🔥Μαζί με το Όρος Όρβηλος που συνεχίζει να καίγεται για 27η ημέρα, καίγεται πλέον και το Όρος Μενοίκιο εδώ και 6 ημέρες.

🚨https://www.anexartitos.gr/fotovoltaiko-parko-mamoyth-i-kyvernisi-poylise-to-menoikio-oros?fbclid=IwY2xjawErZLFleHRuA2FlbQIxMAABHX4xfp0leOw4gA1Fa3kEXG1L4s-M6HL-xdt_b0tAJ2OSyqr5pQVTaYmX9w_aem_r5mC3h2-1IwGtOhbgPqbZg

Κανένα κανάλι των Αθηνών με Πανελλαδική εμβέλεια δεν προβάλλει αυτές τις δύο δασικές πυρκαγιές που μαίνονται εκτός ελέγχου.

Κανένα πτητικό μέσο δεν έχει συνδράμει στην κατάσβεσή τους. Στην φωτογραφία φαίνεται το Όρος Μενοίκιο από το χωριό Ορεινή Σερρών.

#Νοτια_Βλαχανια_2024.

Πέτρος Θεοδώρου (Facebook)
🔥Μαζί με το Όρος Όρβηλος που συνεχίζει να καίγεται για 27η ημέρα, καίγεται πλέον και το Όρος Μενοίκιο εδώ και 6 ημέρες. 🚨https://www.anexartitos.gr/fotovoltaiko-parko-mamoyth-i-kyvernisi-poylise-to-menoikio-oros?fbclid=IwY2xjawErZLFleHRuA2FlbQIxMAABHX4xfp0leOw4gA1Fa3kEXG1L4s-M6HL-xdt_b0tAJ2OSyqr5pQVTaYmX9w_aem_r5mC3h2-1IwGtOhbgPqbZg Κανένα κανάλι των Αθηνών με Πανελλαδική εμβέλεια δεν προβάλλει αυτές τις δύο δασικές πυρκαγιές που μαίνονται εκτός ελέγχου. Κανένα πτητικό μέσο δεν έχει συνδράμει στην κατάσβεσή τους. Στην φωτογραφία φαίνεται το Όρος Μενοίκιο από το χωριό Ορεινή Σερρών. #Νοτια_Βλαχανια_2024. Πέτρος Θεοδώρου (Facebook)
2 Σχόλια 0 Μοιράστηκε