• Η "πράσινη ατζέντα" του ΟΗΕ θα προκαλέσει πείνα

    https://anatropi.substack.com/i/147217175/οταν-η-ατζεντα-για-το-κλιμα-ειναι-πιο-σημαντικη-απο-το-δικαιωμα-στην-τροφη-των-εμεις-οι-λαοι
    Η "πράσινη ατζέντα" του ΟΗΕ θα προκαλέσει πείνα https://anatropi.substack.com/i/147217175/οταν-η-ατζεντα-για-το-κλιμα-ειναι-πιο-σημαντικη-απο-το-δικαιωμα-στην-τροφη-των-εμεις-οι-λαοι
    0 Σχόλια 0 Μοιράστηκε
  • ...Μεθοδευμένα από αυτούς που θέλουν το καλό μας, στην εποχή της νέας κανονικότητας και μεις κοιμόμαστε όρθιοι όλοι ανεξαιρέτως❕

    ⚠️ 👉🏻 https://t.me/anatropitora/10056
    ⚠️ 👉🏻 https://t.me/anatropitora/9960
    ...Μεθοδευμένα από αυτούς που θέλουν το καλό μας, στην εποχή της νέας κανονικότητας και μεις κοιμόμαστε όρθιοι όλοι ανεξαιρέτως❕ ⚠️ 👉🏻 https://t.me/anatropitora/10056 ⚠️ 👉🏻 https://t.me/anatropitora/9960
    0 Σχόλια 0 Μοιράστηκε
  • 🚨🚨🚨🚨 ΑΚΟΥΣΤΕ ΚΑΙ ΦΡΙΞΤΕ τις νέες καταγγελίες και ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ, για την "διαχείριση" των χρημάτων μας από το ΦΑΣΙΣΤΙΚΟ καθεστώς, Μαξίμου / τραπεζών & την ΚΑΤΑΣΠΑΤΑΛΗΣΗ των πόρων μας από το ίδιο το δημόσιο που υποτίθεται ότι τους αξιοποιεί...

    Το σχέδιο εκτυλίσσεται από τα κανάλια και ο κόσμος ΣΥΝΗΘΙΖΕΙ στην νέα "πραγματικότητα"...

    ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΠΟΣΟ ΚΑΛΑ ΣΤΗΜΜΕΝΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΠROKEIMENOY ΝΑ MAΣ ΑΦΑΙΜΑΞΟΥΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΣΕ ΣΗΜΕΙΟ ΕΞΟΝΤΩΣΗΣ ΚΑΙ ΑΠΑΛΛΟΤΡΙΩΣΗΣ ΤΗΣ ΙΔΙΩΤΙΚΗΣ ΜΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ.

    ΕΙΝΑΙ ΟΛΕΣ ΟΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΣΥΝΥΠΕΥΘΥΝΕΣ ΓΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΣΕ ΜΙΑ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΗ ΣΚΥΤΑΛΟΔΡΟΜΙΑ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΚΑΤΑΚΕΡΜΑΤΙΣΟΥΝ, ΝΑ ΕΚΠΟΙΗΣΟΥΝ ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΣΗΜΕΡΑ ΝΑ ΜΑΣ ''ΤΕΛΕΙΩΣΟΥΝ'' ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΑΠΟΨΗ.

    ΟΤΑΝ ΚΑΠΟΤΕ ΑΝΤΙΛΗΦΘΟΥΜΕ ΤΟ ΠΟΣΟ ΕΧΘΡΙΚΑ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΜΑΣ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΤΑΓΑΓΕΙ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΝΙΚΗ, ΤΗΝ ΔΙΑΝΟΗΤΙΚΗ. ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΕΣ ΝΙΚΕΣ ΣΕ ΠΡΑΚΤΙΚΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΘΑ ΕΛΘΟΥΝ ΜΕΤΑ ΑΥΤΟΜΑΤΑ ...

