Αν και είναι καλό να βλέπουμε τόσους πολλούς γιατρούς και άλλους επαγγελματίες να υπογράφουν αυτή την επιστολή προς τον πέμπτο υπουργό «υγείας» της βρετανικής κυβέρνησης (https://www.hartgroup.org/a-letter-to-the-right-honourable-wes-streeting/) μέσα σε τόσα χρόνια, η ειρωνεία είναι ότι πολύ λίγοι άνθρωποι θα δουν αυτή την επιστολή.

Δεν μου ζητήθηκε & δεν θα την υπέγραφα ούτως ή άλλως. Δεν αντέχω να μιλάμε για «λάθη».

Θυμηθείτε, λάθη δεν έγιναν. Όλα αυτά ήταν σχεδιασμένα και απολύτως σκόπιμα. Γι' αυτό δεν θα ασχοληθώ άλλο με το να γράφω σε πολιτικούς. Στην αρχή, αν το έκανα αυτό, ίσως να έβγαζε αυτό το παγκόσμιο έγκλημα από την πορεία του, αλλά μπορείτε να είστε αρκετά σίγουροι ότι το μόνο πιθανό πλεονέκτημα τώρα είναι αν πολλά μέλη του κοινού, νέα σε αυτές τις γνώσεις, το διάβαζαν.

Η λογοκρισία ωστόσο καθιστά αυτή την προοπτική απίθανη.

Τις καλύτερες ευχές
DrMikeYeadon
Αν και είναι καλό να βλέπουμε τόσους πολλούς γιατρούς και άλλους επαγγελματίες να υπογράφουν αυτή την επιστολή προς τον πέμπτο υπουργό «υγείας» της βρετανικής κυβέρνησης (https://www.hartgroup.org/a-letter-to-the-right-honourable-wes-streeting/) μέσα σε τόσα χρόνια, η ειρωνεία είναι ότι πολύ λίγοι άνθρωποι θα δουν αυτή την επιστολή. Δεν μου ζητήθηκε & δεν θα την υπέγραφα ούτως ή άλλως. Δεν αντέχω να μιλάμε για «λάθη». Θυμηθείτε, λάθη δεν έγιναν. Όλα αυτά ήταν σχεδιασμένα και απολύτως σκόπιμα. Γι' αυτό δεν θα ασχοληθώ άλλο με το να γράφω σε πολιτικούς. Στην αρχή, αν το έκανα αυτό, ίσως να έβγαζε αυτό το παγκόσμιο έγκλημα από την πορεία του, αλλά μπορείτε να είστε αρκετά σίγουροι ότι το μόνο πιθανό πλεονέκτημα τώρα είναι αν πολλά μέλη του κοινού, νέα σε αυτές τις γνώσεις, το διάβαζαν. Η λογοκρισία ωστόσο καθιστά αυτή την προοπτική απίθανη. Τις καλύτερες ευχές DrMikeYeadon
WWW.HARTGROUP.ORG
A Letter to the Right Honourable Wes Streeting – HART
A letter to Wes Streeting, the new Health Secretary. Britain is at a turning point. You can either continue with the mistakes of your predecessors or you can turn a fresh page and commit your department to transparency and honesty with the British public. 
0 Σχόλια 0 Μοιράστηκε