εναντίον όλων των πολιτικών και μη υπευθύνων.
    ________________________

    Ίσως μερικοί νομικοί εν Ελλάδι να παραδειγματιστούν και να ξεκινήσουν αγωγές κατά του κράτους και προσώπων;

    Αποδεικνύεται περίτρανα απο τα αρχεία ότι η Ελλάδα ακολουθούσε τη Γερμανία στα "μέτρα".

    Τα στοιχεία πλέον υπάρχουν.


    🔗 https://anatropi.substack.com/i/146912534/η-μηνυσηαγωγη-του-ανεξαρτητου-βουλευτη-πρωην-fdp-και-προεδρου-του-συνδικαλιστικου-σωματειου-good-governance-gewerkschaft-martin-luthe-κατα-των-πολιτικων-και-οχι-μονο-υπευθυνων
    Η μήνυση/αγωγή του ανεξάρτητου βουλευτή (πρώην FDP) και προέδρου του συνδικαλιστικού σωματείου good governance Gewerkschaft, Martin Luthe, κατά των πολιτικών και όχι μόνο υπευθύνων. Όπως αναφέρει η νομική ομάδα : Τα RKI files δείχνουν σαφώς ότι τα ανώτατα κλιμάκια της εκτελεστικής εξουσίας εξαπάτησαν το κοινοβούλιο, τα δικαστήρια, τα μέσα μαζικής ενημέρωσης και τους πολίτες προκειμένου να πραγματοποιηθούν οι "εμβολιασμοί". Η νομική μας ομάδα υπεράσπισης θεωρεί ότι πρόκειται για απάτη, εξαναγκασμό και σωματική βλάβη που τιμωρείται από το νόμο. Ως εκ τούτου, κατατέθηκαν σήμερα μηνύσεις εναντίον όλων των πολιτικών και μη υπευθύνων. ________________________ Ίσως μερικοί νομικοί εν Ελλάδι να παραδειγματιστούν και να ξεκινήσουν αγωγές κατά του κράτους και προσώπων; Αποδεικνύεται περίτρανα απο τα αρχεία ότι η Ελλάδα ακολουθούσε τη Γερμανία στα "μέτρα". Τα στοιχεία πλέον υπάρχουν. 🔗 https://anatropi.substack.com/i/146912534/η-μηνυσηαγωγη-του-ανεξαρτητου-βουλευτη-πρωην-fdp-και-προεδρου-του-συνδικαλιστικου-σωματειου-good-governance-gewerkschaft-martin-luthe-κατα-των-πολιτικων-και-οχι-μονο-υπευθυνων
    0 Σχόλια 0 Μοιράστηκε
  • Η αυστραλιανή κυβέρνηση "δημοσίευσε" μια έκθεση σχετικά με τις δοκιμές των παρτίδων των "εμβολίων" Covid mRNA, αλλά ολόκληρη η δημοσίευση είναι μαυρισμένη. 😂🤣

    Η 78σέλιδη έκθεση δόθηκε στη δημοσιότητα μετά από (foia) αίτημα παροχής πληροφοριών σύμφωνα με το νόμο περί Ελευθερίας της Πληροφορίας από ενδιαφερόμενους επαγγελματίες του ιατρικού κλάδου, συμπεριλαμβανομένων κορυφαίων γιατρών, οι οποίοι κατηγορούν την κυβέρνηση ότι συγκαλύπτει τις καταστροφικές συνέπειες των προϊόντων Moderna και BioNTech/Pfizer.

    Η Διοίκηση Θεραπευτικών Προϊόντων (TGA), το αυστραλιανό ισοδύναμο του FDA, αποφάσισε ότι τα αποτελέσματα της έρευνας δεν πρέπει να δημοσιοποιηθούν σε καμία περίπτωση!😡

