• Τελετή Έναρξης Ολυμπιακών Αγώνων 2012... Με τη γιγαντιαία φιγούρα του θανάτου να κρατάει μια σύριγγα στο χέρι του... Χορεύουν ζόμπι νοσοκόμες και γιατροί και παιδιά σε νοσοκομειακά κρεβάτια...

    Όλα αυτά βγάζουν πολύ περισσότερο νόημα σήμερα.

    ⚠️ Ποτέ δεν ήμασταν άρρωστοι, έχουμε δηλητηριαστεί.⚠️

    Η διεθνής συμμορία έφερε την αρρώστια & έφεραν επίσης ακόμη με πιο θανατηφόρα φάρμακα - τον αποπληθυσμό της ανθρωπότητας στον πλανήτη :

    ▪️ AIDS: ΠΑΤΕΝΤΑ Η.Π.Α. : 5676977
    https://patents.google.com/patent/US5676977A/en

    ▪️ H1N1 : ΠΑΤΕΝΤΑ Η.Π.Α. : 8835624
    https://patents.google.com/patent/US8835624B1/en...

    ▪️ Έμπολα : ΠΑΤΕΝΤΑ Η.Π.Α. : 20120251502
    https://patents.google.com/patent/US20120251502A1/en...
    ▪️ Γρίπη των χοίρων : ΠΑΤΕΝΤΑ Η.Π.Α. : CA2741523 A1 (Διαγράφηκε από το Google)

    ▪️ BSE : ΠΑΤΕΝΤΑ Η.Π.Α. : 0070031450 A1 (Διαγράφηκε από το Google)

    ▪️ ZIKA ATTC VR-84 (Ίδρυμα Rockefeller)

    ▪️ SARS : ΠΑΤΕΝΤΑ Η.Π.Α. : 789774 & 8506968
    https://patents.google.com/patent/US8506968B2/en...

    ▪️ Κορωνοϊός : ΠΑΤΕΝΤΑ Η.Π.Α. : 10130701
    https://patents.google.com/patent/US10130701B2/en...
    Τελετή Έναρξης Ολυμπιακών Αγώνων 2012... Με τη γιγαντιαία φιγούρα του θανάτου να κρατάει μια σύριγγα στο χέρι του... Χορεύουν ζόμπι νοσοκόμες και γιατροί και παιδιά σε νοσοκομειακά κρεβάτια... Όλα αυτά βγάζουν πολύ περισσότερο νόημα σήμερα. ⚠️ Ποτέ δεν ήμασταν άρρωστοι, έχουμε δηλητηριαστεί.⚠️ Η διεθνής συμμορία έφερε την αρρώστια & έφεραν επίσης ακόμη με πιο θανατηφόρα φάρμακα - τον αποπληθυσμό της ανθρωπότητας στον πλανήτη : ▪️ AIDS: ΠΑΤΕΝΤΑ Η.Π.Α. : 5676977 https://patents.google.com/patent/US5676977A/en ▪️ H1N1 : ΠΑΤΕΝΤΑ Η.Π.Α. : 8835624 https://patents.google.com/patent/US8835624B1/en... ▪️ Έμπολα : ΠΑΤΕΝΤΑ Η.Π.Α. : 20120251502 https://patents.google.com/patent/US20120251502A1/en... ▪️ Γρίπη των χοίρων : ΠΑΤΕΝΤΑ Η.Π.Α. : CA2741523 A1 (Διαγράφηκε από το Google) ▪️ BSE : ΠΑΤΕΝΤΑ Η.Π.Α. : 0070031450 A1 (Διαγράφηκε από το Google) ▪️ ZIKA ATTC VR-84 (Ίδρυμα Rockefeller) ▪️ SARS : ΠΑΤΕΝΤΑ Η.Π.Α. : 789774 & 8506968 https://patents.google.com/patent/US8506968B2/en... ▪️ Κορωνοϊός : ΠΑΤΕΝΤΑ Η.Π.Α. : 10130701 https://patents.google.com/patent/US10130701B2/en...
    0 Σχόλια 0 Μοιράστηκε
  • Απόσπασμα ταινίας του 1976. Τότε ο κοσμάκης γέλαγε με τον προβλεπτικό προγραμματισμό...
    Απόσπασμα ταινίας του 1976. Τότε ο κοσμάκης γέλαγε με τον προβλεπτικό προγραμματισμό...
    3 0 Σχόλια 0 Μοιράστηκε
  • Το παραμύθι επαναλαμβάνεται. Μεθοδευμένα μας γυρνάνε στο μεσαίωνα αυτοί που θέλουν το καλό μας, στην εποχή της νέας κανονικότητας και μεις κοιμόμαστε όρθιοι όλοι ανεξαιρέτως❕
    Το παραμύθι επαναλαμβάνεται. Μεθοδευμένα μας γυρνάνε στο μεσαίωνα αυτοί που θέλουν το καλό μας, στην εποχή της νέας κανονικότητας και μεις κοιμόμαστε όρθιοι όλοι ανεξαιρέτως❕
    0 0 Σχόλια 0 Μοιράστηκε
  • Dr. William Makis: "Εκατοντάδες παιδιά στον Καναδά πέθαναν μετά τη λήψη εμβολίων Pfizer ή Moderna Covid-19"
    Dr. William Makis: "Εκατοντάδες παιδιά στον Καναδά πέθαναν μετά τη λήψη εμβολίων Pfizer ή Moderna Covid-19"
    0 0 Σχόλια 0 Μοιράστηκε
  • 🚨 Repost 🚨