    🙏ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ ΓΟΡΓΑ ΟΙ ΚΟΜΜΑΤΙΚΕΣ ΤΣΙΜΠΛΕΣ ΑΠ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΟΛΩΝ.

    https://t.me/anatropitora/10155
    🚨🚨🚨🚨 ΑΚΟΥΣΤΕ ΚΑΙ ΦΡΙΞΤΕ τις νέες καταγγελίες και ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ, για την "διαχείριση" των χρημάτων μας από το ΦΑΣΙΣΤΙΚΟ καθεστώς, Μαξίμου / τραπεζών & την ΚΑΤΑΣΠΑΤΑΛΗΣΗ των πόρων μας από το ίδιο το δημόσιο που υποτίθεται ότι τους αξιοποιεί... Το σχέδιο εκτυλίσσεται από τα κανάλια και ο κόσμος ΣΥΝΗΘΙΖΕΙ στην νέα "πραγματικότητα"... ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΠΟΣΟ ΚΑΛΑ ΣΤΗΜΜΕΝΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΠROKEIMENOY ΝΑ MAΣ ΑΦΑΙΜΑΞΟΥΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΣΕ ΣΗΜΕΙΟ ΕΞΟΝΤΩΣΗΣ ΚΑΙ ΑΠΑΛΛΟΤΡΙΩΣΗΣ ΤΗΣ ΙΔΙΩΤΙΚΗΣ ΜΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ. ΕΙΝΑΙ ΟΛΕΣ ΟΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΣΥΝΥΠΕΥΘΥΝΕΣ ΓΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΣΕ ΜΙΑ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΗ ΣΚΥΤΑΛΟΔΡΟΜΙΑ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΚΑΤΑΚΕΡΜΑΤΙΣΟΥΝ, ΝΑ ΕΚΠΟΙΗΣΟΥΝ ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΣΗΜΕΡΑ ΝΑ ΜΑΣ ''ΤΕΛΕΙΩΣΟΥΝ'' ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΑΠΟΨΗ. ΟΤΑΝ ΚΑΠΟΤΕ ΑΝΤΙΛΗΦΘΟΥΜΕ ΤΟ ΠΟΣΟ ΕΧΘΡΙΚΑ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΜΑΣ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΤΑΓΑΓΕΙ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΝΙΚΗ, ΤΗΝ ΔΙΑΝΟΗΤΙΚΗ. ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΕΣ ΝΙΚΕΣ ΣΕ ΠΡΑΚΤΙΚΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΘΑ ΕΛΘΟΥΝ ΜΕΤΑ ΑΥΤΟΜΑΤΑ ... 🙏ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ ΓΟΡΓΑ ΟΙ ΚΟΜΜΑΤΙΚΕΣ ΤΣΙΜΠΛΕΣ ΑΠ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΟΛΩΝ. https://t.me/anatropitora/10155
    T.ME
    ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΤΩΡΑ
    🚨🚨🚨🚨 ΑΚΟΥΣΤΕ ΚΑΙ ΦΡΙΞΤΕ τις νέες καταγγελίες και ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ, για την "διαχείριση" των χρημάτων μας από το ΦΑΣΙΣΤΙΚΟ καθεστώς, Μαξίμου / τραπεζών & την ΚΑΤΑΣΠΑΤΑΛΗΣΗ των πόρων μας από το ίδιο το δημόσιο που υποτίθεται ότι τους αξιοποιεί... Το σχέδιο εκτυλίσσεται από τα κανάλια και ο κόσμος ΣΥΝΗΘΙΖΕΙ στην νέα "πραγματικότητα"... ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΠΟΣΟ ΚΑΛΑ ΣΤΗΜΜΕΝΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΠROKEIMENOY ΝΑ MAΣ ΑΦΑΙΜΑΞΟΥΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΣΕ ΣΗΜΕΙΟ ΕΞΟΝΤΩΣΗΣ ΚΑΙ ΑΠΑΛΛΟΤΡΙΩΣΗΣ ΤΗΣ ΙΔΙΩΤΙΚΗΣ ΜΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ. ΕΙΝΑΙ ΟΛΕΣ ΟΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΣΥΝΥΠΕΥΘΥΝΕΣ ΓΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΣΕ ΜΙΑ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΗ ΣΚΥΤΑΛΟΔΡΟΜΙΑ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΚΑΤΑΚΕΡΜΑΤΙΣΟΥΝ, ΝΑ ΕΚΠΟΙΗΣΟΥΝ ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΣΗΜΕΡΑ ΝΑ ΜΑΣ ''ΤΕΛΕΙΩΣΟΥΝ'' ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΑΠΟΨΗ. ΟΤΑΝ ΚΑΠΟΤΕ ΑΝΤΙΛΗΦΘΟΥΜΕ ΤΟ ΠΟΣΟ ΕΧΘΡΙΚΑ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΜΑΣ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΤΑΓΑΓΕΙ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΝΙΚΗ, ΤΗΝ ΔΙΑΝΟΗΤΙΚΗ. ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΕΣ ΝΙΚΕΣ ΣΕ ΠΡΑΚΤΙΚΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΘΑ ΕΛΘΟΥΝ ΜΕΤΑ ΑΥΤΟΜΑΤΑ ... 🙏ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ ΓΟΡΓΑ ΟΙ ΚΟΜΜΑΤΙΚΕΣ ΤΣΙΜΠΛΕΣ ΑΠ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΟΛΩΝ.
    0 Σχόλια 0 Μοιράστηκε
  • 🇬🇧 Οι αρχές του Ηνωμένου Βασιλείου έχουν αρχίσει να συλλαμβάνουν άτομα για αναρτήσεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης που θεωρούνται ότι περιέχουν "ανακριβείς πληροφορίες".

