ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ – ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΜΑΣ ΠΛΟΥΤΟΥ

- Δρομολογούμε την ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΗ ΧΡΗΣΗΣ για τα Αρχαιολογικά Ευρήματα της Ελλάδας, για όσο χρόνο βρίσκονται στο Εξωτερικό.
- ΜΕΙΩΝΟΥΜΕ τη ΧΡΟΝΙΚΗ διάρκεια του ΔΑΝΕΙΣΜΟΥ των αρχαιολογικών ευρημάτων της Χώρας, ώστε κάθε γενεά Ελλήνων Πολιτών να έχει τη δυνατότητα να τα απολαύσει στην Ελλάδα.
- Δίνουμε προτεραιότητα στον ΒΙΩΜΑΤΙΚΟ ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΟ Τουρισμό, αξιοποιώντας δυνατότητες χρηματοδοτούμενων Αναστηλώσεων, καθώς και των νέων τεχνολογιών τρισδιάστατης ψηφιακής απεικόνισης.
- Ενισχύουμε το ΜΗΤΡΩΟ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΩΝ και το συνδέουμε με προνοιακές και άλλες χρηματοδοτήσεις προς αυτούς.
- Δημιουργούμε FORUM Ανάδειξης των Κοινών Πολιτισμικών στοιχείων των Μεσογειακών Λαών.
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ – ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΜΑΣ ΠΛΟΥΤΟΥ - Δρομολογούμε την ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΗ ΧΡΗΣΗΣ για τα Αρχαιολογικά Ευρήματα της Ελλάδας, για όσο χρόνο βρίσκονται στο Εξωτερικό. - ΜΕΙΩΝΟΥΜΕ τη ΧΡΟΝΙΚΗ διάρκεια του ΔΑΝΕΙΣΜΟΥ των αρχαιολογικών ευρημάτων της Χώρας, ώστε κάθε γενεά Ελλήνων Πολιτών να έχει τη δυνατότητα να τα απολαύσει στην Ελλάδα. - Δίνουμε προτεραιότητα στον ΒΙΩΜΑΤΙΚΟ ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΟ Τουρισμό, αξιοποιώντας δυνατότητες χρηματοδοτούμενων Αναστηλώσεων, καθώς και των νέων τεχνολογιών τρισδιάστατης ψηφιακής απεικόνισης. - Ενισχύουμε το ΜΗΤΡΩΟ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΩΝ και το συνδέουμε με προνοιακές και άλλες χρηματοδοτήσεις προς αυτούς. - Δημιουργούμε FORUM Ανάδειξης των Κοινών Πολιτισμικών στοιχείων των Μεσογειακών Λαών.
4
2 Σχόλια 0 Μοιράστηκε