    Ο τελικός στόχος της νευροδιαμόρφωσης είναι να προκαλέσει το μαρτύριο της ανθρώπινης φάρμας. (https://anatropi.substack.com/p/576)

    Πρόκειται για μια ενέργεια που μπορούν να χρησιμοποιήσουν.
    Και υποψιαζόμαστε ότι αυτά είναι αμιγώς ενεργειακά όντα (https://anatropi.substack.com/p/la-quinta-columna?utm_source=publication-search).

    ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΠΟΥΜΕ ΔΥΝΑΤΑ ΚΑΙ ΚΑΘΑΡΑ :

    Ο ΚΟΣΜΟΣ ΔΕΝ ΔΙΟΙΚΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΑΝΘΡΩΠΙΝΑ ΟΝΤΑ.

    ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΕΙΩΤΙΚΟ.

    ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟ ΕΙΔΟΣ ΜΑΣ ΕΜΦΥΤΕΥΕΤΑΙ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗ ΝΕΥΡΟΔΙΑΜΟΡΦΩΣΗ ΤΗΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑΣ, ΤΩΝ ΠΡΑΞΕΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΣΚΕΨΕΩΝ.

    Κυβερνούν και ελέγχουν τον κόσμο μας και τον πολιτισμό μας.
    Πιθανόν να το έκαναν πάντα.

    Κρύβονται πίσω από την απάτη και το ψέμα σε όλους τους τομείς και κλάδους, συμπεριλαμβανομένης της επιστήμης, όπως κάνει ένα αρπακτικό για να κυνηγήσει το θήραμά του.

    Η επικοινωνία μεταξύ αυτών και του κόσμου που μας επιτρέπουν να βλέπουμε γίνεται κατά πάσα πιθανότητα μέσω μασονικών στοών και μυστικών εταιρειών. Επομένως, είμαστε πολύ πιθανόν πριν από την τέταρτη βιομηχανική επανάστασή τους.

