Στόχος τους είναι να χαθούμε για πάντα....Να φύγουμε νύχτα από την Ελλάδα...να γίνουμε μια ανάμνηση..Όπως ανάμνηση γίνεται και η Γάζα αλλά με βίαιο τρόπο (το ίδιο είναι...με διαφορετική τεχνογνωσία).

H ίδια κλίκα είναι που πυρπόλησε τη Σμύρνη...μαζί με τους Τούρκους...βρίσκοντας καταφύγιο στην Γαλλία...

Ερημώνει όλη η χώρα. Λιγοστεύουν οι καθαρές φωνές...

Δεν έχουμε να κάνουμε με κόμματα αλλά με το οργανωμένο έγκλημα. Οι μάσκες έπεσαν ολοκληρωτικά το 2010 με το ΔΝΤ. Τα λεφτά της Ελλάδος βρίσκονται στο εξωτερικό, σε λογαριασμούς Πολιτικών-Κολλητών...Δημοσιογράφων...

(https://noumer.blogspot.com/2024/07/blog-post_24.html)
Στόχος τους είναι να χαθούμε για πάντα....Να φύγουμε νύχτα από την Ελλάδα...να γίνουμε μια ανάμνηση..Όπως ανάμνηση γίνεται και η Γάζα αλλά με βίαιο τρόπο (το ίδιο είναι...με διαφορετική τεχνογνωσία). H ίδια κλίκα είναι που πυρπόλησε τη Σμύρνη...μαζί με τους Τούρκους...βρίσκοντας καταφύγιο στην Γαλλία... Ερημώνει όλη η χώρα. Λιγοστεύουν οι καθαρές φωνές... Δεν έχουμε να κάνουμε με κόμματα αλλά με το οργανωμένο έγκλημα. Οι μάσκες έπεσαν ολοκληρωτικά το 2010 με το ΔΝΤ. Τα λεφτά της Ελλάδος βρίσκονται στο εξωτερικό, σε λογαριασμούς Πολιτικών-Κολλητών...Δημοσιογράφων... (https://noumer.blogspot.com/2024/07/blog-post_24.html)
0 Σχόλια 0 Μοιράστηκε