Η Alpha Server δημιουργήθηκε το 1996 από μια ομάδα ανθρώπων με εξειδίκευση στις υπηρεσίες διαδικτύου και πολυετή πείρα στη φιλοξενία ιστοσελίδων και διαχείριση web servers. H AlphaServer, μέσω της ιδιόκτητης cloud υποδομής της, παρέχει μία από τις πιο αξιόπιστες λύσεις της Ελληνικής αγοράς σε άκρως ανταγωνιστική τιμή. Οι servers βρίσκονται στο datacenter Θεσσαλονίκης, όπου μέσω GR-IX ή private peering επιτυγχάνεται χαμηλό latency (έως 1ms) και μέγιστη ταχύτητα με σχεδόν όλους τους Ελληνικούς παρόχους!
 • 88 χρήστες τους αρέσει
 • άλλο
Πρόσφατες ενημερώσεις
 • 0 Σχόλια 0 Μοιράστηκε
 • Από χθες και γενικά, απο το σύστημα πραγματικά δεν προλαβαίνουμε νέους πελάτες! Ό,τι και να πω, μια ακόμη φορά θα είναι λίγο. Ευχαριστώ όλους, μα ΟΛΟΥΣ από την καρδιά μου.! Φέτος είναι η χρονιά μας! Το μόνο που ζητώ από εσάς είναι υπομονή. Ένας-ένας εξυπηρετείται! Η ομάδα της AlphaServer έχει μεγαλώσει, έχετε γνωρίσει πολλοί από εσάς την ομάδα μας, και θα μεγαλώσει ακόμη περισσότερο! Σας ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ όλους!!! AlphaServer.Gr
  Από χθες και γενικά, απο το σύστημα πραγματικά δεν προλαβαίνουμε νέους πελάτες! Ό,τι και να πω, μια ακόμη φορά θα είναι λίγο. Ευχαριστώ όλους, μα ΟΛΟΥΣ από την καρδιά μου.! Φέτος είναι η χρονιά μας! Το μόνο που ζητώ από εσάς είναι υπομονή. Ένας-ένας εξυπηρετείται! Η ομάδα της AlphaServer έχει μεγαλώσει, έχετε γνωρίσει πολλοί από εσάς την ομάδα μας, και θα μεγαλώσει ακόμη περισσότερο! Σας ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ όλους!!! AlphaServer.Gr
  0 Σχόλια 0 Μοιράστηκε
 • Εορτάζουμε 28 χρόνια πορείας, η AlphaServer είναι παρούσα από το 1996 και δείχνει να είναι εδώ για πολύ ακόμα. Με υπερηφάνεια, σας παρουσιάζουμε μια τρελή προσφορά για τον εορτασμό αυτόν. Μας δείχνετε ένα τιμολόγιο ή απόδειξη από υπηρεσίες που έχετε από άλλον πάροχο, και εμείς σας προσφέρουμε τις ίδιες υπηρεσίες με πολύ καλύτερες προδιαγραφές στη μισή τιμή! Ναι, καλά διαβάζετε, στη μισή τιμή!