    Αυτή η ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ στα μ.μ.ε., εγείρει σοβαρές ανησυχίες σχετικά με την ελευθερία του λόγου και την ψηφιακή έκφραση.
    🇬🇧 Οι αρχές του Ηνωμένου Βασιλείου έχουν αρχίσει να συλλαμβάνουν άτομα για αναρτήσεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης που θεωρούνται ότι περιέχουν "ανακριβείς πληροφορίες". Αυτή η ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ στα μ.μ.ε., εγείρει σοβαρές ανησυχίες σχετικά με την ελευθερία του λόγου και την ψηφιακή έκφραση.
    0 0 Σχόλια 0 Μοιράστηκε
  • Άλλη μια φορά...
    Άλλη μια φορά...
    0 0 Σχόλια 0 Μοιράστηκε
  • 🇪🇸 Από τη Βρετανία στην Ισπανία, η αναταραχή εξαπλώνεται...

    Ένας Ισπανός ξυλοκοπήθηκε μέχρι θανάτου με ρόπαλο του μπέιζμπολ από τρεις Μαροκινούς μετανάστες, ενώ προσπαθούσε να σώσει ένα 15χρονο κορίτσι από βιασμό. Οι Ισπανοί απαιτούν τώρα το κλείσιμο του τζαμιού που συνδέεται με τους δράστες της επίθεσης.
    🇪🇸 Από τη Βρετανία στην Ισπανία, η αναταραχή εξαπλώνεται... Ένας Ισπανός ξυλοκοπήθηκε μέχρι θανάτου με ρόπαλο του μπέιζμπολ από τρεις Μαροκινούς μετανάστες, ενώ προσπαθούσε να σώσει ένα 15χρονο κορίτσι από βιασμό. Οι Ισπανοί απαιτούν τώρα το κλείσιμο του τζαμιού που συνδέεται με τους δράστες της επίθεσης.
    0 0 Σχόλια 0 Μοιράστηκε
  • "Έχετε ακούσει ποτέ για τη Σύνοδο Κορυφής του ΟΗΕ για το μέλλον; Μάλλον όχι. Στη Σύνοδο αυτή προτείνεται να κηρυχθεί μια πλανητική κατάσταση έκτακτης ανάγκης τον Σεπτέμβριο του 2024. Αυτό θα μπορούσε να προκαλέσει τη δημιουργία μιας πλατφόρμας έκτακτης ανάγκης για την ανάσχεση της υποτιθέμενης "κλιματικής κρίσης".

