Πριν από σχεδόν ένα χρόνο οι Dr. David Martin,Dr. Pierre Kory, Dr. Ryan Cole και Dr. McCulloughMD, ήλθαν στην Ευρώπη και μοιράστηκαν τις εμπειρίες τους για την ανθρωπότητα και πώς μπορούμε να κάνουμε πολλά περισσότερα για να βελτιώσουμε την εμπειρία μας με την ευγνωμοσύνη...

ICYMI: Ο David Martin' αποκαλύπτοντας τα εγκλήματα γενοκτονίας και την τρομοκρατία από τον "ΠΟΥ", την "Big Pharma", τον "Bill Gates" και τα κεντρικά μέσα μαζικής ενημέρωσης.

🔗Αυτή είναι η συγκλονιστική παρουσίαση : "Ελευθερία και Δικαιοσύνη σε μια εποχή πανδημιών - τερματισμός της τυραννίας του ΠΟΥ (https://anatropi.substack.com/p/dr-martin?utm_source=publication-search)", που έγινε στις 13 Σεπτεμβρίου 2023.

Ο Δρ Martin και το πάνελ εξέθεσαν με γενναιότητα τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας για την εγκληματική οργάνωση που είναι και απέδειξαν ότι το COVID είναι, πράγματι, ένα βιολογικό όπλο.
Πριν από σχεδόν ένα χρόνο οι Dr. David Martin,Dr. Pierre Kory, Dr. Ryan Cole και Dr. McCulloughMD, ήλθαν στην Ευρώπη και μοιράστηκαν τις εμπειρίες τους για την ανθρωπότητα και πώς μπορούμε να κάνουμε πολλά περισσότερα για να βελτιώσουμε την εμπειρία μας με την ευγνωμοσύνη... ICYMI: Ο David Martin' αποκαλύπτοντας τα εγκλήματα γενοκτονίας και την τρομοκρατία από τον "ΠΟΥ", την "Big Pharma", τον "Bill Gates" και τα κεντρικά μέσα μαζικής ενημέρωσης. 🔗Αυτή είναι η συγκλονιστική παρουσίαση : "Ελευθερία και Δικαιοσύνη σε μια εποχή πανδημιών - τερματισμός της τυραννίας του ΠΟΥ (https://anatropi.substack.com/p/dr-martin?utm_source=publication-search)", που έγινε στις 13 Σεπτεμβρίου 2023. Ο Δρ Martin και το πάνελ εξέθεσαν με γενναιότητα τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας για την εγκληματική οργάνωση που είναι και απέδειξαν ότι το COVID είναι, πράγματι, ένα βιολογικό όπλο.
0 0 Σχόλια 0 Μοιράστηκε