  Όπως λέμε πάντα, όταν οι άλλοι ξεθωριάζουν, η AlphaServer συνεχίζει και γράφει ιστορία. Σας ευχαριστούμε για όλη αυτή τη στήριξη και την αγάπη σας. Πάμε για περισσότερα! Ευχαριστούμε για αυτά τα 28 χρόνια και για την αγάπη σας!
  https://alphaserver.gr
  Εορτάζουμε 28 χρόνια πορείας, η AlphaServer είναι παρούσα από το 1996 και δείχνει να είναι εδώ για πολύ ακόμα. Με υπερηφάνεια, σας παρουσιάζουμε μια τρελή προσφορά για τον εορτασμό αυτόν. Μας δείχνετε ένα τιμολόγιο ή απόδειξη από υπηρεσίες που έχετε από άλλον πάροχο, και εμείς σας προσφέρουμε τις ίδιες υπηρεσίες με πολύ καλύτερες προδιαγραφές στη μισή τιμή! Ναι, καλά διαβάζετε, στη μισή τιμή! Όπως λέμε πάντα, όταν οι άλλοι ξεθωριάζουν, η AlphaServer συνεχίζει και γράφει ιστορία. Σας ευχαριστούμε για όλη αυτή τη στήριξη και την αγάπη σας. Πάμε για περισσότερα! Ευχαριστούμε για αυτά τα 28 χρόνια και για την αγάπη σας! https://alphaserver.gr
  ALPHASERVER.GR
  Αρχική - AlphaServer.gr
  Παρέχουμε αξιόπιστες υπηρεσίες hosting, radiostream, tvstream, VPS (Virtual Private Servers) και cloud servers.games server.
  0 Σχόλια 0 Μοιράστηκε
 • Δημιουργία Δωρεάν Ραδιοφωνικού Player

  Είμαστε χαρούμενοι που έχετε επιλέξει τον δωρεάν ραδιοφωνικό player μας για τη μουσική εμπειρία σας. Με τη δική μας προσαρμοσμένη λύση, η μουσική γίνεται πιο προσιτή και πιο συναρπαστική από ποτέ.

  Πλήρης Προσαρμογή: Ο ραδιοφωνικός player μας προσαρμόζεται στις ανάγκες και τις προτιμήσεις σας.

  Συμβατότητα σε Όλες τις Συσκευές: Ανεξάρτητα από το αν βρίσκεστε σε υπολογιστή, κινητό τηλέφωνο, τάμπλετ ή άλλη συσκευή, ο ραδιοφωνικός μας player παρέχει αψεγάδιαστη αναπαραγωγή.

  Δωρεάν Και Χωρίς Κρυφές Χρεώσεις: Στην AlphaServer, πιστεύουμε στη διασκέδαση χωρίς περιορισμούς. Ο ραδιοφωνικός player είναι εντελώς δωρεάν, χωρίς κρυφές χρεώσεις ή περιορισμούς.

  https://alphaserver.gr/sonicpanel

  Πατήστε στον σύνδεσμο. Θα δείτε πώς προς τα κάτω στη σελίδα υπάρχει ένα κουμπί που λέει 'Δημιουργία Ραδιοφωνικού Player'. Κάντε κλικ εκεί και θα εμφανιστούν τρία πεδία. Στα πεδία αυτά θα βάλετε το όνομα του ραδιοφώνου σας, τον σύνδεσμο του ραδιοφώνου σας, και έναν σύνδεσμο από τον οποίο μπορείτε να επιλέξετε φωτογραφία. Στη συνέχεια, θα πάρετε τον κώδικα που παρέχεται και θα τον ενσωματώσετε στην ιστοσελίδα σας. Και αυτό είναι όλο! Είστε έτοιμοι..

