"Οι Ηνωμένες Πολιτείες δεν θα επιτρέψουν στην Ουκρανία να χάσει τον πόλεμο με τη Ρωσία", δηλώνει ο επικεφαλής του Πενταγώνου Λόιντ Όστιν.

Το ΝΑΤΟ εμφανίζεται αποφασισμένο να αντιμετωπίσει άμεσα τη Ρωσία, δείχνοντας ότι ένας παγκόσμιος πόλεμος είναι αναπόφευκτος.

Αν τον αγνοήσουμε, δεν θα εξαφανιστεί.

Οι Δυτικοί πρέπει να επικοινωνήσουν με τους νομοθέτες τους και να αντιταχθούν σε έναν άλλο κατασκευασμένο παγκόσμιο πόλεμο που έχει σχεδιαστεί για να σκοτώσει τους γκόιμ και να καταστρέψει τον Δυτικό Πολιτισμό.

Γνωρίζουμε ότι το ΝΑΤΟ είναι ο επιτιθέμενος.
"Οι Ηνωμένες Πολιτείες δεν θα επιτρέψουν στην Ουκρανία να χάσει τον πόλεμο με τη Ρωσία", δηλώνει ο επικεφαλής του Πενταγώνου Λόιντ Όστιν. Το ΝΑΤΟ εμφανίζεται αποφασισμένο να αντιμετωπίσει άμεσα τη Ρωσία, δείχνοντας ότι ένας παγκόσμιος πόλεμος είναι αναπόφευκτος. Αν τον αγνοήσουμε, δεν θα εξαφανιστεί. Οι Δυτικοί πρέπει να επικοινωνήσουν με τους νομοθέτες τους και να αντιταχθούν σε έναν άλλο κατασκευασμένο παγκόσμιο πόλεμο που έχει σχεδιαστεί για να σκοτώσει τους γκόιμ και να καταστρέψει τον Δυτικό Πολιτισμό. Γνωρίζουμε ότι το ΝΑΤΟ είναι ο επιτιθέμενος.
0 Comentários 0 Compartilhamentos