    ⚠️⚠️Δεν είναι η τέταρτη βιομηχανική επανάσταση των ανθρώπων, και αυτό θα τους επιτρέψει να συλλέγουν βιοενέργειες σε μαζική και βιομηχανική κλίμακα.
    🚨 Repost 🚨 Ο τελικός στόχος της νευροδιαμόρφωσης είναι να προκαλέσει το μαρτύριο της ανθρώπινης φάρμας. (https://anatropi.substack.com/p/576) Πρόκειται για μια ενέργεια που μπορούν να χρησιμοποιήσουν. Και υποψιαζόμαστε ότι αυτά είναι αμιγώς ενεργειακά όντα (https://anatropi.substack.com/p/la-quinta-columna?utm_source=publication-search). ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΠΟΥΜΕ ΔΥΝΑΤΑ ΚΑΙ ΚΑΘΑΡΑ : Ο ΚΟΣΜΟΣ ΔΕΝ ΔΙΟΙΚΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΑΝΘΡΩΠΙΝΑ ΟΝΤΑ. ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΕΙΩΤΙΚΟ. ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟ ΕΙΔΟΣ ΜΑΣ ΕΜΦΥΤΕΥΕΤΑΙ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗ ΝΕΥΡΟΔΙΑΜΟΡΦΩΣΗ ΤΗΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑΣ, ΤΩΝ ΠΡΑΞΕΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΣΚΕΨΕΩΝ. Κυβερνούν και ελέγχουν τον κόσμο μας και τον πολιτισμό μας. Πιθανόν να το έκαναν πάντα. Κρύβονται πίσω από την απάτη και το ψέμα σε όλους τους τομείς και κλάδους, συμπεριλαμβανομένης της επιστήμης, όπως κάνει ένα αρπακτικό για να κυνηγήσει το θήραμά του. Η επικοινωνία μεταξύ αυτών και του κόσμου που μας επιτρέπουν να βλέπουμε γίνεται κατά πάσα πιθανότητα μέσω μασονικών στοών και μυστικών εταιρειών. Επομένως, είμαστε πολύ πιθανόν πριν από την τέταρτη βιομηχανική επανάστασή τους. ⚠️⚠️Δεν είναι η τέταρτη βιομηχανική επανάσταση των ανθρώπων, και αυτό θα τους επιτρέψει να συλλέγουν βιοενέργειες σε μαζική και βιομηχανική κλίμακα.
    ANATROPI.SUBSTACK.COM
    Αυτό είναι το σχέδιό τους : Αντικαθιστούν την αλληλ&
    Με άλλα λόγια, θα απομονωθούμε από τα διευρυμένα επίπεδα της ατομικής μας συνείδησης και θα περιοριστούμε μόνο στη συνείδηση της κυψέλης του matrix
    0 Σχόλια 0 Μοιράστηκε
  • "Δεν υπήρξε καμία πανδημία."

    Σύμφωνα με τον διεπιστημονικό Καναδό επιστήμονα Denis Rancourt, τα στοιχεία για την ολική θνησιμότητα δείχνουν ότι στις περισσότερες χώρες δεν παρατηρήθηκε καθόλου υπερβολικός αριθμός θανάτων μέχρι να κυκλοφορήσουν τα πειραματικά "εμβόλια" με βάση το mRNA.

    "Δεν υπήρχε κανένα ιδιαίτερα ιογενές παθογόνο απολύτως - δεν υπάρχουν στοιχεία γι' αυτό. Δεν υπάρχει τίποτα που να εξαπλώνεται και να προκαλεί θάνατο".

    "Και στη συνέχεια προχωρήσαμε στα εμβόλια. Δείξαμε ότι μόλις κυκλοφορήσει ένα αναμνηστικό σε μια συγκεκριμένη ηλικιακή ομάδα, πολύ γρήγορα, μέσα σε λίγες εβδομάδες, αμέσως ακολουθεί μια κορύφωση της θνησιμότητας από όλες τις αιτίες".

    "Σε περισσότερες από τις μισές χώρες του κόσμου, δεν υπάρχει υπερβολική θνησιμότητα μέχρι να κυκλοφορήσουν τα εμβόλια. Και στη συνέχεια υπήρξε μια σημαντική μετατόπιση σε έναν τομέα υψηλότερης θνησιμότητας".

