🔥Η κατάθεση του Dr. Aseem Malhotra δόθηκε στο Περιφερειακό Δικαστήριο του Ελσίνκι στις 12 Απριλίου 2024, με την προϋπόθεση ότι οποιαδήποτε απόκλιση από την αλήθεια θα συνιστούσε ψευδορκία.

Αυτό είναι σημαντικό διότι για όποιον θέλει να ασκήσει δικαστική αγωγή κατά οποιουδήποτε θεσμικού οργάνου σε σχέση με την πειραματική ένεση COVID, μπορεί πλέον να χρησιμοποιήσει αυτή την ένορκη κατάθεση του Dr. Aseem.

Αυτό το κλιπ απαγορεύτηκε αμέσως από το YouTube, γι' αυτό, παρακαλούμε 📢 να το κοινοποιήσετε ευρέως https://anatropi.substack.com/p/dr-aseem-malhotra 📢
🔥Η κατάθεση του Dr. Aseem Malhotra δόθηκε στο Περιφερειακό Δικαστήριο του Ελσίνκι στις 12 Απριλίου 2024, με την προϋπόθεση ότι οποιαδήποτε απόκλιση από την αλήθεια θα συνιστούσε ψευδορκία. Αυτό είναι σημαντικό διότι για όποιον θέλει να ασκήσει δικαστική αγωγή κατά οποιουδήποτε θεσμικού οργάνου σε σχέση με την πειραματική ένεση COVID, μπορεί πλέον να χρησιμοποιήσει αυτή την ένορκη κατάθεση του Dr. Aseem. Αυτό το κλιπ απαγορεύτηκε αμέσως από το YouTube, γι' αυτό, παρακαλούμε 📢 να το κοινοποιήσετε ευρέως https://anatropi.substack.com/p/dr-aseem-malhotra 📢
ANATROPI.SUBSTACK.COM
Η εκρηκτική μαρτυρία του Dr. Aseem Malhotra στο δικαστήριο για τ&
"... μια συγκάλυψη στην οποία εμπλέκεται η κυβέρνηση και το Υπουργείο Υγείας για την απόκρυψη αυτών των πληροφοριών από τους γιατρούς και το κοινό"
0 Σχόλια 0 Μοιράστηκε