    Για όσους δεν πιστεύουν, εδώ 🫴🏻 https://www.tga.gov.au/sites/default/files/2023-10/FOI%204558_0.pdf η "δημοσίευση"
    Η αυστραλιανή κυβέρνηση "δημοσίευσε" μια έκθεση σχετικά με τις δοκιμές των παρτίδων των "εμβολίων" Covid mRNA, αλλά ολόκληρη η δημοσίευση είναι μαυρισμένη. 😂🤣 Η 78σέλιδη έκθεση δόθηκε στη δημοσιότητα μετά από (foia) αίτημα παροχής πληροφοριών σύμφωνα με το νόμο περί Ελευθερίας της Πληροφορίας από ενδιαφερόμενους επαγγελματίες του ιατρικού κλάδου, συμπεριλαμβανομένων κορυφαίων γιατρών, οι οποίοι κατηγορούν την κυβέρνηση ότι συγκαλύπτει τις καταστροφικές συνέπειες των προϊόντων Moderna και BioNTech/Pfizer. Η Διοίκηση Θεραπευτικών Προϊόντων (TGA), το αυστραλιανό ισοδύναμο του FDA, αποφάσισε ότι τα αποτελέσματα της έρευνας δεν πρέπει να δημοσιοποιηθούν σε καμία περίπτωση!😡 Για όσους δεν πιστεύουν, εδώ 🫴🏻 https://www.tga.gov.au/sites/default/files/2023-10/FOI%204558_0.pdf η "δημοσίευση"
    0 Σχόλια 0 Μοιράστηκε
  • ⚡️
    ⚡️
    0 Σχόλια 0 Μοιράστηκε
  • Όταν απορρίπτεις δουλειά σεζόν για 800 καθαρά.....
    Όταν απορρίπτεις δουλειά σεζόν για 800 καθαρά.....
    1
    9 0 Σχόλια 0 Μοιράστηκε
  • 📢Να επιστρέψουν οι Ολυμπιακοί Αγώνες στην πατρίδα τους, στη γενέτειρά τους. Κάθε 4 χρόνια μόνο στην Ελλάδα.

    Γαλλία, είστε ντροπή, αηδιαστικοί, ασεβείς και επικίνδυνοι.

    Ο χορός ονομάζεται "Πυρρίχιος ή Πυρρίχιος χορός". Είναι ο πολεμικός χορός με την πρώτη αναφορά στην ιστορία από τον Όμηρο. Οι Έλληνες χόρευαν πυρρίχιο πριν από τον πόλεμο ή σε κηδεία.

    Ο Όμηρος περιγράφει πώς ο Αχιλλέας χόρεψε Πυρρίχιο γύρω από την φλεγόμενη κηδεία του Πάτροκλου. Ο χορός ήταν ζωντανός σε όλους τους Έλληνες και ιδιαίτερα στους Σπαρτιάτες, οι οποίοι τον θεωρούσαν ελαφριά πολεμική εκπαίδευση. Αυτή η πεποίθηση οδήγησε τους Σπαρτιάτες να διδάσκουν το χορό στα παιδιά τους όσο ήταν ακόμη μικρά.

    Σύμφωνα με την ελληνική μυθολογία η Αθηνά γεννήθηκε από το κεφάλι του Δία και ήταν η πρώτη που χόρεψε τον Πυρρίχιο .

    Όταν ο Δίας γεννήθηκε στην Κρήτη, οι Κουρήτες χόρεψαν γύρω του Πυρρίχιο χτυπώντας τα πόδια τους στο έδαφος για να κρύψουν την κραυγή του από τον Κρόνο.

    🔗Όμηρος https://x.com/Pavloskanenas
    📢Να επιστρέψουν οι Ολυμπιακοί Αγώνες στην πατρίδα τους, στη γενέτειρά τους. Κάθε 4 χρόνια μόνο στην Ελλάδα. Γαλλία, είστε ντροπή, αηδιαστικοί, ασεβείς και επικίνδυνοι. Ο χορός ονομάζεται "Πυρρίχιος ή Πυρρίχιος χορός". Είναι ο πολεμικός χορός με την πρώτη αναφορά στην ιστορία από τον Όμηρο. Οι Έλληνες χόρευαν πυρρίχιο πριν από τον πόλεμο ή σε κηδεία. Ο Όμηρος περιγράφει πώς ο Αχιλλέας χόρεψε Πυρρίχιο γύρω από την φλεγόμενη κηδεία του Πάτροκλου. Ο χορός ήταν ζωντανός σε όλους τους Έλληνες και ιδιαίτερα στους Σπαρτιάτες, οι οποίοι τον θεωρούσαν ελαφριά πολεμική εκπαίδευση. Αυτή η πεποίθηση οδήγησε τους Σπαρτιάτες να διδάσκουν το χορό στα παιδιά τους όσο ήταν ακόμη μικρά. Σύμφωνα με την ελληνική μυθολογία η Αθηνά γεννήθηκε από το κεφάλι του Δία και ήταν η πρώτη που χόρεψε τον Πυρρίχιο . Όταν ο Δίας γεννήθηκε στην Κρήτη, οι Κουρήτες χόρεψαν γύρω του Πυρρίχιο χτυπώντας τα πόδια τους στο έδαφος για να κρύψουν την κραυγή του από τον Κρόνο. 🔗Όμηρος https://x.com/Pavloskanenas
    0 Σχόλια 0 Μοιράστηκε
  • 🔥 https://anatropixthes.substack.com/p/9f9
    🔥 https://anatropixthes.substack.com/p/9f9
    0 Σχόλια 0 Μοιράστηκε
  • Ο Αρχιεπίσκοπος Βιγκάνο για την παρωδία της τελετής των Ολυμπιακών Αγώνων:

