Εορτάζουμε 28 χρόνια πορείας, η AlphaServer είναι παρούσα από το 1996 και δείχνει να είναι εδώ για πολύ ακόμα. Με υπερηφάνεια, σας παρουσιάζουμε μια τρελή προσφορά για τον εορτασμό αυτόν. Μας δείχνετε ένα τιμολόγιο ή απόδειξη από υπηρεσίες που έχετε από άλλον πάροχο, και εμείς σας προσφέρουμε τις ίδιες υπηρεσίες με πολύ καλύτερες προδιαγραφές στη μισή τιμή! Ναι, καλά διαβάζετε, στη μισή τιμή!

Όπως λέμε πάντα, όταν οι άλλοι ξεθωριάζουν, η AlphaServer συνεχίζει και γράφει ιστορία. Σας ευχαριστούμε για όλη αυτή τη στήριξη και την αγάπη σας. Πάμε για περισσότερα! Ευχαριστούμε για αυτά τα 28 χρόνια και για την αγάπη σας!
https://alphaserver.gr
Εορτάζουμε 28 χρόνια πορείας, η AlphaServer είναι παρούσα από το 1996 και δείχνει να είναι εδώ για πολύ ακόμα. Με υπερηφάνεια, σας παρουσιάζουμε μια τρελή προσφορά για τον εορτασμό αυτόν. Μας δείχνετε ένα τιμολόγιο ή απόδειξη από υπηρεσίες που έχετε από άλλον πάροχο, και εμείς σας προσφέρουμε τις ίδιες υπηρεσίες με πολύ καλύτερες προδιαγραφές στη μισή τιμή! Ναι, καλά διαβάζετε, στη μισή τιμή! Όπως λέμε πάντα, όταν οι άλλοι ξεθωριάζουν, η AlphaServer συνεχίζει και γράφει ιστορία. Σας ευχαριστούμε για όλη αυτή τη στήριξη και την αγάπη σας. Πάμε για περισσότερα! Ευχαριστούμε για αυτά τα 28 χρόνια και για την αγάπη σας! https://alphaserver.gr
ALPHASERVER.GR
Αρχική - AlphaServer.gr
Παρέχουμε αξιόπιστες υπηρεσίες hosting, radiostream, tvstream, VPS (Virtual Private Servers) και cloud servers.games server.
0 Σχόλια 0 Μοιράστηκε