  Ευχαριστούμε που επιλέξατε το AlphaServer για τη μουσική σας εμπειρία!
  Δημιουργία Δωρεάν Ραδιοφωνικού Player Είμαστε χαρούμενοι που έχετε επιλέξει τον δωρεάν ραδιοφωνικό player μας για τη μουσική εμπειρία σας. Με τη δική μας προσαρμοσμένη λύση, η μουσική γίνεται πιο προσιτή και πιο συναρπαστική από ποτέ. Πλήρης Προσαρμογή: Ο ραδιοφωνικός player μας προσαρμόζεται στις ανάγκες και τις προτιμήσεις σας. Συμβατότητα σε Όλες τις Συσκευές: Ανεξάρτητα από το αν βρίσκεστε σε υπολογιστή, κινητό τηλέφωνο, τάμπλετ ή άλλη συσκευή, ο ραδιοφωνικός μας player παρέχει αψεγάδιαστη αναπαραγωγή. Δωρεάν Και Χωρίς Κρυφές Χρεώσεις: Στην AlphaServer, πιστεύουμε στη διασκέδαση χωρίς περιορισμούς. Ο ραδιοφωνικός player είναι εντελώς δωρεάν, χωρίς κρυφές χρεώσεις ή περιορισμούς. https://alphaserver.gr/sonicpanel Πατήστε στον σύνδεσμο. Θα δείτε πώς προς τα κάτω στη σελίδα υπάρχει ένα κουμπί που λέει 'Δημιουργία Ραδιοφωνικού Player'. Κάντε κλικ εκεί και θα εμφανιστούν τρία πεδία. Στα πεδία αυτά θα βάλετε το όνομα του ραδιοφώνου σας, τον σύνδεσμο του ραδιοφώνου σας, και έναν σύνδεσμο από τον οποίο μπορείτε να επιλέξετε φωτογραφία. Στη συνέχεια, θα πάρετε τον κώδικα που παρέχεται και θα τον ενσωματώσετε στην ιστοσελίδα σας. Και αυτό είναι όλο! Είστε έτοιμοι.. Ευχαριστούμε που επιλέξατε το AlphaServer για τη μουσική σας εμπειρία!
  ALPHASERVER.GR
  SonicStream - AlphaServer.gr
  Sonic Panel Ψάχνετε για έναν σταθερό επαγγελματικό ραδιοφωνικό σταθμό; Η Alpha Server είναι η απάντηση και σας παρέχει μεγάλη αξιοπιστία και ασφάλεια για τις προσιτές τιμές. Home Sonic Panel Plans Εάν θέλετε να ακούνε τι έχετε να πείτε,το on-line ραδιόφωνο είναι το γρηγορότερο, πιο προσιτό τρόπο να το κάνετε αυτό, και η Alpha Server προσφέρει … Continue reading ""
  0 Σχόλια 0 Μοιράστηκε
 • "Εμπιστοσύνη που Χτίζεται: Πώς Οι Μεγαλύτεροι YouTubers της Ελλάδας Επιλέγουν Εμάς"

  Αυτό το άρθρο εξετάζει την εμπιστοσύνη που έχουν επιδείξει οι μεγαλύτεροι δημιουργοί περιεχομένου στην Ελλάδα στην εταιρεία μας. Ερευνούμε τους λόγους πίσω από αυτήν την επιλογή, αναδεικνύοντας τη συνεργασία και τις κοινές αξίες που μας ενώνουν.

  Επιτυχημένες Συνεργασίες: Παρουσιάζουμε περιπτώσεις επιτυχημένων συνεργασιών με δημοφιλείς δημιουργούς περιεχομένου στην Ελλάδα.

  Κοινές Αξίες και Προτεραιότητες: Αναδεικνύουμε πώς οι αξίες και οι προτεραιότητες μας συμβαδίζουν με αυτές των δημιουργών.

  Τεχνολογία και Καινοτομία: Εξετάζουμε την εφαρμογή τεχνολογικών καινοτομιών που προσφέρουμε για τη βελτίωση της εμπειρίας τους.

  Ανοιχτή Επικοινωνία: Επισημαίνουμε τη σημασία της ανοιχτής επικοινωνίας και της αμοιβαίας κατανόησης στην επίτευξη επιτυχημένων συνεργασιών.

