📢🚨 Επείγον ❗️ μέχρι τις 4μμ EST (https://whowatch.org/unsilenceprocedure)- Υπογράψτε & μοιραστείτε το (https://whowatch.org/unsilenceprocedure) για να παροτρύνετε τις χώρες να σπάσουν τη διαδικασία σιωπής 72 ωρών σχετικά με τη Διακήρυξη του ΟΗΕ για τις Μελλοντικές Γενιές (Αναθ. 3)

ΥΠΟΓΡΑΨΤΕ & ΜΟΙΡΑΣΤΕ ΤΟ ΤΩΡΑ! (https://whowatch.org/unsilenceprocedure) Η «Διαδικασία Σιωπής» των Ηνωμένων Εθνών έχει οριστεί να λήξει στις 4μμ Eastern την Παρασκευή, 16 Αυγούστου 2024. Εάν κανένα έθνος δεν έχει αντιρρήσεις για το έγγραφο, θα θεωρηθεί ότι έχει γίνει αποδεκτό.

Παρακάτω είναι οι πληροφορίες από την επείγουσα ανάρτηση του James Roguski που ζητάει από όλους να ειδοποιήσουν τις κυβερνήσεις και δίνει μερικά email για να ξεκινήσουν οι άνθρωποι. Το Interest of Justice έχει λάβει τα ίδια emails καθώς και προσθέτοντας περισσότερα που πιστεύουμε ότι πρέπει να ειδοποιηθούν. Παρακαλώ υπογράψτε και μοιραστείτε την παρακάτω φόρμα η οποία θα σταλεί απευθείας στους κορυφαίους ιθύνοντες για να σπάσει η διαδικασία σιωπής.

Πιστεύουμε πραγματικά ότι αν ενεργήσουμε ενωμένοι μέχρι αύριο, θα μπορούσαμε πραγματικά να επηρεάσουμε τους ιθύνοντες. Θυμηθείτε ότι η δουλειά μας είναι να υπενθυμίζουμε στις κυβερνήσεις και τους ανθρώπους ότι είναι δικαίωμά μας να συμμετέχουμε σε κάθε απόφαση που μπορεί να επηρεάσει τα δικαιώματά μας και τις μελλοντικές γενιές

🔗https://anatropi.substack.com/p/ihr?utm_source=publication-search

Υ.Γ. Η Ανακοίνωση στη φόρμα για υπογραφή υπόκειται σε επικαιροποίηση αν χρειαστεί και όλο και περισσότερα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου θα προστεθούν τις επόμενες ώρες καθώς θα αντιμετωπίζουμε αυτή την ΕΠΕΙΓΟΥΣΑ κατάσταση. * Ενδέχεται να υπάρξει μια μικρή καθυστέρηση στη λήψη της επιβεβαίωσής σας - να είστε σίγουροι ότι αποστέλλεται!

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Το μοίρασμα είναι φροντίδα! ΥΠΟΓΡΑΨΤΕ και μοιραστείτε:

🔗https://whowatch.org/unsilenceprocedure
📢🚨 Επείγον ❗️ μέχρι τις 4μμ EST (https://whowatch.org/unsilenceprocedure)- Υπογράψτε & μοιραστείτε το (https://whowatch.org/unsilenceprocedure) για να παροτρύνετε τις χώρες να σπάσουν τη διαδικασία σιωπής 72 ωρών σχετικά με τη Διακήρυξη του ΟΗΕ για τις Μελλοντικές Γενιές (Αναθ. 3) ΥΠΟΓΡΑΨΤΕ & ΜΟΙΡΑΣΤΕ ΤΟ ΤΩΡΑ! (https://whowatch.org/unsilenceprocedure) Η «Διαδικασία Σιωπής» των Ηνωμένων Εθνών έχει οριστεί να λήξει στις 4μμ Eastern την Παρασκευή, 16 Αυγούστου 2024. Εάν κανένα έθνος δεν έχει αντιρρήσεις για το έγγραφο, θα θεωρηθεί ότι έχει γίνει αποδεκτό. Παρακάτω είναι οι πληροφορίες από την επείγουσα ανάρτηση του James Roguski που ζητάει από όλους να ειδοποιήσουν τις κυβερνήσεις και δίνει μερικά email για να ξεκινήσουν οι άνθρωποι. Το Interest of Justice έχει λάβει τα ίδια emails καθώς και προσθέτοντας περισσότερα που πιστεύουμε ότι πρέπει να ειδοποιηθούν. Παρακαλώ υπογράψτε και μοιραστείτε την παρακάτω φόρμα η οποία θα σταλεί απευθείας στους κορυφαίους ιθύνοντες για να σπάσει η διαδικασία σιωπής. Πιστεύουμε πραγματικά ότι αν ενεργήσουμε ενωμένοι μέχρι αύριο, θα μπορούσαμε πραγματικά να επηρεάσουμε τους ιθύνοντες. Θυμηθείτε ότι η δουλειά μας είναι να υπενθυμίζουμε στις κυβερνήσεις και τους ανθρώπους ότι είναι δικαίωμά μας να συμμετέχουμε σε κάθε απόφαση που μπορεί να επηρεάσει τα δικαιώματά μας και τις μελλοντικές γενιές 🔗https://anatropi.substack.com/p/ihr?utm_source=publication-search Υ.Γ. Η Ανακοίνωση στη φόρμα για υπογραφή υπόκειται σε επικαιροποίηση αν χρειαστεί και όλο και περισσότερα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου θα προστεθούν τις επόμενες ώρες καθώς θα αντιμετωπίζουμε αυτή την ΕΠΕΙΓΟΥΣΑ κατάσταση. * Ενδέχεται να υπάρξει μια μικρή καθυστέρηση στη λήψη της επιβεβαίωσής σας - να είστε σίγουροι ότι αποστέλλεται! ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ Το μοίρασμα είναι φροντίδα! ΥΠΟΓΡΑΨΤΕ και μοιραστείτε: 🔗https://whowatch.org/unsilenceprocedure
0 Σχόλια 0 Μοιράστηκε