    «Δεν είναι τυχαίο ότι αυτός που χρηματοδοτεί αυτό το αποκρουστικό καρναβάλι είναι ένας απεσταλμένος του WEF, ο Εμανουέλ Μακρόν, ο οποίος πλασάρει ατιμώρητα μια τραβεστί ως δική του σύζυγο, όπως ακριβώς ο Μπαράκ Ομπάμα συνοδεύεται από έναν μυώδη άνδρα με περούκα».🤣😂

    -Δήλωση του Αρχιεπισκόπου Βιγκάνο μετά τις ιεροσυλίες και τα σκάνδαλα των Ολυμπιακών Αγώνων του Παρισιού.

    Διαβάστε περισσότερα 🫴🏻 https://exsurgedomine.it/240728-vade-retro-eng/
    Ο Αρχιεπίσκοπος Βιγκάνο για την παρωδία της τελετής των Ολυμπιακών Αγώνων: «Δεν είναι τυχαίο ότι αυτός που χρηματοδοτεί αυτό το αποκρουστικό καρναβάλι είναι ένας απεσταλμένος του WEF, ο Εμανουέλ Μακρόν, ο οποίος πλασάρει ατιμώρητα μια τραβεστί ως δική του σύζυγο, όπως ακριβώς ο Μπαράκ Ομπάμα συνοδεύεται από έναν μυώδη άνδρα με περούκα».🤣😂 -Δήλωση του Αρχιεπισκόπου Βιγκάνο μετά τις ιεροσυλίες και τα σκάνδαλα των Ολυμπιακών Αγώνων του Παρισιού. Διαβάστε περισσότερα 🫴🏻 https://exsurgedomine.it/240728-vade-retro-eng/
    0 Σχόλια 0 Μοιράστηκε
  • ⚠️⚠️⚠️⚠️Smart Cities: Την ένταξη 52 Δήμων στο πρόγραμμα «Ψηφιακός Μετασχηματισμός των ΟΤΑ» ανακοίνωσαν οι Υπουργοί Εσωτερικών Θοδωρής Λιβάνιος και Ψηφιακής Διακυβέρνησης Δημήτρης Παπαστεργίου

    🔗 https://www.ypes.gr/smart-cities-tin-entaxi-52-dimon-sto.../

    Την ένταξη 52 Δήμων στη δράση «Ψηφιακός Μετασχηματισμός των ΟΤΑ» ανακοίνωσαν τις 25 Ιουλίου, οι Υπουργοί Εσωτερικών Θοδωρής Λιβάνιος και Ψηφιακής Διακυβέρνησης Δημήτρης Παπαστεργίου. Στην εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στο Υπουργείο Ψηφιακής Διακυβέρνησης παρουσία των Δημάρχων των Δήμων, συμμετείχαν επίσης ο Πρόεδρος της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδας Λάζαρος Κυρίζογλου, ο Γενικός Γραμματέας Πληροφοριακών Συστημάτων και Ψηφιακής Διακυβέρνησης Δημοσθένης Αναγνωστόπουλος και ο Προϊστάμενος της Ειδικής Υπηρεσίας του Προγράμματος «Ψηφιακός Μετασχηματισμός» του Υπουργείου Ψηφιακής Διακυβέρνησης Μανόλης Γιαμπουράς.
    Η δράση για τις Smart Cities υλοποιείται μέσω του Προγράμματος «Ψηφιακός Μετασχηματισμός» του ΕΣΠΑ 2021-2027 με συνολικό προϋπολογισμό 235.285.163 ευρώ.