  Συμπεράσματα:
  Στο τέλος, αναδεικνύουμε πώς η εμπιστοσύνη που τρέφουν οι μεγαλύτεροι YouTubers της Ελλάδας προς εμάς δεν είναι τυχαία, αλλά αποτέλεσμα της διαρκούς μας προσήλωσης στην ποιότητα και την καινοτομία.
  https://creatorshop.gr/ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ !!
  "Εμπιστοσύνη που Χτίζεται: Πώς Οι Μεγαλύτεροι YouTubers της Ελλάδας Επιλέγουν Εμάς" Αυτό το άρθρο εξετάζει την εμπιστοσύνη που έχουν επιδείξει οι μεγαλύτεροι δημιουργοί περιεχομένου στην Ελλάδα στην εταιρεία μας. Ερευνούμε τους λόγους πίσω από αυτήν την επιλογή, αναδεικνύοντας τη συνεργασία και τις κοινές αξίες που μας ενώνουν. Επιτυχημένες Συνεργασίες: Παρουσιάζουμε περιπτώσεις επιτυχημένων συνεργασιών με δημοφιλείς δημιουργούς περιεχομένου στην Ελλάδα. Κοινές Αξίες και Προτεραιότητες: Αναδεικνύουμε πώς οι αξίες και οι προτεραιότητες μας συμβαδίζουν με αυτές των δημιουργών. Τεχνολογία και Καινοτομία: Εξετάζουμε την εφαρμογή τεχνολογικών καινοτομιών που προσφέρουμε για τη βελτίωση της εμπειρίας τους. Ανοιχτή Επικοινωνία: Επισημαίνουμε τη σημασία της ανοιχτής επικοινωνίας και της αμοιβαίας κατανόησης στην επίτευξη επιτυχημένων συνεργασιών. Συμπεράσματα: Στο τέλος, αναδεικνύουμε πώς η εμπιστοσύνη που τρέφουν οι μεγαλύτεροι YouTubers της Ελλάδας προς εμάς δεν είναι τυχαία, αλλά αποτέλεσμα της διαρκούς μας προσήλωσης στην ποιότητα και την καινοτομία. https://creatorshop.gr/ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ !!
  CREATORSHOP.GR
  Αρχική Σελίδα | Creatorshop.gr
  [vc_row equal_height=”yes” content_placement=”middle” woodmart_stretch_content=”section-stretch” css=”.vc_custom_1697872403887{padding-bottom: 0px !important;background: #181818 url(https://creatorshop.gr/wp-content/uploads/2023/10/back-1.png?id=17) !important;background-position: center !important;background-repeat: no-repeat !important;background-size: cover !important;}” woodmart_css_id=”65337a0c71c21″ responsive_spacing=”eyJwYXJhbV90eXBlIjoid29vZG1hcnRfcmVzcG9uc2l2ZV9zcGFjaW5nIiwic2VsZWN0b3JfaWQiOiI2NTMzN2EwYzcxYzIxIiwic2hvcnRjb2RlIjoidmNfcm93IiwiZGF0YSI6eyJ0YWJsZXQiOnt9LCJtb2JpbGUiOnt9fX0=” mobile_bg_img_hidden=”no” tablet_bg_img_hidden=”no”
  0 Σχόλια 0 Μοιράστηκε
 • Κορυφαίο Streaming Radio με Akamai: Η Απόλυτη Εμπειρία Ήχου
  Στην ALPHASERVER, είμαστε πεπεισμένοι ότι η μουσική είναι καλύτερη όταν ακούγεται με απρόσκοπτη ροή και υψηλή ποιότητα ήχου. Για αυτό, προσφέρουμε την απόλυτη εμπειρία streaming radio με τη χρήση του προηγμένου πάροχου υπηρεσιών Akamai.

  Τα Χαρακτηριστικά μας:
  1. Akamai: Ο Παγκόσμιος Ηγέτης στην Υπηρεσία CDN
  Η εμπειρία streaming radio σας ενισχύεται από τον παγκόσμιο ηγέτη στις υπηρεσίες CDN, την Akamai. Αυτό εξασφαλίζει ότι οι ακροατές σας θα απολαμβάνουν σταθερή, υψηλή ποιότητα ήχου χωρίς καθυστερήσεις.

  2. CPsonic Stream Radio Panel
  Χρησιμοποιούμε το εξελιγμένο CPsonic Stream Radio Panel για να προσφέρουμε απρόσκοπτη διαχείριση και μετάδοση της μουσικής σας. Εύκολο στη χρήση, προσφέρει ευέλικτες επιλογές και εκπληκτική απόδοση.

  3. Κορυφαία Τιμή στην Αγορά
  Στην AlphaServer, προσφέρουμε μία από τις καλύτερες τιμές στην αγορά. Αξιοποιούμε την απόδοση και την ποιότητα της Akamai χωρίς να επιβαρύνουμε τον προϋπολογισμό σας.

