Τι γίνεται αν τα εμβόλια COVID-19 mRNA είναι πολύ χειρότερα από την AstraZeneca ή την J&J για τους θρόμβους αίματος;

Η βασική διαπίστωση εδώ είναι ότι οποιοδήποτε εμβόλιο mRNA θα έχει το ίδιο αποτέλεσμα - δηλαδή, προκαλώντας τον οργανισμό να παράγει ένα ξένο αντιγόνο, θα προκαλέσει αυτοάνοση επίθεση, η οποία με τη σειρά της θα έχει ως αποτέλεσμα οι νεότερες γενιές να υποφέρουν από μεγαλύτερη συχνότητα νευρικών και καρδιακών βλαβών.

Οι μεγαλύτερες γενιές θα υποστούν λιγότερες νευρικές και καρδιακές βλάβες λόγω του ασθενέστερου ανοσοποιητικού τους συστήματος, αλλά θα υποστούν βλάβες αλλού από τις οποίες θα αργήσουν να ανακάμψουν λόγω της χαμηλότερης αναγεννητικής τους ικανότητας...

📢 Διαβάστε περισσότερα»
Τι γίνεται αν τα εμβόλια COVID-19 mRNA είναι πολύ χειρότερα από την AstraZeneca ή την J&J για τους θρόμβους αίματος; Η βασική διαπίστωση εδώ είναι ότι οποιοδήποτε εμβόλιο mRNA θα έχει το ίδιο αποτέλεσμα - δηλαδή, προκαλώντας τον οργανισμό να παράγει ένα ξένο αντιγόνο, θα προκαλέσει αυτοάνοση επίθεση, η οποία με τη σειρά της θα έχει ως αποτέλεσμα οι νεότερες γενιές να υποφέρουν από μεγαλύτερη συχνότητα νευρικών και καρδιακών βλαβών. Οι μεγαλύτερες γενιές θα υποστούν λιγότερες νευρικές και καρδιακές βλάβες λόγω του ασθενέστερου ανοσοποιητικού τους συστήματος, αλλά θα υποστούν βλάβες αλλού από τις οποίες θα αργήσουν να ανακάμψουν λόγω της χαμηλότερης αναγεννητικής τους ικανότητας... 📢 Διαβάστε περισσότερα»
ANATROPI.SUBSTACK.COM
Τι γίνεται αν η Pfizer και η Moderna είναι οι πραγματικοί « θρομ&bet
Τι γίνεται αν τα εμβόλια C-19 mRNA είναι πολύ χειρότερα από την AstraZeneca ή την J&J για τους θρόμβους;; -Dr. Makis
0 Σχόλια 0 Μοιράστηκε