"Το όλο θέμα θυμίζει Brave New World": Εργαλείο τεχνητής νοημοσύνης προβλέπει τη δυσφορία για τους εμβολιασμούς.

Σύμφωνα με τους ερευνητές του Πανεπιστημίου του Σινσινάτι που ανέπτυξαν το εργαλείο, "παρά τις εντολές για το εμβόλιο COVID-19, πολλοί επέλεξαν να αποφύγουν τον εμβολιασμό, εγείροντας ερωτήματα σχετικά με την ψυχολογία που διέπει τον τρόπο με τον οποίο η κρίση επηρεάζει αυτές τις επιλογές.

Το όλο υπονοούμενο εδώ είναι ότι η μη συμμόρφωση με το πρότυπο φροντίδας της κυβερνητικής προπαγανδιστικής μηχανής καθιστά κάποιον κάποιο είδος ψυχικής περίπτωσης ή ακραία περιθωριακό άτομο. Το όλο πράγμα μυρίζει έναν Θαυμαστό Νέο Κόσμο όπου τα δυνητικά μη συμμορφούμενα άτομα στοχοποιούνται με μηνύματα που βασίζονται στο φόβο και τον παραλογισμό.
"Το όλο θέμα θυμίζει Brave New World": Εργαλείο τεχνητής νοημοσύνης προβλέπει τη δυσφορία για τους εμβολιασμούς. Σύμφωνα με τους ερευνητές του Πανεπιστημίου του Σινσινάτι που ανέπτυξαν το εργαλείο, "παρά τις εντολές για το εμβόλιο COVID-19, πολλοί επέλεξαν να αποφύγουν τον εμβολιασμό, εγείροντας ερωτήματα σχετικά με την ψυχολογία που διέπει τον τρόπο με τον οποίο η κρίση επηρεάζει αυτές τις επιλογές. Το όλο υπονοούμενο εδώ είναι ότι η μη συμμόρφωση με το πρότυπο φροντίδας της κυβερνητικής προπαγανδιστικής μηχανής καθιστά κάποιον κάποιο είδος ψυχικής περίπτωσης ή ακραία περιθωριακό άτομο. Το όλο πράγμα μυρίζει έναν Θαυμαστό Νέο Κόσμο όπου τα δυνητικά μη συμμορφούμενα άτομα στοχοποιούνται με μηνύματα που βασίζονται στο φόβο και τον παραλογισμό.
ANATROPI.SUBSTACK.COM
Νέο εργαλείο τεχνητής νοημοσύνης προβλέπει τη δυ&sigm
"Το όλο θέμα θυμίζει Brave New World": Εργαλείο τεχνητής νοημοσύνης προβλέπει τη δυσφορία για τους εμβολιασμούς. Σύμφωνα με τους ερευνητές του Πανεπιστημίου του Σινσινάτι που ανέπτυξαν το εργαλείο, "παρά τις εντολές για το εμβόλιο COVID-19, πολλοί επέλεξαν να αποφύγουν τον εμβολιασμό, εγείροντας ερωτήματα σχετικά με την ψυχολογία που διέπει τον τρόπο με τον οποίο η κρίση επηρεάζει αυτές τις επιλογές
0 Σχόλια 0 Μοιράστηκε