    🔗Πλήρες βίντεο (https://rumble.com/v3z5rg4-in-half-the-countries-in-the-world...no-excess-mortality-until-the-vacines..html)
    "Δεν υπήρξε καμία πανδημία." Σύμφωνα με τον διεπιστημονικό Καναδό επιστήμονα Denis Rancourt, τα στοιχεία για την ολική θνησιμότητα δείχνουν ότι στις περισσότερες χώρες δεν παρατηρήθηκε καθόλου υπερβολικός αριθμός θανάτων μέχρι να κυκλοφορήσουν τα πειραματικά "εμβόλια" με βάση το mRNA. "Δεν υπήρχε κανένα ιδιαίτερα ιογενές παθογόνο απολύτως - δεν υπάρχουν στοιχεία γι' αυτό. Δεν υπάρχει τίποτα που να εξαπλώνεται και να προκαλεί θάνατο". "Και στη συνέχεια προχωρήσαμε στα εμβόλια. Δείξαμε ότι μόλις κυκλοφορήσει ένα αναμνηστικό σε μια συγκεκριμένη ηλικιακή ομάδα, πολύ γρήγορα, μέσα σε λίγες εβδομάδες, αμέσως ακολουθεί μια κορύφωση της θνησιμότητας από όλες τις αιτίες". "Σε περισσότερες από τις μισές χώρες του κόσμου, δεν υπάρχει υπερβολική θνησιμότητα μέχρι να κυκλοφορήσουν τα εμβόλια. Και στη συνέχεια υπήρξε μια σημαντική μετατόπιση σε έναν τομέα υψηλότερης θνησιμότητας". 🔗Πλήρες βίντεο (https://rumble.com/v3z5rg4-in-half-the-countries-in-the-world...no-excess-mortality-until-the-vacines..html)
    0 0 Σχόλια 0 Μοιράστηκε
  • Ο Μπιλ Γκέιτς ένωσε τις δυνάμεις του με τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας, ζητώντας να συγκεντρώσει ο στρατός όσους αρνούνται το εμβόλιο και να τους χορηγήσει με τη βία mRNA κατά τη διάρκεια της επόμενης πανδημίας.

    Ο Γκέιτς και ο ΠΟΥ διέταξαν τις κυβερνήσεις να θέσουν τις βάσεις για την κινητοποίηση του στρατού, επειδή ισχυρίζονται ότι ο σκεπτικισμός για τα εμβόλια είναι "ηθικά καταδικαστέος" και η άρνηση εμβολίων αποτελεί "πράξη επιθετικότητας" που πρέπει να αντιμετωπιστεί με βία.

    Ο Μπιλ Γκέιτς και ο δρ Τέντρος του παγκοσμιοποιημένου Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας ανακοίνωσαν ένα νέο σχέδιο για την εκτόξευση της ανάπτυξης και διανομής εμβολίων mRNA για μια προφανώς διαφαινόμενη πανδημία γρίπης των πτηνών.

    Ωστόσο, η ελίτ ταράζεται από το κύμα σκεπτικισμού για τα εμβόλια που έχει εξαπλωθεί στις Ηνωμένες Πολιτείες και στον κόσμο μετά την καταστροφική κυκλοφορία του εμβολίου mRNA Covid.

    Καθώς όλο και περισσότεροι άνθρωποι αρνούνται να υποβληθούν στα εμβόλιά τους, η ελίτ επεξεργάζεται νέους και αυταρχικούς τρόπους για να επιβάλει το πλήθος των νέων ενέσιμων προϊόντων της στο σώμα μας χωρίς τη συγκατάθεσή μας.

    Ένας διακεκριμένος γιατρός που χρηματοδοτείται από τον Bill Gates ζήτησε την ανάπτυξη αστυνομικών δυνάμεων και του στρατού στο πλαίσιο μιας προσπάθειας αντιμετώπισης αυτού που η φαρμακευτική ελίτ αποκαλεί τώρα "αντιεμβολιαστική επιθετικότητα".

    Σύμφωνα με τον Dr. Peter Hotez, στενό συνεργάτη του Bill Gates και του Dr. Tedros, πιέζουν τώρα να βάλουν το ΝΑΤΟ να συμμετάσχει στη στρατιωτικοποίηση της επόμενης εξάπλωσης του εμβολίου mRNA σε όλο τον κόσμο.

    ΕΝΤΩΜΕΤΑΞΥ :

    Άφησαν (για λίγο) τη γρίπη των πτηνών και τον κορωνοιό στην άκρη και ξαναρχίζουν με την ευλογιά των πιθήκων. Η τρομοκρατία του ΠΟΥ, που χρηματοδοτείται από τους κολοσσούς της φαρμακοβιομηχανίας και τον Μπιλ Γκέιτς, ψάχνει απεγνωσμένα για έναν ιό που θα τρομάξει ξανά τον κόσμο, εί δυνατόν πριν από τον Νοέμβριο.