    Ο Υπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης, Δημήτρης Παπαστεργίου δήλωσε: «Η τεχνολογία εξελίσσεται ταχύτατα και μας προσφέρει εργαλεία τα οποία μπορούν να μας βοηθήσουν σημαντικά να οικοδομήσουμε τις πόλεις του μέλλοντος. Πρόκειται για πόλεις “έξυπνες” που αφουγκράζονται τις ανάγκες των πολιτών και δίνουν λύση στα προβλήματά τους. Αυτός είναι και ο δικός μας στόχος στο Υπουργείο Ψηφιακής Διακυβέρνησης. Σε συνεργασία με το Υπουργείο Εσωτερικών δίνουμε στους Δήμους την ευκαιρία να υιοθετήσουν τα τεχνολογικά εργαλεία εκείνα που θα τους βοηθήσουν να γίνουν πιο φιλικοί, πιο προσβάσιμοι και πιο βιώσιμοι. Θέλουμε πόλεις όπου οι δημότες θα μετακινούνται με ευκολία, θα συμμετέχουν ενεργά στη λήψη αποφάσεων, θα εξυπηρετούνται άμεσα και άκοπα από τις δημοτικές υπηρεσίες. Με μία λέξη θέλουμε οι πόλεις μας να είναι “ανθρώπινες”».🤮

    ⚠️Συνέχεια ΕΔΩ https://anatropi.substack.com/p/2021-30-2019 + ΕΔΩ https://anatropi.substack.com/p/2021-2030...
    ⚠️⚠️⚠️⚠️Smart Cities: Την ένταξη 52 Δήμων στο πρόγραμμα «Ψηφιακός Μετασχηματισμός των ΟΤΑ» ανακοίνωσαν οι Υπουργοί Εσωτερικών Θοδωρής Λιβάνιος και Ψηφιακής Διακυβέρνησης Δημήτρης Παπαστεργίου 🔗 https://www.ypes.gr/smart-cities-tin-entaxi-52-dimon-sto.../ Την ένταξη 52 Δήμων στη δράση «Ψηφιακός Μετασχηματισμός των ΟΤΑ» ανακοίνωσαν τις 25 Ιουλίου, οι Υπουργοί Εσωτερικών Θοδωρής Λιβάνιος και Ψηφιακής Διακυβέρνησης Δημήτρης Παπαστεργίου. Στην εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στο Υπουργείο Ψηφιακής Διακυβέρνησης παρουσία των Δημάρχων των Δήμων, συμμετείχαν επίσης ο Πρόεδρος της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδας Λάζαρος Κυρίζογλου, ο Γενικός Γραμματέας Πληροφοριακών Συστημάτων και Ψηφιακής Διακυβέρνησης Δημοσθένης Αναγνωστόπουλος και ο Προϊστάμενος της Ειδικής Υπηρεσίας του Προγράμματος «Ψηφιακός Μετασχηματισμός» του Υπουργείου Ψηφιακής Διακυβέρνησης Μανόλης Γιαμπουράς. Η δράση για τις Smart Cities υλοποιείται μέσω του Προγράμματος «Ψηφιακός Μετασχηματισμός» του ΕΣΠΑ 2021-2027 με συνολικό προϋπολογισμό 235.285.163 ευρώ. Ο Υπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης, Δημήτρης Παπαστεργίου δήλωσε: «Η τεχνολογία εξελίσσεται ταχύτατα και μας προσφέρει εργαλεία τα οποία μπορούν να μας βοηθήσουν σημαντικά να οικοδομήσουμε τις πόλεις του μέλλοντος. Πρόκειται για πόλεις “έξυπνες” που αφουγκράζονται τις ανάγκες των πολιτών και δίνουν λύση στα προβλήματά τους. Αυτός είναι και ο δικός μας στόχος στο Υπουργείο Ψηφιακής Διακυβέρνησης. Σε συνεργασία με το Υπουργείο Εσωτερικών δίνουμε στους Δήμους την ευκαιρία να υιοθετήσουν τα τεχνολογικά εργαλεία εκείνα που θα τους βοηθήσουν να γίνουν πιο φιλικοί, πιο προσβάσιμοι και πιο βιώσιμοι. Θέλουμε πόλεις όπου οι δημότες θα μετακινούνται με ευκολία, θα συμμετέχουν ενεργά στη λήψη αποφάσεων, θα εξυπηρετούνται άμεσα και άκοπα από τις δημοτικές υπηρεσίες. Με μία λέξη θέλουμε οι πόλεις μας να είναι “ανθρώπινες”».🤮 ⚠️Συνέχεια ΕΔΩ https://anatropi.substack.com/p/2021-30-2019 + ΕΔΩ https://anatropi.substack.com/p/2021-2030...
    0 Σχόλια 0 Μοιράστηκε