«Οι ψηφοφόροι της Νέας Δημοκρατίας είναι αρνητές της ζοφερής πραγματικότητας και όλοι οι υπόλοιποι είμαστε όμηροι αυτών»

«Μήπως το 41% του ελληνικού λαού, κρύβει μέσα του έναν μικρό δικτάτορα» αναρωτήθηκε το πρωί στον FOCUS FM 103.6 και τον Στέφανο Δαμιανίδη ο καθηγητής Ποινικού Δικαίου, Κωνσταντίνος Βαθιώτης.

«Από τη στιγμή που έχουμε αποδείξει όλα αυτά τα χρόνια, ότι έχουμε μια κυβέρνηση που λέγεται Νέα Δημοκρατία, αλλά είναι Νέα Δικτατορία και “στου κουφού την πόρτα, όσο θέλεις βρόντα”; Θα πρέπει να καταλάβουμε γιατί η ΝΔ βγήκε με αυτό το εντυπωσιακό ποσοστό και γιατί θα ξαναβγεί, φοβάμαι».

«Από την ασυδοσία του Τσίπρα, περάσαμε στην υγειοναζιστική μπότα του Μητσοτάκη, η οποία συνέθλιψε ελευθερίες και αξιοπρέπεια.Για εμένα είναι τραγικοί και οι τρεις Μητσοτάκης, Τσίπρας, Ανδρουλάκης, όλα τα συνθήματ απου χρησιμοποιούνται, είναι κοροιδία προς τον ελληνικό λαό. Ψέμματα και αντιστροφή της πραγματικότητας».

Ο κ.Βαθιώτης εξήγησε οτι ΣΥΡΙΖΑ και ΠΑΣΟΚ κανουν ότι μπορούν για να βγει ξανά η Νέα Δημοκρατία.

«Είναι οι τρεις καμπαλέρος, οι τρεις όψεις του ιδιου νομίσματος, δεν υπάρχει αντιπολίτευση, στον ανάποδο κόσμο είναι συμπολίτευση. Επίσης οι εμβολιασμένοι, οι πλειοψηφία του ελληνικού λαού για να νιώθει καλά με τον εαυτό της, αισθάνεται οτι οφείλει να ξαναψηφίσει εκείνον που εμπιστεύτηκε οτι νοιάζεται για το καλό, την υγεία και την ασφάλεια των πολιτών. Εάν ο Έλληνας ψηφοφόρος, παραδεχθεί οτι εκέινος στον οποίο έδειξε εμπιστοσύνη, ήταν απατεώνας και δολοφόνος, τότε θα πρέπει να ομολογήσει ότι ως πολίτης, δε διαφέρει σε τίποτα από την Κοκινοσκουφίτσα που πέρασε το λύκο για τη γιαγιά της».

«Ψηφίζοντας Μητσοτάκη, ο ψηφοφόρος αρνείται οτι υπήρξε κορόιδο και επικυρώνει την τραγική του απόφαση να εμβολιαστεί. Οι ψηφοφόροι της Νέας Δημοκρατίας είναι αρνητές της ζοφερής πραγματικότητας και όλοι οι υπόλοιποι, είμαστε όμηροι αυτών».
«Οι ψηφοφόροι της Νέας Δημοκρατίας είναι αρνητές της ζοφερής πραγματικότητας και όλοι οι υπόλοιποι είμαστε όμηροι αυτών» «Μήπως το 41% του ελληνικού λαού, κρύβει μέσα του έναν μικρό δικτάτορα» αναρωτήθηκε το πρωί στον FOCUS FM 103.6 και τον Στέφανο Δαμιανίδη ο καθηγητής Ποινικού Δικαίου, Κωνσταντίνος Βαθιώτης. «Από τη στιγμή που έχουμε αποδείξει όλα αυτά τα χρόνια, ότι έχουμε μια κυβέρνηση που λέγεται Νέα Δημοκρατία, αλλά είναι Νέα Δικτατορία και “στου κουφού την πόρτα, όσο θέλεις βρόντα”; Θα πρέπει να καταλάβουμε γιατί η ΝΔ βγήκε με αυτό το εντυπωσιακό ποσοστό και γιατί θα ξαναβγεί, φοβάμαι». «Από την ασυδοσία του Τσίπρα, περάσαμε στην υγειοναζιστική μπότα του Μητσοτάκη, η οποία συνέθλιψε ελευθερίες και αξιοπρέπεια.Για εμένα είναι τραγικοί και οι τρεις Μητσοτάκης, Τσίπρας, Ανδρουλάκης, όλα τα συνθήματ απου χρησιμοποιούνται, είναι κοροιδία προς τον ελληνικό λαό. Ψέμματα και αντιστροφή της πραγματικότητας». Ο κ.Βαθιώτης εξήγησε οτι ΣΥΡΙΖΑ και ΠΑΣΟΚ κανουν ότι μπορούν για να βγει ξανά η Νέα Δημοκρατία. «Είναι οι τρεις καμπαλέρος, οι τρεις όψεις του ιδιου νομίσματος, δεν υπάρχει αντιπολίτευση, στον ανάποδο κόσμο είναι συμπολίτευση. Επίσης οι εμβολιασμένοι, οι πλειοψηφία του ελληνικού λαού για να νιώθει καλά με τον εαυτό της, αισθάνεται οτι οφείλει να ξαναψηφίσει εκείνον που εμπιστεύτηκε οτι νοιάζεται για το καλό, την υγεία και την ασφάλεια των πολιτών. Εάν ο Έλληνας ψηφοφόρος, παραδεχθεί οτι εκέινος στον οποίο έδειξε εμπιστοσύνη, ήταν απατεώνας και δολοφόνος, τότε θα πρέπει να ομολογήσει ότι ως πολίτης, δε διαφέρει σε τίποτα από την Κοκινοσκουφίτσα που πέρασε το λύκο για τη γιαγιά της». «Ψηφίζοντας Μητσοτάκη, ο ψηφοφόρος αρνείται οτι υπήρξε κορόιδο και επικυρώνει την τραγική του απόφαση να εμβολιαστεί. Οι ψηφοφόροι της Νέας Δημοκρατίας είναι αρνητές της ζοφερής πραγματικότητας και όλοι οι υπόλοιποι, είμαστε όμηροι αυτών».
3
0 Σχόλια 0 Μοιράστηκε