    O επικεφαλής του ΠΟΥ, σχεδιάζει να συγκαλέσει επιτροπή εμπειρογνωμόνων, για να αποφασίσει αν θα χαρακτηρίσει την τρέχουσα επιδημία της ευλογιάς των πιθήκων σε διάφορες αφρικανικές χώρες, ως διεθνή κατάσταση έκτακτης ανάγκης, ώστε να σημάνει ύψιστος υγειονομικός συναγερμός

    https://www.francetvinfo.fr/.../variole-du-singe-le-chef...
    Ο Μπιλ Γκέιτς ένωσε τις δυνάμεις του με τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας, ζητώντας να συγκεντρώσει ο στρατός όσους αρνούνται το εμβόλιο και να τους χορηγήσει με τη βία mRNA κατά τη διάρκεια της επόμενης πανδημίας. Ο Γκέιτς και ο ΠΟΥ διέταξαν τις κυβερνήσεις να θέσουν τις βάσεις για την κινητοποίηση του στρατού, επειδή ισχυρίζονται ότι ο σκεπτικισμός για τα εμβόλια είναι "ηθικά καταδικαστέος" και η άρνηση εμβολίων αποτελεί "πράξη επιθετικότητας" που πρέπει να αντιμετωπιστεί με βία. Ο Μπιλ Γκέιτς και ο δρ Τέντρος του παγκοσμιοποιημένου Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας ανακοίνωσαν ένα νέο σχέδιο για την εκτόξευση της ανάπτυξης και διανομής εμβολίων mRNA για μια προφανώς διαφαινόμενη πανδημία γρίπης των πτηνών. Ωστόσο, η ελίτ ταράζεται από το κύμα σκεπτικισμού για τα εμβόλια που έχει εξαπλωθεί στις Ηνωμένες Πολιτείες και στον κόσμο μετά την καταστροφική κυκλοφορία του εμβολίου mRNA Covid. Καθώς όλο και περισσότεροι άνθρωποι αρνούνται να υποβληθούν στα εμβόλιά τους, η ελίτ επεξεργάζεται νέους και αυταρχικούς τρόπους για να επιβάλει το πλήθος των νέων ενέσιμων προϊόντων της στο σώμα μας χωρίς τη συγκατάθεσή μας. Ένας διακεκριμένος γιατρός που χρηματοδοτείται από τον Bill Gates ζήτησε την ανάπτυξη αστυνομικών δυνάμεων και του στρατού στο πλαίσιο μιας προσπάθειας αντιμετώπισης αυτού που η φαρμακευτική ελίτ αποκαλεί τώρα "αντιεμβολιαστική επιθετικότητα". Σύμφωνα με τον Dr. Peter Hotez, στενό συνεργάτη του Bill Gates και του Dr. Tedros, πιέζουν τώρα να βάλουν το ΝΑΤΟ να συμμετάσχει στη στρατιωτικοποίηση της επόμενης εξάπλωσης του εμβολίου mRNA σε όλο τον κόσμο. ΕΝΤΩΜΕΤΑΞΥ : Άφησαν (για λίγο) τη γρίπη των πτηνών και τον κορωνοιό στην άκρη και ξαναρχίζουν με την ευλογιά των πιθήκων. Η τρομοκρατία του ΠΟΥ, που χρηματοδοτείται από τους κολοσσούς της φαρμακοβιομηχανίας και τον Μπιλ Γκέιτς, ψάχνει απεγνωσμένα για έναν ιό που θα τρομάξει ξανά τον κόσμο, εί δυνατόν πριν από τον Νοέμβριο. O επικεφαλής του ΠΟΥ, σχεδιάζει να συγκαλέσει επιτροπή εμπειρογνωμόνων, για να αποφασίσει αν θα χαρακτηρίσει την τρέχουσα επιδημία της ευλογιάς των πιθήκων σε διάφορες αφρικανικές χώρες, ως διεθνή κατάσταση έκτακτης ανάγκης, ώστε να σημάνει ύψιστος υγειονομικός συναγερμός https://www.francetvinfo.fr/.../variole-du-singe-le-chef...
    0 0 Σχόλια 0 Μοιράστηκε