    Στο σχέδιο εγγράφου του Συμφώνου για το Μέλλον (https://www.un.org/sites/un2.un.org/files/pact_for_the_future_-_rev.2_-_17_july.pdf)(αναθεώρηση 2) που πρόκειται να υιοθετηθεί από τους παγκόσμιους ηγέτες τον Σεπτέμβριο στη Νέα Υόρκη, ο ΟΗΕ εξακολουθεί να διακηρύσσει την πρόθεσή του να εξαλείψει την ακραία φτώχεια- ωστόσο, ο στόχος αυτός εξαρτάται από τον "μετριασμό των παγκόσμιων εκπομπών CO2, ώστε η άνοδος της θερμοκρασίας να παραμείνει κάτω από 1,5 βαθμό Κελσίου" (παράγραφος 9).

    ⚠️Οι συντάκτες φαίνεται να μην κατανοούν ότι η μείωση της χρήσης ορυκτών καυσίμων θα μειώσει αναμφίβολα την παραγωγή τροφίμων και θα εμποδίσει δισεκατομμύρια ανθρώπους να βελτιώσουν την οικονομική τους ευημερία.

    ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ, ΣΥΝΕΧΙΣΤΕ ΕΔΩ : https://anatropi.substack.com/p/735
    "Έχετε ακούσει ποτέ για τη Σύνοδο Κορυφής του ΟΗΕ για το μέλλον; Μάλλον όχι. Στη Σύνοδο αυτή προτείνεται να κηρυχθεί μια πλανητική κατάσταση έκτακτης ανάγκης τον Σεπτέμβριο του 2024. Αυτό θα μπορούσε να προκαλέσει τη δημιουργία μιας πλατφόρμας έκτακτης ανάγκης για την ανάσχεση της υποτιθέμενης "κλιματικής κρίσης". Στο σχέδιο εγγράφου του Συμφώνου για το Μέλλον (https://www.un.org/sites/un2.un.org/files/pact_for_the_future_-_rev.2_-_17_july.pdf)(αναθεώρηση 2) που πρόκειται να υιοθετηθεί από τους παγκόσμιους ηγέτες τον Σεπτέμβριο στη Νέα Υόρκη, ο ΟΗΕ εξακολουθεί να διακηρύσσει την πρόθεσή του να εξαλείψει την ακραία φτώχεια- ωστόσο, ο στόχος αυτός εξαρτάται από τον "μετριασμό των παγκόσμιων εκπομπών CO2, ώστε η άνοδος της θερμοκρασίας να παραμείνει κάτω από 1,5 βαθμό Κελσίου" (παράγραφος 9). ⚠️Οι συντάκτες φαίνεται να μην κατανοούν ότι η μείωση της χρήσης ορυκτών καυσίμων θα μειώσει αναμφίβολα την παραγωγή τροφίμων και θα εμποδίσει δισεκατομμύρια ανθρώπους να βελτιώσουν την οικονομική τους ευημερία. ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ, ΣΥΝΕΧΙΣΤΕ ΕΔΩ : https://anatropi.substack.com/p/735
    0 Σχόλια 0 Μοιράστηκε
  • Οι ίδιες σατανικές δυνάμεις πίσω από την απάτη της "πανδημίας" και τα εμβόλια βιολογικών όπλων, βρίσκονται επίσης πίσω από αυτή την ψευδώς "καθαρή" καύση της έννοιας της πράσινης ενεργειακής ατζέντας, καθώς και πίσω από την κανονικοποιημένη ώθηση της μάστιγας της παιδοφιλίας.

    Όλα αυτά τα εγκλήματα γίνονται για να κρυφτεί η #1 προτεραιότητα των ελίτ για την αποανάπτυξη του πλανήτη σκοτώνοντας δισεκατομμύρια από εμάς με μείωση τουλάχιστον 90%.

    Η κατάρρευση της οικονομίας, οι τεράστιες ελλείψεις τροφίμων, οι αυξήσεις των τιμών, η αύξηση της φτώχειας, η μαζική πείνα, η πρωτοφανής έλλειψη στέγης και η κατάρρευση της κοινωνίας των πολιτών ως συνέπειες αυτής της σατανικής σκοτεινής ατζέντας είναι όλες οι συνθήκες που δημιουργούνται σκόπιμα από τους εξουσιαστές της ελίτ για την ερήμωση του πλανήτη

    ⚠️'Κλιματική Αλλαγή' : παγκοσμιοποιητική κωδική φράση για τη Γενοκτονία (https://anatropi.substack.com/p/deb)

