Οι ενέσεις Pfizer-BioNTech και Moderna mRNA ενέχουν και οι δύο αυξημένο κίνδυνο εμπύρετων επιληπτικών κρίσεων για τα παιδιά αμέσως μετά την ένεση. Όλες οι επιληπτικές κρίσεις που συνέβησαν δύο έως επτά ημέρες μετά τον εμβολιασμό αποκλείστηκαν από την πρωτογενή ανάλυση.

Αν μπορούν να ελέγχουν το πλαίσιο της αναφοράς και να αποκλείουν τα πιο τρομακτικά στοιχεία, μπορούν να εξαναγκάζουν περισσότερους γονείς να μαχαιρώνουν τα μωρά και τα παιδιά τους με επικίνδυνες, πειραματικές ενέσεις mRNA και επίσης να μειώνουν την αμφισβήτηση, την αμφιβολία, το φόβο και το σκεπτικισμό που δίκαια έρχεται όταν οι άνθρωποι ανακαλύπτουν την αλήθεια.
Οι ενέσεις Pfizer-BioNTech και Moderna mRNA ενέχουν και οι δύο αυξημένο κίνδυνο εμπύρετων επιληπτικών κρίσεων για τα παιδιά αμέσως μετά την ένεση. Όλες οι επιληπτικές κρίσεις που συνέβησαν δύο έως επτά ημέρες μετά τον εμβολιασμό αποκλείστηκαν από την πρωτογενή ανάλυση. Αν μπορούν να ελέγχουν το πλαίσιο της αναφοράς και να αποκλείουν τα πιο τρομακτικά στοιχεία, μπορούν να εξαναγκάζουν περισσότερους γονείς να μαχαιρώνουν τα μωρά και τα παιδιά τους με επικίνδυνες, πειραματικές ενέσεις mRNA και επίσης να μειώνουν την αμφισβήτηση, την αμφιβολία, το φόβο και το σκεπτικισμό που δίκαια έρχεται όταν οι άνθρωποι ανακαλύπτουν την αλήθεια.
ANATROPI.SUBSTACK.COM
FDA : ΥΨΗΛΗ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΑ ΚΙΝΔΥΝΟΥ για τα παιδιά, κατά τη &d
Ο FDA προειδοποιεί για ΥΨΗΛΗ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΑ ΚΙΝΔΥΝΟΥ για τα παιδιά, κατά τη διάρκεια των πρώτων ημερών μετά τη λήψη εμβολίων Covid-19 από τις εταιρείες Moderna και Pfizer-BioNTech Δεδομένου ότι σχεδόν κανένα παιδί στο σύμπαν δεν αντιμετωπίζει την απειλή του θανάτου από το Covid-19, γιατί να πάρει το ρίσκο να κάνει ένα "εμβόλιο" mRNA γι' αυτό, όταν αυτά τα εμβόλια ενέχουν "σημαντικά αυξημένο" κίνδυνο επιληπτικών κρίσεων;
0 Комментарии 0 Поделились