  4. Υψηλή Ποιότητα Ήχου
  Η ποιότητα του ήχου είναι για εμάς προτεραιότητα. Χρησιμοποιούμε τις πιο σύγχρονες τεχνολογίες για να εξασφαλίσουμε κρystal-clear ήχο, που θα εντυπωσιάσει τους ακροατές σας.

  5. Εξαιρετική Υποστήριξη
  Η ομάδα υποστήριξής μας είναι εδώ για να σας βοηθήσει 24/7. Αντιμετωπίζετε κάποιο πρόβλημα; Επικοινωνήστε μαζί μας και θα είμαστε ευχαρίστηση να σας βοηθήσουμε.

  Επιλέξτε την AlphaServer για τη μουσική σας, επειδή προσφέρουμε περισσότερο απλά streaming - προσφέρουμε εμπειρία.

  Επικοινωνήστε μαζί μας σήμερα για να ξεκινήσετε το ταξίδι σας στον εκπληκτικό κόσμο του streaming radio με την αξιοπιστία της Akamai και την άνεση του CPsonic Stream Radio Panel.

  Για πληροφορίες και ερωτήσεις, επικοινωνήστε μαζί μας στο info@alphaserver.gr ή τηλεφωνικά στο 2310.854.061.
  https://alphaserver.gr/sonicpanel
  Κορυφαίο Streaming Radio με Akamai: Η Απόλυτη Εμπειρία Ήχου Στην ALPHASERVER, είμαστε πεπεισμένοι ότι η μουσική είναι καλύτερη όταν ακούγεται με απρόσκοπτη ροή και υψηλή ποιότητα ήχου. Για αυτό, προσφέρουμε την απόλυτη εμπειρία streaming radio με τη χρήση του προηγμένου πάροχου υπηρεσιών Akamai. Τα Χαρακτηριστικά μας: 1. Akamai: Ο Παγκόσμιος Ηγέτης στην Υπηρεσία CDN Η εμπειρία streaming radio σας ενισχύεται από τον παγκόσμιο ηγέτη στις υπηρεσίες CDN, την Akamai. Αυτό εξασφαλίζει ότι οι ακροατές σας θα απολαμβάνουν σταθερή, υψηλή ποιότητα ήχου χωρίς καθυστερήσεις. 2. CPsonic Stream Radio Panel Χρησιμοποιούμε το εξελιγμένο CPsonic Stream Radio Panel για να προσφέρουμε απρόσκοπτη διαχείριση και μετάδοση της μουσικής σας. Εύκολο στη χρήση, προσφέρει ευέλικτες επιλογές και εκπληκτική απόδοση. 3. Κορυφαία Τιμή στην Αγορά Στην AlphaServer, προσφέρουμε μία από τις καλύτερες τιμές στην αγορά. Αξιοποιούμε την απόδοση και την ποιότητα της Akamai χωρίς να επιβαρύνουμε τον προϋπολογισμό σας. 4. Υψηλή Ποιότητα Ήχου Η ποιότητα του ήχου είναι για εμάς προτεραιότητα. Χρησιμοποιούμε τις πιο σύγχρονες τεχνολογίες για να εξασφαλίσουμε κρystal-clear ήχο, που θα εντυπωσιάσει τους ακροατές σας. 5. Εξαιρετική Υποστήριξη Η ομάδα υποστήριξής μας είναι εδώ για να σας βοηθήσει 24/7. Αντιμετωπίζετε κάποιο πρόβλημα; Επικοινωνήστε μαζί μας και θα είμαστε ευχαρίστηση να σας βοηθήσουμε. Επιλέξτε την AlphaServer για τη μουσική σας, επειδή προσφέρουμε περισσότερο απλά streaming - προσφέρουμε εμπειρία. Επικοινωνήστε μαζί μας σήμερα για να ξεκινήσετε το ταξίδι σας στον εκπληκτικό κόσμο του streaming radio με την αξιοπιστία της Akamai και την άνεση του CPsonic Stream Radio Panel. Για πληροφορίες και ερωτήσεις, επικοινωνήστε μαζί μας στο info@alphaserver.gr ή τηλεφωνικά στο 2310.854.061. https://alphaserver.gr/sonicpanel
  ALPHASERVER.GR
  SonicStream - AlphaServer.gr
  Sonic Panel Ψάχνετε για έναν σταθερό επαγγελματικό ραδιοφωνικό σταθμό; Η Alpha Server είναι η απάντηση και σας παρέχει μεγάλη αξιοπιστία και ασφάλεια για τις προσιτές τιμές. Home Sonic Panel Plans Εάν θέλετε να ακούνε τι έχετε να πείτε,το on-line ραδιόφωνο είναι το γρηγορότερο, πιο προσιτό τρόπο να το κάνετε αυτό, και η Alpha Server προσφέρει … Continue reading ""
  0 Σχόλια 0 Μοιράστηκε
 • Προσφορά Εξαιρετικού Hosting με CDN, DDoS Προστασία και Ασφάλεια 24/7
  Αν ψάχνετε για αξιόπιστο και ισχυρό web hosting, είστε στο σωστό μέρος! Στην ALPHASERVER, προσφέρουμε υπηρεσίες hosting με καταληκτική κατάληξη ".gr" σε απίστευτη τιμή - μόνο 10 ευρώ για δύο ολόκληρα χρόνια!

