Αυτός ο ερευνητής θέλει να αντικαταστήσει τον εγκέφαλό σας, λίγο-λίγο

Αναδημοσίευση άρθρου του MIT για την τεχνολογία - αυτή την έρευνα με το νεοσύστατο ARPA-H - μια νέα κυβερνητική εκδοχή του στρατιωτικού προγράμματος DARPA, που συζητά την πολύ επιθετική στάση της βιοτεχνολογίας να νικήσει τον θάνατο αντικαθιστώντας τους ανθρώπινους ιστούς με συνθετική βιολογία. Τώρα οι επιστήμονες το πάνε λίγο παραπέρα και στοχεύουν στον εγκέφαλο.

Αυτό δεν είναι μια νέα ιδέα, αφού ακόμη και ο μηχανικός της Google Ray Kurzweil συζητούσε στο βιβλίο του από το 2005 « The Singularity is near» ότι όλες οι πτυχές του κυτταρικού ανθρώπινου ιστού θα αντικατασταθούν ΑΤΟΜΟ ΓΙΑ ΑΤΟΜΟ από νανορομπότ που κολυμπούν στο αίμα μας.
Αυτός ο ερευνητής θέλει να αντικαταστήσει τον εγκέφαλό σας, λίγο-λίγο Αναδημοσίευση άρθρου του MIT για την τεχνολογία - αυτή την έρευνα με το νεοσύστατο ARPA-H - μια νέα κυβερνητική εκδοχή του στρατιωτικού προγράμματος DARPA, που συζητά την πολύ επιθετική στάση της βιοτεχνολογίας να νικήσει τον θάνατο αντικαθιστώντας τους ανθρώπινους ιστούς με συνθετική βιολογία. Τώρα οι επιστήμονες το πάνε λίγο παραπέρα και στοχεύουν στον εγκέφαλο. Αυτό δεν είναι μια νέα ιδέα, αφού ακόμη και ο μηχανικός της Google Ray Kurzweil συζητούσε στο βιβλίο του από το 2005 « The Singularity is near» ότι όλες οι πτυχές του κυτταρικού ανθρώπινου ιστού θα αντικατασταθούν ΑΤΟΜΟ ΓΙΑ ΑΤΟΜΟ από νανορομπότ που κολυμπούν στο αίμα μας.
ANATROPI.SUBSTACK.COM
MIT Technology Review: Η κυβέρνηση των ΗΠΑ προσέλαβε έναν ερευνητή πο&upsilon
🔗 Αυτός ο ερευνητής θέλει να αντικαταστήσει τον εγκέφαλό σας, λίγο-λίγο
0 Σχόλια 0 Μοιράστηκε