    ⚠️Ο πόλεμος κατά των αγροτών θα προκαλέσει "διατροφικούς πολέμους" - όχι "κλιματική αλλαγή" (https://anatropi.substack.com/p/39f)
    Οι ίδιες σατανικές δυνάμεις πίσω από την απάτη της "πανδημίας" και τα εμβόλια βιολογικών όπλων, βρίσκονται επίσης πίσω από αυτή την ψευδώς "καθαρή" καύση της έννοιας της πράσινης ενεργειακής ατζέντας, καθώς και πίσω από την κανονικοποιημένη ώθηση της μάστιγας της παιδοφιλίας. Όλα αυτά τα εγκλήματα γίνονται για να κρυφτεί η #1 προτεραιότητα των ελίτ για την αποανάπτυξη του πλανήτη σκοτώνοντας δισεκατομμύρια από εμάς με μείωση τουλάχιστον 90%. Η κατάρρευση της οικονομίας, οι τεράστιες ελλείψεις τροφίμων, οι αυξήσεις των τιμών, η αύξηση της φτώχειας, η μαζική πείνα, η πρωτοφανής έλλειψη στέγης και η κατάρρευση της κοινωνίας των πολιτών ως συνέπειες αυτής της σατανικής σκοτεινής ατζέντας είναι όλες οι συνθήκες που δημιουργούνται σκόπιμα από τους εξουσιαστές της ελίτ για την ερήμωση του πλανήτη ⚠️'Κλιματική Αλλαγή' : παγκοσμιοποιητική κωδική φράση για τη Γενοκτονία (https://anatropi.substack.com/p/deb) ⚠️Ο πόλεμος κατά των αγροτών θα προκαλέσει "διατροφικούς πολέμους" - όχι "κλιματική αλλαγή" (https://anatropi.substack.com/p/39f)
    0 Σχόλια 0 Μοιράστηκε
  • Όταν πιάνετε τον εαυτό σας να αισθάνεται απογοητευμένος με την κατάσταση και να θέλει να κάνει κάτι γι' αυτήν, απλά να ξέρετε ότι κάθε μικρή πράξη προκλητικότητας, κάθε λέξη αλήθειας, κάθε ενημερωμένη επιλογή, κάθε πράξη θάρρους και κάθε βήμα που κάνετε προς τη σωστή κατεύθυνση, βοηθάει όλους μας να φτάσουμε εκεί.

    Ποτέ μην υποτιμάτε τη σημασία του ποιοι είστε και τι πρεσβεύετε. Αυτή είναι η αποστολή σας, η συνεισφορά σας και ο μεγαλύτερος σκοπός σας, γι' αυτό κάντε το να μετρήσει...
    Όταν πιάνετε τον εαυτό σας να αισθάνεται απογοητευμένος με την κατάσταση και να θέλει να κάνει κάτι γι' αυτήν, απλά να ξέρετε ότι κάθε μικρή πράξη προκλητικότητας, κάθε λέξη αλήθειας, κάθε ενημερωμένη επιλογή, κάθε πράξη θάρρους και κάθε βήμα που κάνετε προς τη σωστή κατεύθυνση, βοηθάει όλους μας να φτάσουμε εκεί. Ποτέ μην υποτιμάτε τη σημασία του ποιοι είστε και τι πρεσβεύετε. Αυτή είναι η αποστολή σας, η συνεισφορά σας και ο μεγαλύτερος σκοπός σας, γι' αυτό κάντε το να μετρήσει...
    ANATROPIXTHES.SUBSTACK.COM
    Πόσο ακόμα θα ακολουθήσουμε το αφήγημα προς την &k
    Ίσως ένα από τα πιο δύσκολα πράγματα με τα οποία χρειάστηκε να ζήσουμε κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, είναι η απογοήτευση του να μην ξέρουμε τι να κάνουμε για να αλλάξουμε τα πράγματα.
    0 Σχόλια 0 Μοιράστηκε
  • Ο Μανώλης ο πισωγλέντης...

    🫴🏻https://t.me/anatropitora/10170
    Ο Μανώλης ο πισωγλέντης... 🫴🏻https://t.me/anatropitora/10170
    1 0 Σχόλια 0 Μοιράστηκε