  Τι κάνει η ALPHASERVER ξεχωριστό:
  1. Υπερσύγχρονα Διακομιστές
  Οι διακομιστές μας βρίσκονται σε περιοχές όπως η Ελλάδα, η Ευρώπη, η Ασία και η Αμερική, προσφέροντας στους πελάτες μας υψηλή ταχύτητα και αξιοπιστία.

  2. Προηγμένη Προστασία DDoS
  Η προστασία μας κατά DDoS είναι στην πρώτη γραμμή της τεχνολογίας, παρέχοντας 100% προστασία κατά επιθέσεων DDoS, ώστε να μπορείτε να είστε αβίαστοι από τις απειλές στο δίκτυό σας.

  3. LiteSpeed Web Server
  Χρησιμοποιούμε γνήσιο LiteSpeed Web Server για να εξασφαλίσουμε υψηλές επιδόσεις και γρήγορο φόρτωμα σελίδων για τους επισκέπτες σας.

  4. Load Balancing
  Η χρήση του load balancing εξασφαλίζει την ομαλή λειτουργία του δικτύου, εξασφαλίζοντας ότι ο κάθε διακομιστής φέρει τη σωστή φόρτωση.

  5. Προσαρμοσμένο Εγγενές Firewall
  Οι εξατομικευμένες μας λύσεις firewall προστατεύουν τον ιστότοπό σας από ανεπιθύμητες επιθέσεις και απειλές, διασφαλίζοντας την ασφάλεια των δεδομένων σας.

  6. Οικονομικά VPS
  Προσφέρουμε οικονομικά VPS που επιτρέπουν την ευελιξία και την εξελιξιμότητα για τις ανάγκες σας.

  7. Υποστήριξη 24/7
  Η ομάδα υποστήριξής μας είναι πάντα εδώ για να σας βοηθήσει, 24 ώρες το 24ωρο, 7 ημέρες την εβδομάδα.

  Επενδύστε στην ασφάλεια και την αξιοπιστία του ιστότοπό σας με την ALPHASERVER. Επωφεληθείτε από την εξειδικευμένη μας υπηρεσία και τις προηγμένες τεχνολογίες που προσφέρουμε. Επικοινωνήστε μαζί μας σήμερα για να ξεκινήσετε το ταξίδι σας στον ασφαλή και αποτελεσματικό χώρο του web hosting!

