Πρέπει να πραγματοποιήσουμε ποσοτικές δοκιμές σε αυτά τα εμβόλια για να δούμε πόσο από κάθε συστατικό περιέχεται σε κάθε δόση. Από προηγούμενα φιαλίδια Covid είδαμε ότι ορισμένα συστατικά δεν είχαν αποκαλυφθεί - π.χ. SV40, αμυλοειδογόνες αλληλουχίες, πλασμίδια κ.λπ. Δεν αποκλείεται οι δηλωμένες συγκεντρώσεις της σιπροφλοξασίνης να είναι χαμηλότερες από τις πραγματικές συγκεντρώσεις.

Αναμφίβολα, τα παιδιά στα σχολεία θα αποτελέσουν στόχο για μαζικό εμβολιασμό με το εμβόλιο MPOX (ίσως θα έπρεπε να ονομάζεται MPPox αφού πρόκειται για πολιτικό ιό).

Πρέπει οπωσδήποτε να ελέγξουμε αυτά τα εμβόλια το συντομότερο δυνατό για να αποφύγουμε πιθανές καταστροφικές βλάβες.

Στη χειρότερη περίπτωση, θα έχουμε ένα σχολικό πληθυσμό με 10% καρδιακή βλάβη που προκαλείται από το Jynneous (bavarian-nordic.com/media/mpox), με σοβαρό νευρικό πόνο και υψηλή συχνότητα τραυματισμού των τενόντων - καταστρέφοντας τις ζωές αυτών των παιδιών - και δημιουργώντας μια γενιά ανάπηρων πασχόντων.

🔗t.me/CovidScienceLibrary/4172
Πρέπει να πραγματοποιήσουμε ποσοτικές δοκιμές σε αυτά τα εμβόλια για να δούμε πόσο από κάθε συστατικό περιέχεται σε κάθε δόση. Από προηγούμενα φιαλίδια Covid είδαμε ότι ορισμένα συστατικά δεν είχαν αποκαλυφθεί - π.χ. SV40, αμυλοειδογόνες αλληλουχίες, πλασμίδια κ.λπ. Δεν αποκλείεται οι δηλωμένες συγκεντρώσεις της σιπροφλοξασίνης να είναι χαμηλότερες από τις πραγματικές συγκεντρώσεις. Αναμφίβολα, τα παιδιά στα σχολεία θα αποτελέσουν στόχο για μαζικό εμβολιασμό με το εμβόλιο MPOX (ίσως θα έπρεπε να ονομάζεται MPPox αφού πρόκειται για πολιτικό ιό). Πρέπει οπωσδήποτε να ελέγξουμε αυτά τα εμβόλια το συντομότερο δυνατό για να αποφύγουμε πιθανές καταστροφικές βλάβες. Στη χειρότερη περίπτωση, θα έχουμε ένα σχολικό πληθυσμό με 10% καρδιακή βλάβη που προκαλείται από το Jynneous (bavarian-nordic.com/media/mpox), με σοβαρό νευρικό πόνο και υψηλή συχνότητα τραυματισμού των τενόντων - καταστρέφοντας τις ζωές αυτών των παιδιών - και δημιουργώντας μια γενιά ανάπηρων πασχόντων. 🔗t.me/CovidScienceLibrary/4172
0 Σχόλια 0 Μοιράστηκε