Οι λάτρεις και οι θαυμαστές της "μνημειώδους και ένδοξης προσωπικότητας" του Ρώσου προέδρου δεν μπορούσαν να δεχτούν την υπόθεση ότι πίσω από αυτή την ηλιόλουστη φιγούρα κρύβεται άλλος ένας ή περισσότεροι άνδρες που ενσαρκώνουν τη σκοτεινή πλευρά αυτού του πολύ εξελιγμένου πολιτικού παιχνιδιού.

Η πραγματική εξουσία είναι πάντα μια κρυφή εξουσία.
Οι λάτρεις και οι θαυμαστές της "μνημειώδους και ένδοξης προσωπικότητας" του Ρώσου προέδρου δεν μπορούσαν να δεχτούν την υπόθεση ότι πίσω από αυτή την ηλιόλουστη φιγούρα κρύβεται άλλος ένας ή περισσότεροι άνδρες που ενσαρκώνουν τη σκοτεινή πλευρά αυτού του πολύ εξελιγμένου πολιτικού παιχνιδιού. Η πραγματική εξουσία είναι πάντα μια κρυφή εξουσία.
ANATROPI.SUBSTACK.COM
Για την ψευδή διχοτόμηση και τους "χρήσιμους ηλί&thet
Οι Ζ-πατριώτες και οι σύμμαχοί τους από το MAM (mainstream alternative media - David Icke) δεν μπορούν να παραδεχτούν ότι στη Ρωσία θα μπορούσε να υπάρχει όχι μόνο μια επίσημη αντίληψη του εθνικού συμφέροντος, αλλά αρκετές ή ακόμα και πολλές. Και αν στη "δημοκρατική Δύση" αυτή η ιδέα γίνεται αποδεκτή ως κανονικότητα, στην περίπτωση της Ρωσίας οι ζηλωτές ομολογητές της λατρείας του Πούτιν χαρακτηρίζουν κάθε απόκλιση από την κρατική αφήγηση ως προδοσία της πατρίδας και συνεργασία με τον εξωτερικό εχθρό, δηλαδή τη "συλλογική Δύση", τους παγκοσμιοποιητές κ.λπ. (Παρεμπιπτόντως,
0 Σχόλια 0 Μοιράστηκε