  Για πληροφορίες και ερωτήσεις, επικοινωνήστε μαζί μας στο info@alphaserver.gr ή τηλεφωνικά στο 2310.854.061.
  https://alphaserver.gr
  Προσφορά Εξαιρετικού Hosting με CDN, DDoS Προστασία και Ασφάλεια 24/7 Αν ψάχνετε για αξιόπιστο και ισχυρό web hosting, είστε στο σωστό μέρος! Στην ALPHASERVER, προσφέρουμε υπηρεσίες hosting με καταληκτική κατάληξη ".gr" σε απίστευτη τιμή - μόνο 10 ευρώ για δύο ολόκληρα χρόνια! Τι κάνει η ALPHASERVER ξεχωριστό: 1. Υπερσύγχρονα Διακομιστές Οι διακομιστές μας βρίσκονται σε περιοχές όπως η Ελλάδα, η Ευρώπη, η Ασία και η Αμερική, προσφέροντας στους πελάτες μας υψηλή ταχύτητα και αξιοπιστία. 2. Προηγμένη Προστασία DDoS Η προστασία μας κατά DDoS είναι στην πρώτη γραμμή της τεχνολογίας, παρέχοντας 100% προστασία κατά επιθέσεων DDoS, ώστε να μπορείτε να είστε αβίαστοι από τις απειλές στο δίκτυό σας. 3. LiteSpeed Web Server Χρησιμοποιούμε γνήσιο LiteSpeed Web Server για να εξασφαλίσουμε υψηλές επιδόσεις και γρήγορο φόρτωμα σελίδων για τους επισκέπτες σας. 4. Load Balancing Η χρήση του load balancing εξασφαλίζει την ομαλή λειτουργία του δικτύου, εξασφαλίζοντας ότι ο κάθε διακομιστής φέρει τη σωστή φόρτωση. 5. Προσαρμοσμένο Εγγενές Firewall Οι εξατομικευμένες μας λύσεις firewall προστατεύουν τον ιστότοπό σας από ανεπιθύμητες επιθέσεις και απειλές, διασφαλίζοντας την ασφάλεια των δεδομένων σας. 6. Οικονομικά VPS Προσφέρουμε οικονομικά VPS που επιτρέπουν την ευελιξία και την εξελιξιμότητα για τις ανάγκες σας. 7. Υποστήριξη 24/7 Η ομάδα υποστήριξής μας είναι πάντα εδώ για να σας βοηθήσει, 24 ώρες το 24ωρο, 7 ημέρες την εβδομάδα. Επενδύστε στην ασφάλεια και την αξιοπιστία του ιστότοπό σας με την ALPHASERVER. Επωφεληθείτε από την εξειδικευμένη μας υπηρεσία και τις προηγμένες τεχνολογίες που προσφέρουμε. Επικοινωνήστε μαζί μας σήμερα για να ξεκινήσετε το ταξίδι σας στον ασφαλή και αποτελεσματικό χώρο του web hosting! Για πληροφορίες και ερωτήσεις, επικοινωνήστε μαζί μας στο info@alphaserver.gr ή τηλεφωνικά στο 2310.854.061. https://alphaserver.gr
  ALPHASERVER.GR
  Αρχική - AlphaServer.gr
  NEW Εκμεταλλευτείτε στο 100% Cloud & Dedicated Servers και GR-IX δίκτυο Μπορείτε να επιλέξετε τον server που θέλετε από 5 διαφορετικές γεωγραφικές τοποθεσίες Ελλάδα, Γερμανία, Ολλανδία, Αμερική, Φινλανδία. Δες εδώ τα πακέτα μας. Παγκόσμια Κέντρα Δεδομένων Ελλάδα,Γερμανία,Ολλανδία, Αμερική, Φινλανδία. Εξοπλισμός τελευταίας τεχνολογίας Η SNCloud λειτουργεί με εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας, εξασφαλίζοντας υψηλή απόδοση και αξιοπιστία που … Continue reading ""
