"Δεν υπήρξε καμία πανδημία."

Σύμφωνα με τον διεπιστημονικό Καναδό επιστήμονα Denis Rancourt, τα στοιχεία για την ολική θνησιμότητα δείχνουν ότι στις περισσότερες χώρες δεν παρατηρήθηκε καθόλου υπερβολικός αριθμός θανάτων μέχρι να κυκλοφορήσουν τα πειραματικά "εμβόλια" με βάση το mRNA.

"Δεν υπήρχε κανένα ιδιαίτερα ιογενές παθογόνο απολύτως - δεν υπάρχουν στοιχεία γι' αυτό. Δεν υπάρχει τίποτα που να εξαπλώνεται και να προκαλεί θάνατο".

"Και στη συνέχεια προχωρήσαμε στα εμβόλια. Δείξαμε ότι μόλις κυκλοφορήσει ένα αναμνηστικό σε μια συγκεκριμένη ηλικιακή ομάδα, πολύ γρήγορα, μέσα σε λίγες εβδομάδες, αμέσως ακολουθεί μια κορύφωση της θνησιμότητας από όλες τις αιτίες".

"Σε περισσότερες από τις μισές χώρες του κόσμου, δεν υπάρχει υπερβολική θνησιμότητα μέχρι να κυκλοφορήσουν τα εμβόλια. Και στη συνέχεια υπήρξε μια σημαντική μετατόπιση σε έναν τομέα υψηλότερης θνησιμότητας".

🔗Πλήρες βίντεο (https://rumble.com/v3z5rg4-in-half-the-countries-in-the-world...no-excess-mortality-until-the-vacines..html)
"Δεν υπήρξε καμία πανδημία." Σύμφωνα με τον διεπιστημονικό Καναδό επιστήμονα Denis Rancourt, τα στοιχεία για την ολική θνησιμότητα δείχνουν ότι στις περισσότερες χώρες δεν παρατηρήθηκε καθόλου υπερβολικός αριθμός θανάτων μέχρι να κυκλοφορήσουν τα πειραματικά "εμβόλια" με βάση το mRNA. "Δεν υπήρχε κανένα ιδιαίτερα ιογενές παθογόνο απολύτως - δεν υπάρχουν στοιχεία γι' αυτό. Δεν υπάρχει τίποτα που να εξαπλώνεται και να προκαλεί θάνατο". "Και στη συνέχεια προχωρήσαμε στα εμβόλια. Δείξαμε ότι μόλις κυκλοφορήσει ένα αναμνηστικό σε μια συγκεκριμένη ηλικιακή ομάδα, πολύ γρήγορα, μέσα σε λίγες εβδομάδες, αμέσως ακολουθεί μια κορύφωση της θνησιμότητας από όλες τις αιτίες". "Σε περισσότερες από τις μισές χώρες του κόσμου, δεν υπάρχει υπερβολική θνησιμότητα μέχρι να κυκλοφορήσουν τα εμβόλια. Και στη συνέχεια υπήρξε μια σημαντική μετατόπιση σε έναν τομέα υψηλότερης θνησιμότητας". 🔗Πλήρες βίντεο (https://rumble.com/v3z5rg4-in-half-the-countries-in-the-world...no-excess-mortality-until-the-vacines..html)
0 0 Σχόλια 0 Μοιράστηκε