  0 Σχόλια 0 Μοιράστηκε
 • https://www.youtube.com/watch?v=MP62RlwXHms
  https://www.youtube.com/watch?v=MP62RlwXHms
  4
  0 Σχόλια 0 Μοιράστηκε
 • Καλημέρα και κάλο μήνα σε όλους !! όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος Σαν εταιρία έχουμε πρόσφορες για εσάς , που ίσως να μην έχετε δει, και αν έχετε δει δεν θα έχουν το Support το δικό μας... σε αυτό είμαστε βέβαιοι πάμε λοιπόν WEB RADIO STREAM Centova, Sonic, Azura, Everest, Vdo.. 50 εύρω ο χρόνος τελική με ΦΠΑ.. 320Klbps Ποιότητα ήχου 5GB Auto Dj, 500 Ακροατές... πάμε σε πακέτο host domain name μαζί με host.. 60 Εύρω ο χρόνος τελική με ΦΠΑ. Το Host Έχει τα πάντα απεριόριστα έκτος δίσκου, που είναι στα 4GB..... Πάμε στο WebTv Stream VDO PANEL 20GB AUTO. και όλα τα άλλα απεριόριστα στα 70 τελική με ΦΠΑ.. ΕΠΙΣΗΣ ΚΑΙ ΣΤΑ ΡΑΔΙΟ ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΕΠΙΛΕΞΕΤΕ ΣΕ ΠΟΙΟΝ SERVER ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ, ΕΧΟΥΜΕ ΕΛΛΑΔΑ ΓΕΡΜΑΝΙΑ, ΡΟΥΜΑΝΙΑ, ΠΟΛΩΝΙΑ, ΛΟΝΔΙΝΟ.... Κάλες γιορτές σε όλους από ALPHASERVER.GR....
  https://www.youtube.com/watch?v=fxbrYAaeTPM
  Καλημέρα και κάλο μήνα σε όλους !! όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος Σαν εταιρία έχουμε πρόσφορες για εσάς , που ίσως να μην έχετε δει, και αν έχετε δει δεν θα έχουν το Support το δικό μας... σε αυτό είμαστε βέβαιοι πάμε λοιπόν WEB RADIO STREAM Centova, Sonic, Azura, Everest, Vdo.. 50 εύρω ο χρόνος τελική με ΦΠΑ.. 320Klbps Ποιότητα ήχου 5GB Auto Dj, 500 Ακροατές... πάμε σε πακέτο host domain name μαζί με host.. 60 Εύρω ο χρόνος τελική με ΦΠΑ. Το Host Έχει τα πάντα απεριόριστα έκτος δίσκου, που είναι στα 4GB..... Πάμε στο WebTv Stream VDO PANEL 20GB AUTO. και όλα τα άλλα απεριόριστα στα 70 τελική με ΦΠΑ.. ΕΠΙΣΗΣ ΚΑΙ ΣΤΑ ΡΑΔΙΟ ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΕΠΙΛΕΞΕΤΕ ΣΕ ΠΟΙΟΝ SERVER ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ, ΕΧΟΥΜΕ ΕΛΛΑΔΑ ΓΕΡΜΑΝΙΑ, ΡΟΥΜΑΝΙΑ, ΠΟΛΩΝΙΑ, ΛΟΝΔΙΝΟ.... Κάλες γιορτές σε όλους από ALPHASERVER.GR.... https://www.youtube.com/watch?v=fxbrYAaeTPM
  4
  0 Σχόλια 0 Μοιράστηκε
 • https://alphaserver.gr
  https://alphaserver.gr
  ALPHASERVER.GR
  Αρχική - Alphaserver.gr - Alphaserver.gr Alphaserver.gr
  Οι servers μας βρίσκονται στο datacenter της εταιρίας μας στην Θεσσαλονίκη και μέσω δικτύου GR-IX & private peering επιτυγχάνεται χαμηλό latency (έως 1ms)
  6
  0 Σχόλια 0 Μοιράστηκε
και άλλες ιστορίες